Gość: yanna IP: *.krak.tke.pl 12.11.04, 19:26 Chciałabym się dowiedzieć jak studiuje się na farmacji w Lublinie. Z góry dziękuje za pomoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: po prostu okropnie (n/txt) 13.11.04, 18:57 No nie, tyle się trzeba uczyć. Okropne. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Re: po prostu okropnie (n/txt) do mali_bu IP: *.lublin.mm.pl 13.11.04, 19:09 Nareszcie pokazałes inteligencje i znajomosc rzeczy.Okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: po prostu okropnie (n/txt) do mali_bu 13.11.04, 20:10 Nie wiem o co chodzi ale życzę zdrowia. A znajmość rzeczy akurat występuje. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Ciągle z tym mali_bu... IP: *.lublin.mm.pl 13.11.04, 23:30 Wam, mali_bu, myslec nie kazano? A czytac to,co sie samemu pisze,tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Pani Barska! Pani nie realizuje złożonych 14.11.04, 00:31 wcześniej postanowień! Wczoraj tj. 13.11.2004 o godzinie 19:07 czasu lokalnego powiedziała Pani: "Na razie nie bede reagowac na Twe bzdurki,szkoda czasu" A tu proszę. Otwieram forum a tu znowu Barska uderza do mnie! DOŚĆ!! ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Nie ma reguly bez wyjątku IP: *.lublin.mm.pl 14.11.04, 00:38 Nie będziesz mi ustawiac mego...nastroju.Ja tutaj zabralam glos tylko po to,aby ukazac Twoją mądrosć. Więc podziekuj!I idz spac,Dziecino. PS A na tę farmację zerknełam przypadkowo i co widzę? Mój wierny mali_bu i tutaj! Wzruszyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien Re: Nie ma reguly bez wyjątku IP: *.it-net.pl 14.11.04, 16:34 Oj Barska, wyjatkowo gnuśna starucha jestes. Odpowiedz Link Zgłoś