08.05.16, 17:46
Co się stało z Aronem? Już tu nie pisze, podobnie jak na Rynku Kolejowym, Infobus/Forum itd. itd. Ktoś wie, o co chodzi? Mam do niego sprawę.
Obserwuj wątek
    • empi Re: Aron 08.05.16, 19:07
      Tęsknimy za nim. Instytut także znikł wraz z Jego Magnificencją, Panem Rektorem:)
    • wampir-wampir Re: Aron 08.05.16, 19:55
      Arooooonku, och, Arooooonku... wracaj!!!
      • wampir-wampir Re: Aron 08.05.16, 20:29
        I Ty, Sothink, syjamski bracie, razem nim ;-)))
        • dociek Re: Aron 08.05.16, 20:52
          Bo wywołacie wilka... PiS u władzy wam nie wystarczy?
          • wampir-wampir Re: Aron 08.05.16, 21:51
            Rozumiem, że Katolickie Państwo Narodu Polskiego postulowane przez Aroooooonka tak Cię martwi, ale musisz przyznać, że jego pisanina, a zwłaszcza dialogi z Sothinkiem miały niemały walor kabaretowy :-)))
            • empi Re: Aron 09.05.16, 06:48
              podejrzewam, że Aronek jesrt w szoku. Jego postulaty zaczęły się materializować, być może to on je twórczo wciela w życie :)
              pzdr.
              • dociek Re: Aron 09.05.16, 11:18
                Materializacja postulatów poprzez skraplanie emocji

scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13179389_1066019933446043_1324650577289357798_n.jpg?oh=0ced66cdbb36f4bbee2c41143d602556&oe=57E72340
                • wampir-wampir Re: Aron 09.05.16, 12:38
                  Obrzydliwe. Rozpleniły się te małpoludy. Aroooooonek jednak był z nieco innej półki "kulturowej".
                  • empi Re: Aron 09.05.16, 12:59
                    Aronek przerysowując swoje poglądy często sprawiał wrazenie, że się z nich nabija:)
                    pzdr.
                    • wampir-wampir Re: Aron 09.05.16, 13:26
                      Po części pewnie tak było. To samo u Ptaśka. Obaj trollowali z wdziękiem :-)))
                      • dociek Re: Aron 09.05.16, 13:46
                        Jak posłanka Pawłowicz, taaaa....
                        • wampir-wampir Re: Aron 09.05.16, 13:48
                          Jak posłana to raczej ten chamuś z Chełma. Tobie, Doćku nie szkoda tamtego forum? Działo się... :-)))
                          • dociek Re: Aron 09.05.16, 13:52
                            Generalnie szkoda, choć nie w 100%. Nie można jednak przesadzać, bo jeszcze oskarżą o sentyment do komunizmu.
                            • wampir-wampir Re: Aron 09.05.16, 13:58
                              A co Cię jakieś durne oskarżenia obchodzą? Jak ktoś nie rozumie, że nie ma czarno-białej rzeczywistości w żadnych czasach, to jego problem.
                              • dociek Re: Aron 09.05.16, 14:00
                                ironia taka była...
                                • wampir-wampir Re: Aron 09.05.16, 14:13
                                  No to jesteśmy w domu :-)))
                            • empi Re: Aron 09.05.16, 14:19
                              > Generalnie szkoda, choć nie w 100%. Nie można jednak przesadzać, bo jeszcze osk
                              > arżą o sentyment do komunizmu.
                              a ja mam sentyment, byłem piękny i młody :)
                              pzdr.
                              • wampir-wampir Re: Aron 09.05.16, 14:26
                                Jak my wszyscy. Teraz jesteśmy już tylko piękni :-)))
                                • empi Re: Aron 09.05.16, 14:46
                                  Dzieci mamy piękne i madre, wnuki mamy piękne i też madre, czyli wszelkie potrzebne prokreacyjne referencje posiadamy. Wielopokoleniowe! Kobiety tego zaś nie widzą, nie doceniają! Ich strata, strata także dla narodu naszego :)
                                  pzdr.
                                  • wampir-wampir Re: Aron 09.05.16, 16:23
                                    Ano racja, nawet zaglądać do nas przestały, nawet te najbardziej pokręcone ;-)))
                                  • s.monte.z.uma Re: Aron 09.05.16, 21:30
                                    > Kobiety tego zaś nie widzą, nie doceniają! Ich strata, strata także dla narodu naszego :)

...zaś co opowiadasz?... nie doceniasz kobiet!... chcesz być gorszy od Putina?!... :)

fakty.interia.pl/swiat/news-rosjanie-swietuja-dzien-zwyciestwa,nId,2198783,nPack,5
    • s.monte.z.uma Re: Aron 09.05.16, 14:34
      ...cóż - jesteś zadowolony?... kontaktu nie złapałeś, ale sesję psychoterapii - "i owszem"... :-)))... \/
      • ramarek3 Re: Aron 10.05.16, 15:19
        To była zwyczajna w wykonaniu Arona wymiana poglądów między parweniuszem i prekariuszami. Parweniusz wyrósł, prekariuszom nic się nie zmieniło.
        Najbardziej ceniłem wypowiedzi internauty o nicku Mały. Jeden z jego pomysłów jest właśnie realizowany, most na Bystrzycy. W miejscu trochę innym niż Mały podpowiadał ale na urzędników tzn umielców cyrkuszowych nie ma bata jak mawiał Bosman, fan Nabucco.
        • s.monte.z.uma Re: Aron 10.05.16, 16:33
          > To była zwyczajna w wykonaniu Arona wymiana poglądów

...mniej więcej o to mi chodzi... żeby możliwa była wymiana poglądów... bez obelg, inwektyw, z dopuszczeniem żartu, sarkazmu i tego, co jest podstawą w miarę normalnej rozmowy... dla forumowych watażków to trudne... a poglądy mają to do siebie, że każdy ma prawo je mieć... swoje własne... kolejna naiwność z mojej strony... /\
          • ramarek3 Re: Aron 10.05.16, 17:48
            A Bosman nie przebierał w słowach i wszyscy go lubili. Podobno teraz udziela się na fejsie. Tak mówią w parafii, mieszkamy w tej samej.
            • s.monte.z.uma Re: Aron 10.05.16, 18:15
              ...to prawda - Bosman nie przebierał... \/
              • ramarek3 Re: Aron 10.05.16, 20:31
                pierwszy, przypadkowy link z Aronem, znawcą https://forum.gazeta.pl/forum/w,62,141397294,141397294,Nowe_plany_PKS_Wschod_I_znow_na_przekor_miastu.html#p141420438
                Bosman grał w otwarte karty i nawet swego czasu podał numer telefonu do siebie, było to na początku jego kariery w porcie
            • wampir-wampir Re: Aron 16.05.16, 21:14
              ramarek3 napisał:

> A Bosman nie przebierał w słowach i wszyscy go lubili.

Ha, Bosman! Nie przebierał, i owszem, ale też nie unikał konfrontacji. To co komu miał do powiedzenia, walił między oczy i nie uchylał się przed kontrą. To był, jest!, facet, a nie kupa gówna, która strojąc się w moralizatorskie piórka obsmarowuje adwersarzy na marginesach i poboczach. Dlatego był lubiany także prze tych, którzy jego poglądów nie podzielali, a których jego ostry język raził. To se ne vrati, nic przynajmniej na to nie wskazuje :-(((
              • wampir-wampir Re: Aron 16.05.16, 21:19
                wampir-wampir napisał:

> na marginesach i poboczach (...)

Przepraszam za brak cudzysłowu ;-)))
              • empi Re: Aron 16.05.16, 21:28
                Bosman był "pieprzem" tego forum, przez to bywało ono w owych czasach smaczniejsze :), brak mi również tajnosa agentosa :)
                pzdr.
                • wampir-wampir Re: Aron 16.05.16, 21:45
                  I mnie brak Tajnosa. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze do nas zawita :-)))
                  • wampir-wampir Re: Aron 16.05.16, 22:03
                    No i oczywiście brak mi rozmówek o maaaajttkach :-)))
                    Epoka niezobowiązującego poczucia humoru skończyła się, gdy przestała tu zaglądać piękniejsza świata połowa, nie sądzisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka