Dodaj do ulubionych

Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora

20.07.07, 12:31
I wtedy zobaczymy, co tu jest grane, ale pytania nie mogą być tendencyjne!
Jakie macie propozycje pytań i warianty odpowiedzi?
Obserwuj wątek
    • psychomaszyna Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:02
      1. Rozumiem, że ankietę chcesz zrobić ponieważ jesteś zła, że Twój post został
      skasowany. Naruszyłaś nim zasadę netykiety: "Zanim założysz wątek sprawdź, czy
      temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki." Na forum nie ma miejsca na
      pytanie setny raz o to samo.
      2. Czy ankieta ma być na temat moderatora, czy zasad moderowania? Każdy
      moderator ma pilnować przestrzegania regulaminu i netykiety. Z tego jest
      rozliczany, a nie z tego, czy go ktoś lubi, czy nie.
      3. Zaproponuj pytania od siebie, możesz nawet zaprojektować ankietę w Internecie.
      Niech to będzie krytyka konstruktywna, wnosząca coś więcej niż pytanie "Odwołać
      moderatora - tak/nie". Jedno jest pewne - zasady netykiety i regulaminu nie
      podlegają głosowaniu.
      • zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:23
        1. "Czy moderator zbyt przejał się swoja rolą"
        2. "Czy moderator nadużywa uprawnień"
        • zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:31
          1. tak
          2. tak
          • zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:32
            3. nie
        • zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:32
          3. "czy moderator wnosi twórcze rozwiązania"
    • psychomaszyna Gdzie zgłaszać skargi na moderatora? 20.07.07, 14:24
      Jeżeli nie zgadzasz się z tym co zrobił moderator, to w serwisie forum.gazeta.pl
      istnieje możliwość napisania do administracji portalu gazeta.pl na adres mailowy:
      forum@gazeta.pl
      • psychomaszyna Poprawka - właściwy mail 20.07.07, 14:30
        Właściwy mail do kontaktu z administracją portalu gazeta.pl to: forum@agora.pl
        • mike56 Re: Poprawka - właściwy mail 20.07.07, 20:15
          psychomaszyna napisał:
          > Właściwy mail do kontaktu z administracją portalu gazeta.pl to: forum@agora.pl
          ---
          Panie Szufladka, daj Pan sobie na luz. Jak użytkownicy forum będą chcieli to
          znajdą sposób by mieć innego moderatora, który nie będzie ich ciągle irytował;
          Dla mnie możesz być Ty; Obyś tylko nie był Zołzą w czasie poszukiwań;
          • zuziknatropie Re: Poprawka - właściwy mail 20.07.07, 20:31
            no jasne, zdziwiłabym się gdybyś myślał inaczej...hehe...
            Jeśli o mnie chodzi - to spoko, nie mam tak wygórowanych aspiracji - wolę
            obiadki gotować, dzieci wychowywać, ogródek pielić.. Gdzież mi kariere robić...
          • miszaqs Re: Poprawka - właściwy mail 21.07.07, 00:08
            A ja się troszeczkę wstawię...:) za moderatorem... Mam w pracy takiego fajnego młodego człowieka, co go nazywają praktykantem. Młoda i nie doświadczona ta chłopina dostała się w moje łapy i mimo, ze pracuje w „wielkiej” korporacji, to wykonuje robotę czysto papierkową... Każdy musi się nauczyć szacunku do pracy i pokazać na co go stać. Choć organizacja idzie i tak inna drogą, to "mój" praktykant nie marudzi. Jak każą tak sługa musi ;)
            Wiec oszczędźmy moderatora, który brak doświadczenia rekompensuje ślepym posłuszeństwem wobec "organizacji"
            :)
            od i tyle ode mnie na ten temat
    • psychomaszyna Re: Nie rozumiesz 20.07.07, 16:22
      Skargi z konkretami mailem na adres: forum@agora.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka