Dodaj do ulubionych

Dentysta w Lublinie.

18.02.05, 13:43
Czy mozecie polecic mi dobrego dentyste w Lublinie?
Dzieki Gosia
Obserwuj wątek
    • emilama Re: Dentysta w Lublinie. 18.02.05, 14:44
      Polecam Ci moją dentystkę: Małgorzata Tchórzewska - Szuryga, ul.Milenijna 12F
      tel.741-24-24, kom.601-28-33-11.Cierpliwa, ma rękę do trudnych pacjentów i
      dzieci ją lubią:)No i jest po prostu dobra...Jeżeli się zdecydujesz a nie wiesz
      jak tam dojechać, napisz na adres gazetowy - wyjeśnię Ci.Pozdrawiam Edyta
      • Gość: koala Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.server.ntli.net 18.02.05, 15:02
        calkiem fajna przychodnia jest w akademiku UMCS, w Feminie na parterze, nazywa
        sie Szczerbull. na ktorego lekarza bys nie trafila, to nie bedziesz zalowac,
        zapewniam. tel.533 76 51
        • Gość: ms Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:06
          No nie wiem czy ta Femina to takie cudo, szczególnie odradzam panią Marię Fajks
          Caban chyba że chcesz mieć zborowane wszystkie zęby i zastąpione wypełnieniami
          i koronkami a na koniec wrażliwe plomby.
    • Gość: Rafał Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:05
      Drogie kolezanki i koledzy. Miejcie trochę szacunku dla tych, którzy traktują
      forum dyskusyjne poważnie i chcą tu rozmawiać - wymieniać myśli i pogądy, a nie
      czytać "ogłoszenia drobne". Jest w Lublinie czasopismo, gdzie można za darmo
      (bo o to przecież chodzi) dać ogłoszenie, więc proszę skorzystać z tej drogi
      poszukiwania dentysty.
      • Gość: Tomek Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:10
        a w sobote wieczorem gdzie mozna w Lublinie skorzystac z uslug
        stomatologicznych poradzcie prosze bo szukalem wszedzie i nie moge znalezc
        poradni calodobowych
      • Gość: gala565 Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:02
        Gościu, idź sie rozwijać i wymieniać poglądy do czytelni albo do kościoła.
        Forum jest właśnie po to by wymieniać poglądy na temat jaki sie komu podoba.Po
        to jest internet, żeby nie biegać za czasopismem. WYPAD PALANCIE!!!!
        • Gość: Glossy Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:20
          To forum ma wtytule "LUBLIN", a nie "intelektualne forum niezrealizowanych
          kretynów" więc przestań pisać ludziom o czym mogą rozmawiać na forum. Nikt cie
          tu nie chce i nie pyta o zdanie. Pomyliłeś chyba epoki.
          • Gość: Rafał Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 10:38
            Oczywiście, prostactwo i chamstwo opanuje niedługo wszelkie środki komunikacji,
            bo wszak już Kopernik stwierdził, że "gorszy pieniądz wypiera lepszy pieniądz".
            Wy, ciołki, wprawdzie nigdy o tym nie słyszeliście, ale intuicyjnie czujecie
            jak należy się rozpychać w życiu żeby "zaistnieć".
            Wyrazy współczucia, ciemniaki!
            • Gość: glossy Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:08
              Idź sie powieś!!!
              • Gość: Rafał Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:28
                Więcej się po tobie nie spodziewałem, bo i tak już się bardzo sfatygował(a)eś
                umysłowo.
                • Gość: dorotkidwie Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:45
                  Gosia, kiedyś już był tu taki link. Wpisz w wyszukiwarkę i poczytaj- jest sporo
                  nazwisk- a femine też odradzm. A do debilka rafała: w żadnej broszurze, czy
                  anonsach nie dowiesz sie który lekarz jest naprawdę dobry- dziennik
                  ogłoszeniowy to nie wszystko. Życzę ci debilku abys trafił do dentysty, który
                  pokiereszuje ci gębę i w innych dziedzinach żebyś też miał doczyniennie z
                  takimi profesjonalistami skoro bronisz ludziom rozmów.
                  • Gość: ziutek mały Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:50
                    nie kocham dentystów i już.
                    • Gość: d Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:52
                      Chodziłam do gabinetu z gazem rozweselającym przy zabiegach i od tego czasu
                      pokochałam. Wcześniej- koszmar- wizyta odkładana miesiącami i nieprzespane noce.
                      • Gość: ziutek mały Re: d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:57
                        gaz rozweselający to whisky, ale w małych ilościach. Być wesołym u dentysty to
                        perwersja, ale cóż- ludzie różne są.
                    • Gość: dentysta Re: ziutek mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:54
                      i tak cię dorwę ziutku mały ty.
                  • Gość: Rafał Re: do Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:14
                    Życzę ci debilku abys trafił do dentysty, który
                    > pokiereszuje ci gębę i w innych dziedzinach żebyś też miał doczyniennie z
                    > takimi profesjonalistami skoro bronisz ludziom rozmów.

Nikomu nic nie bronię, tylko apeluję o właściwe zachowanie we włałściwym
                    miejscu. Do czynienia pisze się rozdzielnie, Łaskawa Pani.
                    Debilek Rafał
                    • Gość: 77 na poważnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:17
                      a ja pytam na poważnie czy byl ktos z Was w przychodni stomatologicznej na
                      Mickiewicza 77 czy ma ona umowe z NFZ i do jakiego lekarza warto sie zwrocic
                      wlasnie strasznie sie boje isc do dentysty
    • Gość: marta Re: Dentysta w Lublinie. IP: *.client.comcast.net 21.02.05, 02:27
      absolutnie polecam pani Anna Kaczmarek Popieluszki 10 numeru tel nie mam ze
      soba ale jest to osoba dzieki ktorej zapomnialam o dentofobii bardzo dobry
      lekarz artysta nie dentysta na pierwsza wizyte trzeba czekac 3 tyg ale potem
      nie zaluje sie zabraniam chodzic do pani ktora kiedys przyjmowala na Srodkowej
      chyba qrde zapomnialam nazwiska w kazdym badz razie nigdy w bocznych uliczkach
      NArutowicza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka