lucy_z 29.05.02, 09:00 Zwracam się do naszych panów bo na pewno będą wiedzieć! Co to się buduje za Pl. Bychawskim??? Widziałam, że są trzy domy do rozbiórki, szeroki pas ziemi przygotowany. Wygląda na to, że tamtędy będzie leciała jakaś ulica??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzak Re: Co tam będzie?????? IP: *.mst.gov.pl 29.05.02, 14:17 lucy_z napisał(a): > Zwracam się do naszych panów bo na pewno będą wiedzieć! Co to się buduje za Pl. > > Bychawskim??? Widziałam, że są trzy domy do rozbiórki, szeroki pas ziemi > przygotowany. Wygląda na to, że tamtędy będzie leciała jakaś ulica??? Może autostrada do nieba ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WBA Re: Co tam będzie?????? IP: *.lublin.uw.gov.pl 29.05.02, 14:30 lucy_z napisał(a): > Zwracam się do naszych panów bo na pewno będą wiedzieć! Co to się buduje za Pl. > > Bychawskim??? Widziałam, że są trzy domy do rozbiórki, szeroki pas ziemi > przygotowany. Wygląda na to, że tamtędy będzie leciała jakaś ulica??? Przedłużenie Gomułki (w I fazie przez Park Ludowy do ul. Muzycznej) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Co tam będzie?????? 29.05.02, 14:35 Gość portalu: WBA napisał(a): > Przedłużenie Gomułki (w I fazie przez Park Ludowy do ul. Muzycznej) > O, dziękuję!!! Ale to chyba długo potrwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WBA Re: Co tam będzie?????? IP: *.lublin.uw.gov.pl 29.05.02, 15:18 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: WBA napisał(a): > > > Przedłużenie Gomułki (w I fazie przez Park Ludowy do ul. Muzycznej) > > > O, dziękuję!!! Ale to chyba długo potrwa??? Z pewnością. A w perspektywie ta trasa miałaby się łączyć z Al. Kraśnickimi. Obecnie włodarze Lublina zaczynają coś szemrać o tunelu pod Al. Racławickimi łączącym Czechów z LSM i Czubami - to dopiero potrwa. Pewnie tyle, ile osławiony Teatr w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Co tam będzie?????? IP: *.lublin.mm.pl 29.05.02, 15:47 A potem ma iść miedzy moim blokiem a torami i lasem. na razie tylko studzienki są podniesione . I nic. mam nadzieję, że zanim zbudują , zdążę się wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś