gosia_t 18.02.05, 13:43 Czy mozecie polecic mi dobrego dentyste w Lublinie? Dzieki Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilama Re: Dentysta w Lublinie. 18.02.05, 14:44 Polecam Ci moją dentystkę: Małgorzata Tchórzewska - Szuryga, ul.Milenijna 12F tel.741-24-24, kom.601-28-33-11.Cierpliwa, ma rękę do trudnych pacjentów i dzieci ją lubią:)No i jest po prostu dobra...Jeżeli się zdecydujesz a nie wiesz jak tam dojechać, napisz na adres gazetowy - wyjeśnię Ci.Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.server.ntli.net 18.02.05, 15:02 calkiem fajna przychodnia jest w akademiku UMCS, w Feminie na parterze, nazywa sie Szczerbull. na ktorego lekarza bys nie trafila, to nie bedziesz zalowac, zapewniam. tel.533 76 51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:06 No nie wiem czy ta Femina to takie cudo, szczególnie odradzam panią Marię Fajks Caban chyba że chcesz mieć zborowane wszystkie zęby i zastąpione wypełnieniami i koronkami a na koniec wrażliwe plomby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:05 Drogie kolezanki i koledzy. Miejcie trochę szacunku dla tych, którzy traktują forum dyskusyjne poważnie i chcą tu rozmawiać - wymieniać myśli i pogądy, a nie czytać "ogłoszenia drobne". Jest w Lublinie czasopismo, gdzie można za darmo (bo o to przecież chodzi) dać ogłoszenie, więc proszę skorzystać z tej drogi poszukiwania dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:10 a w sobote wieczorem gdzie mozna w Lublinie skorzystac z uslug stomatologicznych poradzcie prosze bo szukalem wszedzie i nie moge znalezc poradni calodobowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala565 Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:02 Gościu, idź sie rozwijać i wymieniać poglądy do czytelni albo do kościoła. Forum jest właśnie po to by wymieniać poglądy na temat jaki sie komu podoba.Po to jest internet, żeby nie biegać za czasopismem. WYPAD PALANCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glossy Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:20 To forum ma wtytule "LUBLIN", a nie "intelektualne forum niezrealizowanych kretynów" więc przestań pisać ludziom o czym mogą rozmawiać na forum. Nikt cie tu nie chce i nie pyta o zdanie. Pomyliłeś chyba epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 10:38 Oczywiście, prostactwo i chamstwo opanuje niedługo wszelkie środki komunikacji, bo wszak już Kopernik stwierdził, że "gorszy pieniądz wypiera lepszy pieniądz". Wy, ciołki, wprawdzie nigdy o tym nie słyszeliście, ale intuicyjnie czujecie jak należy się rozpychać w życiu żeby "zaistnieć". Wyrazy współczucia, ciemniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glossy Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:08 Idź sie powieś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:28 Więcej się po tobie nie spodziewałem, bo i tak już się bardzo sfatygował(a)eś umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotkidwie Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:45 Gosia, kiedyś już był tu taki link. Wpisz w wyszukiwarkę i poczytaj- jest sporo nazwisk- a femine też odradzm. A do debilka rafała: w żadnej broszurze, czy anonsach nie dowiesz sie który lekarz jest naprawdę dobry- dziennik ogłoszeniowy to nie wszystko. Życzę ci debilku abys trafił do dentysty, który pokiereszuje ci gębę i w innych dziedzinach żebyś też miał doczyniennie z takimi profesjonalistami skoro bronisz ludziom rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek mały Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:50 nie kocham dentystów i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:52 Chodziłam do gabinetu z gazem rozweselającym przy zabiegach i od tego czasu pokochałam. Wcześniej- koszmar- wizyta odkładana miesiącami i nieprzespane noce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek mały Re: d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:57 gaz rozweselający to whisky, ale w małych ilościach. Być wesołym u dentysty to perwersja, ale cóż- ludzie różne są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: ziutek mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:54 i tak cię dorwę ziutku mały ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:14 Życzę ci debilku abys trafił do dentysty, który > pokiereszuje ci gębę i w innych dziedzinach żebyś też miał doczyniennie z > takimi profesjonalistami skoro bronisz ludziom rozmów. Nikomu nic nie bronię, tylko apeluję o właściwe zachowanie we włałściwym miejscu. Do czynienia pisze się rozdzielnie, Łaskawa Pani. Debilek Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 na poważnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:17 a ja pytam na poważnie czy byl ktos z Was w przychodni stomatologicznej na Mickiewicza 77 czy ma ona umowe z NFZ i do jakiego lekarza warto sie zwrocic wlasnie strasznie sie boje isc do dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.client.comcast.net 21.02.05, 02:27 absolutnie polecam pani Anna Kaczmarek Popieluszki 10 numeru tel nie mam ze soba ale jest to osoba dzieki ktorej zapomnialam o dentofobii bardzo dobry lekarz artysta nie dentysta na pierwsza wizyte trzeba czekac 3 tyg ale potem nie zaluje sie zabraniam chodzic do pani ktora kiedys przyjmowala na Srodkowej chyba qrde zapomnialam nazwiska w kazdym badz razie nigdy w bocznych uliczkach NArutowicza Odpowiedz Link Zgłoś