naretta 20.07.07, 12:31 I wtedy zobaczymy, co tu jest grane, ale pytania nie mogą być tendencyjne! Jakie macie propozycje pytań i warianty odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:02 1. Rozumiem, że ankietę chcesz zrobić ponieważ jesteś zła, że Twój post został skasowany. Naruszyłaś nim zasadę netykiety: "Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki." Na forum nie ma miejsca na pytanie setny raz o to samo. 2. Czy ankieta ma być na temat moderatora, czy zasad moderowania? Każdy moderator ma pilnować przestrzegania regulaminu i netykiety. Z tego jest rozliczany, a nie z tego, czy go ktoś lubi, czy nie. 3. Zaproponuj pytania od siebie, możesz nawet zaprojektować ankietę w Internecie. Niech to będzie krytyka konstruktywna, wnosząca coś więcej niż pytanie "Odwołać moderatora - tak/nie". Jedno jest pewne - zasady netykiety i regulaminu nie podlegają głosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:23 1. "Czy moderator zbyt przejał się swoja rolą" 2. "Czy moderator nadużywa uprawnień" Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:31 1. tak 2. tak Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:32 3. nie Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Proszę o profesjonalną ankietę nt. moderatora 20.07.07, 13:32 3. "czy moderator wnosi twórcze rozwiązania" Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Gdzie zgłaszać skargi na moderatora? 20.07.07, 14:24 Jeżeli nie zgadzasz się z tym co zrobił moderator, to w serwisie forum.gazeta.pl istnieje możliwość napisania do administracji portalu gazeta.pl na adres mailowy: forum@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Poprawka - właściwy mail 20.07.07, 14:30 Właściwy mail do kontaktu z administracją portalu gazeta.pl to: forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Poprawka - właściwy mail 20.07.07, 20:15 psychomaszyna napisał: > Właściwy mail do kontaktu z administracją portalu gazeta.pl to: forum@agora.pl --- Panie Szufladka, daj Pan sobie na luz. Jak użytkownicy forum będą chcieli to znajdą sposób by mieć innego moderatora, który nie będzie ich ciągle irytował; Dla mnie możesz być Ty; Obyś tylko nie był Zołzą w czasie poszukiwań; Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Poprawka - właściwy mail 20.07.07, 20:31 no jasne, zdziwiłabym się gdybyś myślał inaczej...hehe... Jeśli o mnie chodzi - to spoko, nie mam tak wygórowanych aspiracji - wolę obiadki gotować, dzieci wychowywać, ogródek pielić.. Gdzież mi kariere robić... Odpowiedz Link Zgłoś
miszaqs Re: Poprawka - właściwy mail 21.07.07, 00:08 A ja się troszeczkę wstawię...:) za moderatorem... Mam w pracy takiego fajnego młodego człowieka, co go nazywają praktykantem. Młoda i nie doświadczona ta chłopina dostała się w moje łapy i mimo, ze pracuje w „wielkiej” korporacji, to wykonuje robotę czysto papierkową... Każdy musi się nauczyć szacunku do pracy i pokazać na co go stać. Choć organizacja idzie i tak inna drogą, to "mój" praktykant nie marudzi. Jak każą tak sługa musi ;) Wiec oszczędźmy moderatora, który brak doświadczenia rekompensuje ślepym posłuszeństwem wobec "organizacji" :) od i tyle ode mnie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Nie rozumiesz 20.07.07, 16:22 Skargi z konkretami mailem na adres: forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś