27.11.15, 20:55
Hybryda, inaczej bastard, czyli efekt krzyżowania międzygatunkowego zwierząt. Taki muł na przykład, albo żubroń, zorse, zonkey, tyglew. Z reguły krzyżówki takie są bezpłodne. Natomiast, baba z rybą... hm... czy to może ten "efekt syrenki"?

Obecnie w Polsce po ośmiu latach prób wyhodowano np. kukipis.
Obserwuj wątek
    • empi Re: Hybryda 27.11.15, 21:01
      Prezes kocha się nawet w Liroyu, to dopiero krzyżówka. :)
      pzdr.
      • s.monte.z.uma Re: Hybryda 27.11.15, 21:32
        ...a Liroy odwzajemnia upodobanie?... /\
        • empi Re: Hybryda 28.11.15, 07:59
          Trzeba liczyć na to, że strzeli focha.
          pzdr.
          • dociek Re: Hybryda 28.11.15, 09:45
            Miejmy nadzieję, że nie tylko on i że nastąpi to jak najszybciej.
            • s.monte.z.uma Re: Hybryda 28.11.15, 10:46
              ...nie mam takiego optymizmu... dlaczego?... ano dlatego, że władza upaja... zwłaszcza umysły nie tyle proste, co prostackie... zauważyliście, jak śmiech na sali sejmowej zamienił się w rechot?... \/
              • dociek Re: Hybryda 28.11.15, 14:48
                Wolę nie dopuszczać do siebie takiej myśli. Ale to jest bardzo prawdopodobne, że zrobi się wszystko żeby utrudnić kolejny wybór innych.
                • s.monte.z.uma Re: Hybryda 28.11.15, 16:11
                  ...myślę, że zatrzymają się dopiero na murze - z nas... reset może nastąpić w czasie krótszym, niż się spodziewają... może dlatego tak się spieszą... mam nadzieję, że rozbiją sobie nosy... nie jesteśmy mieszkańcami Korei Północnej... /\
      • s.monte.z.uma ...zawodowy pokerzysta vs. bagno... 28.11.15, 16:39
        ...czyli Liroy w pełnej krasie... współtworzył obecnie obowiązującą Konstytucję... a teraz ją obali... hmmm... magiczna wiara w magię słowa pisanego?... czyli nie jest ważne Konstytucji przestrzeganie, tylko jej nowe napisanie?... cóż... \/

Po 1989 roku odzyskaliśmy wolność polityczną, ale praw obywatelskich do końca nie odzyskaliśmy. W 1997 roku naprędce została sklejona konstytucja, przy czym punkty obywatelskie są w niej martwe. Trzeba od dzieciństwa uświadamiać dzieci, że konstytucja to najważniejszy akt prawny, dlatego musi być napisana od nowa. Ja o to walczę.

www.tvn24.pl/magazyn-tvn24-na-weekend/liroy-niejeden-polityk-powinien-sie-uczyc-ode-mnie-savoir-vivre-u,15,322

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka