dociek 01.12.04, 07:06 Nie kupię właśnie z tego powodu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Josef46 Re: Pomocna muzyka IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 01.12.04, 08:14 Faryzeusze nie chcą chodzić do kościoła i po to właśnie stawiaja sobie szopkę.Zróbcie prezydentowi szopkę w Ratuszu,po co wogóle ma wychodzić z budynku.A strażacy niech nabiorą sobie wody bo na święta może być awaria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floyd Re: Pomocna muzyka IP: *.mofnet.gov.pl 01.12.04, 09:13 A ile z tego weźmie bs.Jeśli bym miał pewność, że wszyscy uczestnicy tego przedsięwzięcia robia to za darmo, a nie jak to jest, że dochód ze sprzedaży płyty zostanie przeznaczony......, to w takiej sytuacji wypada płytę kupić i ją wyrzucić. Niestety płyty bs od kilku lat są tak kiepskie, że nie dają się słuchać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: Pomocna muzyka IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 09:21 Wystarcza mi kolędy w radio, kolędy w telewizji. Nie kupię płyty. Mam dosyć szopek z szopkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ija Ijewna Szopka Suflera IP: *.mps.gov.pl 01.12.04, 09:33 Żaden chyba zespół nie ustrzegł się przed nagrywaniem kolęd. Byłożby to coś w rodzaju choroby zawodowej? Taki syndrom zbyt długiego pozostawania na scenie muzycznej: 1. problemy z gardłem. 2. Rozdęte eggo ;) 3. Płyta z kolędami. Aha, i nagrywanie w przedziwnych duetach ze Świnką Piggy i K. Krawczykiem. ;-) Ech, szopka z tą Szopką Suflera. Odpowiedz Link Zgłoś