Gość: ŁP IP: *.lublin.mm.pl 19.12.04, 10:07 Zna ktoś w Lublinie jakiś dobry sklep z aparatami cyfrowymi? Oprócz Media Markt oczywiście ;) Z góry dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetbang Re: Sklep z cyfrówkami 19.12.04, 20:54 jak się jedzie na krasnik ciut za petlą autobusową firma się nazywa foto-hurt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfrak Re: Sklep z cyfrówkami IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 22:39 najtaniej jest w hurtowni kdm tel 745 01 07 obok nowego leklerca naprzeciw stacji benzynowej Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: Sklep z cyfrówkami 20.12.04, 17:22 Wybrac najlepiej w mediamarkcie, na dziale z aparatami jest dosyc wysoki chlopaczekw okularach, potrafi doradzic, sam robi troche fotek. Natomiast zakup polecam przez neta, moge udostepnic strone na maila, sam kupowalem i na olympusie 765 zaoszczedzilem okolo 500 zl. Roznice w cenach dochodza jednak anwet do 1000 (minolta z3) oczywiscie mowie o nowych apratach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁP Re: Sklep z cyfrówkami IP: *.lublin.mm.pl 20.12.04, 18:03 Dzięki za rady. Zamówiłem dzisiaj przez net aparacik, zobaczymy jak się będzie sprawował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁP Re: Sklep z cyfrówkami IP: *.lublin.mm.pl 14.01.05, 17:53 A jak narazie bardzo dobrze, dzięki ;) Ponad 400 fotek zrobionych i nie zauważyłem większych problemów ;) A te, które się pojawiły, to z mojej winy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliet Re: Sklep z cyfrówkami IP: *.net / *.pl 14.01.05, 13:11 hej, sonnenkinder, czy mozesz mi przeslac na maila adres tej stronki gdzie sobie olympusa kupiles??? bede bardzo wdzieczna!!!! juliet_7@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś