Dodaj do ulubionych

miejsce na wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:23
poszukuje klimatycznego miejsca na letnie wesele,najlepiej z
parkiem/ogrodem,np.cos w typie dworku.macie moze jakies pomysly?z gory
ogromne dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: zorbi Re: miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:06
      Polecam Nowy Graff super miejsce i świetna obsługa
      • Gość: Klara Re: miejsce na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:11
        dzieki za propozycje.jednak z tego co wiem goscie sa tam bardzo porozdzielani w
        zakamarkach.no i dosc malo miejsca do tanca...
        • Gość: Jan bez ziemi Re: miejsce na wesele IP: *.lublin.mm.pl 09.11.04, 17:20
          W Muzeum Wsi Lubelskiej!Cudo. Potem będa nowe malzenstwa a moze i bez nich
          przybedzie nam Polakow.
        • Gość: zorbi Re: miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:08
          No ja miałem tam wesele i mówiąc szczerze 106 osób zmieściło mi się koncertowo,
          miejsca był sporo, do tańczenia również, a jeszcze jaka obsługa - czyta w
          myślach.
          • Gość: BARSKA Re: miejsce na wesele IP: *.lublin.mm.pl 10.11.04, 13:18
            A ja mialam weselA tylko w rodzinnych gronach...I OK. Maksimum 10 osób.
    • appril Re: miejsce na wesele 11.11.04, 23:36
      Twoje oczekiwania na pewno spelni Restauracja Palacowa w Wierzchowiskach.
      Elegancki palacyk z pieknym parkiem. Obsluga na bardzo wysokim poziomie,
      kelnerzy w liberiach, pyszne, wykwintne dania. Wlasciciele to przemile
      malzenstwo z wielka klasa i kultura. Bez obaw mozna im polecic organizacje
      kazdej uroczystosci. W Wierzchowiskach odbywaja sie eleganckie wesela, komunie,
      imprezy duzych firm, zreszta restauracja czynna jest codziennie i mozna sie
      przekonac o wszystkim osobiscie. Moje wesele nie schodzi z ust zaproszonych
      gosci od wielu miesiecy a zalezalo mi na jakosci imprezy z uwagi na zaproszone
      osoby. Impreza byla super! Teraz mieszkam daleko za granica w wielkim miescie i
      gdy pokazuje znajomym film i zdjecia to koniecznie chca do Polski :-)
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka