mlodykalisz 24.05.06, 17:41 Które Juwenalia podobały wam się bardziej? zorganizowane przez PWSZ , Kolegium i Seminarium czy UAM...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o00 Re: Juwenalia '06 24.05.06, 22:19 A tak w ogóle, to dlaczego studenciaki nie mogli dojść do porozumienia i zrobić jednych wspólnych juwenaliów? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Juwenalia '06 24.05.06, 23:15 najlepsze jest to, że Pęcherz powiedział, że w przyszłym roku nie będzie dawał studentom dwukrotnie kluczy do miasta. Ciekawe co miał na myśli? to, że wywrze na studentach presję, by robili wspólnie juwenalia, czy to, że nie da kluczy bo nie będzie prezydentem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Juwenalia '06 10.06.06, 21:30 o00 napisał: > A tak w ogóle, to dlaczego studenciaki nie mogli dojść do porozumienia i > zrobić jednych wspólnych juwenaliów? :> to proste: wiecej Juwenaliow = wiecej zabawy, piwa i wolnego "usprawiedliwionego" :D Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Juwenalia '06 09.06.06, 00:36 Poziom (tzw. ogólny) studentów PWSZ ilustruje wysublimowane poczucie humoru: "Na uczelnianej tablicy ogłoszeń: Proszę o zgłoszenie się na okresowe badania krwi i kału celem oszacowania ile procent studentów ma naukę we krwi a ile w dupie..." Znalazłem na: www.pwsz-kalisz.edu.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9&page=2 Nawet nie wiem, czy komentować... Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: Juwenalia '06 09.06.06, 09:20 o00 napisał: > "Na uczelnianej tablicy ogłoszeń: Proszę o zgłoszenie się na okresowe badania > krwi i kału celem oszacowania ile procent studentów ma naukę we krwi a ile w > dupie..." Znalazłem na: > Nawet nie wiem, czy komentować... Nie. Komentarz i tak każdy dopisze sam w zależności od tak wielu osobistych zmiennych, że trzeba by by mieć "umysł" komputera, aby je wszystkie przewidzieć i zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Juwenalia '06 09.06.06, 10:49 ten dowcip bawił ale 10 lat temu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: Juwenalia '06 11.06.06, 01:51 Każdy osiąga cel we właściwym mu tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Juwenalia '06 11.06.06, 07:19 Ale to jest - było, nie było - szkoła wyższa, a nie podstawowa... Ale może zwyczaje panują tam niczym z podstawówki? :> Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Juwenalia 2006 PWSZ czy UAM 11.06.06, 14:12 A co bylo na jednych a co na drugich? Odpowiedz Link Zgłoś