Gość: renaa IP: *.krasnystaw.net 05.02.05, 16:10 Czy ktoś wie gdzie się znajduje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiedząca Re: milion ciuchów IP: *.pl / *.pl 05.02.05, 18:57 W szafie elegantki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renaa Re: milion ciuchów IP: *.krasnystaw.net 06.02.05, 10:47 ale ja nie żartuję:( podobno to sklep z tanią odzieżą założony przez 2 aktorki w lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: milion ciuchów IP: *.n.net.pl 06.02.05, 11:13 Chyba na narutowicza,widziałem reklame na trolejbusie ale na 100 %pewny nie jestem,bo może to był jakis np. świat ciuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renaa Re: milion ciuchów IP: *.krasnystaw.net 06.02.05, 14:12 dzięki:)sprawdzę.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang piknik pod leklerkiem 06.02.05, 15:09 jechac z krasnegostawu do lublina by udać sie na zakupy do ciuchlandu !!!! yeah!!! ostatnio widziałem na parkingu pod leklerkiem na zana rodzinną wycieczkę z chełma !!! kupili jakieś badziewny ekspres do kawy i coś tam jeszcze, wsiedli do samochodu wyciagneli kanapki , termos z herbata i zajadali się przed centralnym wejściem od parkingu ... acha rodzinka w składzie mama, wąsaty tata i dwie córki tylko czekałem czy nie wyciągną i nie rozpalą grila ;-)))) lublin staje się centrum turystyki handlowej ... jak chiny czy tajlandia wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szperacz Re: piknik pod leklerkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:02 I czemy sie dziwisz ..jetbang.....Kilkakrotne moje uzywanie produktow serwowanych z tegoz marketu skonczylo sie totalna brazyliana .........Mowie tu o pieczonych grylowanych frykasach typu kurczak zeberka szynka i nie daj Boze frykadelkach!Wszystkie inne salsy rissoto ,leczo na miare zoladkow z betonu.... Jezeli rodzina chce zdrowo powrocic do domu.... Ja nigdy juz gotowych tam niby przysmakow nie podalbym najblizszym. To samo Real czy Champion i inne padlinobarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renaa Re: piknik pod leklerkiem IP: *.krasnystaw.net 06.02.05, 16:14 każdy ma jakiegos bzika:) Odpowiedz Link Zgłoś