Dodaj do ulubionych

Po zjeździe regionalnym Unii Wolności

14.03.05, 22:56
Heh, a bylem juz swiecie przekonany, ze mutant wolnosci sie juz dawno
rozwiazal w Lublinie. A tu prosze, muminki pokazaly rozki, nawet sie ladnie
rozrabiaja na lamach patyjnej gazetki :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: przem Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:10
      To widać niewiele jeszcze wiesz!!!
      • robertw18 TAJNY M. CELIŃSKI, TAJNA GWwL 15.03.05, 23:01
        Zamiast opowieści o rozgrywkach osobistych, chciałoby się otrzymać jasne
        wiadomomości.
        Na stronie UW bodaj p. Celiński pisze: "Na Zjeździe dokonano wyboru nowych
        władz regionalnych Unii Wolności - przewodniczącym został ponownie Marcin
        Celiński - oraz delegatów na Kongres Krajowy partii."
        I koniec - niby nie jest istotne kogo wybrano. Czy to jakieś lalki na
        tasiemkach lub stadko owieczek, czy może jednak ludzie?
        Podobnie wielką tajemnicę zachowuje GWwL "online".
        Źle to świadczy o rzekomej "odnowie", bo kojarzy się ze stadnym zdobywaniem
        żeru, przy którym nie liczą się myślące jednostki lecz uległość przewodnikowi
        stada.
        Pozdr.

• shawman Re: TAJNY M. CELIŃSKI, TAJNA GWwL 29.03.05, 02:39
          Masz pełen skład nowej Rady Regionalnej na stronie lubelskiej UW
          (www.uwlublin.republika.pl). Jeśli to za mało dla waćpana, to na stronie
          znajduje się również telefon i adres biura.
          • robertw18 Wciąż tajemnice. 29.03.05, 14:13
            Rzeczywiście, częściowo tajemnicę a czasem rozjaśniono.
            Jednak nie podano, kto został delegatem na "Kongres Krajowy partii".
            ("Na Zjeździe dokonano wyboru nowych władz regionalnych Unii Wolności -
            przewodniczącym został ponownie Marcin Celiński - oraz delegatów na Kongres
            Krajowy partii.")
            Nie ma więc co szydzić, bo dla zwolenników UW, jeśli są demokratami, podanie
            składu władz i zestawu delegatów powinno być oczywistością. Nie bardzo też
            rozumna wydaje się podpowiedź, żeby dzwonić czy pisać lub chodzić do biura
            tylko po to, iżby dowiedzieć się o wyniki wyborów. Prościej zamieścić spisy
            wybranych.
            Pozdr.

• shawman Re: Wciąż tajemnice. 30.03.05, 00:21
              Jezu, a ciebie to interesuje, kto został delegatem na Kongres? A może to hobby -
              czytasz listy z nazwiskami i uczysz się ich na pamięć? Wyluzuj się, popadasz w
              paranoję... :)
    • jetbang Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 14.03.05, 23:16
      Dlaczego to na przewodniczącego UW i osobę która będzie odpowiedzialna za
      tworzenie nowej parti w Lublinie, został wybrany człowiek który zniszczył UW w
      Lublinie. To za czasów Celińskiego znikną szyld UW z Krakowskiego
      Przedmieścia, to Celiński zrobił z UW "nierządnice" która poparła Jacka
      Sobczaka na prezydenta - skutek był opłakany - poparta osoba obecnie jest
      członkiem Platformy dodatkowo znajduje się na liście współpracowników a żeby
      było ciekawiej zajęła miejsce gorsze niż "kryminalista" z Samoobrony.

Cyrkowe akrobacje w wykonaniu jego ekipy, która miała zająć najlepsze miejsca
      w sejmiku, okazały sie farsą nie wartą nawet zwrócenia uwagi podczas czytania
      codziennej gazety w czasie siedzenia na sedesie.

W tych czasach jednak samo to, że chce sie coś robić (mimo, że chwalebne) nie
      wystarczy, Marcin Celiński nigdy nie dojdzie do porozumienia z osobami które
      mają duże doświadczenie polityczne oraz szeroko pojęte horyzonty a tym
      bardziej nie pociągnie ich za sobą żeby budowac lepszą Polskę i lepszy Lublin.

Skoro PD ma być oknem w kierunku ludzi o wysokim intelekcie powinna jej
      przewodniczyć osoba która ma pojęcie o tym co robi a nie destruktor w postaci
      Marcina Celińskiego i jego wiernych pretorian.

Mimo wszystko będę bacznie śledził co raz to nowe pomysły i akcje Szanownego
      Przewodniczącego, nieszczędząc zarówno słów krytyki jak i pochwały kiedy
      będzie się należało

A na koniec dodam tylko, że szkoda mi ludzi którym Celiński mydli oczy tymi
      tekstami o lepszej polityce i lepszym kraju - nie łudźcie sie do tej pory nic
      nie zrobił dla ogółu a co będzie dalej o tym świadczy jego wypowiedź...

A co do Bryłowskiego to chyba jednak z perspektywy czasu dobrze zrobił
      popierając Brodowskiego - jaki jest efekt rządów Pruszkowskiego każdy widzi.

Pozdrawiam
      • shawman Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 00:08
        Jetbang, niestety, nie mogę się z tobą zgodzić prawie w żadnej sprawie. Nie mam
        żadnych osobistych uraz do pana Bryłowskiego, nie jestem też niczyim "wiernym
        pretorianinem", jednak tutaj muszę stanowczo stanąć po stronie Marcina Celińskiego.

Przez parę ostatnich lat, kiedy byłem członkiem Młodego Centrum, a ostatnio
        również Unii Wolności, mogłem ocenić, kto ile zrobił dla tej partii. Paweł
        Bryłowski jest dla mnie tutaj postacią nie tyle negatywną, co kompletnie
        nieznaną. Przez ostatnie cztery lata nie widziałem go ANI RAZU na żadnym
        spotkaniu organizowanym przez UW, również ANI RAZU nie wsparł w mediach żadnej
        naszej akcji (choć ma przecież wciąż spore możliwości), łącznie z całkiem
        niedawnymi "pomarańczowymi". Wypłynięcie pana Bryłowskiego teraz, przy okazji
        tworzenia Partii Demokratycznej nieco mnie zdziwiło. Byłem pewny, że wybrał
        jakieś inne ugrupowanie, skoro od ostatnich wyborów ignorował UW. Ale cóż...

Czy skutek poparcia Jacka Sobczaka na prezydenta Lublina był opłakany? Owszem,
        bo na prezydenta wystartował również Paweł Bryłowski, odbierając Sobczakowi
        głosy, które mogły umożliwić mu wejście do drugiej tury i zmierzenie się z
        Pruszkowskim. Zawsze będę twierdził, że Sobczak byłby lepszym prezydentem niż
        Pruszkowski.

Nie chcę tutaj stawać w pozycji arbitra i np. potępiać Pawła Bryłowskiego, czy
        nazywać go destruktorem. Po prostu chciałbym oddać sprawiedliwość tym, którzy
        coś dobrego przez te cztery lata starali się zrobić, pomimo skromnych
        możliwości, jakie miała UW. Jeśli jednak twoim zdaniem ludzie powinni doceniać
        raczej karierowiczowstwo, niż chęć działania, to mijamy się w pojmowaniu
        działalności politycznej.
      • Gość: Vive re Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:13
        A co ty zrobiłeś dla dobra ogółu i skąd wiesz że Bryłowski ma kontakty i
        doświadczenie \. Jeśli ma to czy rozumiesz przez to partyjne układanki , knucie
        i układy, które teraz wychodzą na światło dzienne. Jak popierasz takich ludzi
        to niech się wszyscy o tym dowiedzą a ty lepiej zostań w "ciepełku"
      • Gość: lublinianin Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:20
        Jeśli jetbang popierasz Brodowskiego i o Urbanie piszesz kryminalista w
        cudzslowie to jesteś różowiutki komuch co pod stołem kocha samoobronę, rodem
        od tego co go tak pieścisz Bryłowskiego
      • Gość: MLODY Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 15.03.05, 19:03
        PANIE JETBANG, ODPOWIEM PANU... DLATEGO ZE CELINSKI "WIELKIM CZLOWIEKIEM
        JEST"...
    • Gość: szsz Unia Wolności - popieram!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:18
      Jak sobie myślę o Polsce kierowanej przez takich fanatyków jak Giertych czy
      Macierewicz i tym podobni, to myślę sobie że ludzie o odmiennych poglądach,
      którym zależy na wolnej i silnej Polsce w UE powinni zrobić wszystko by
      niedopuścić takich ludzi do władzy!!!
      • Gość: POLAK ReNadszedl CZAS Rozliczyc ZYDO-KOMUNE=UW!!!!! IP: 66.42.37.* 28.03.05, 19:18
        • shawman Re: ReNadszedl CZAS Rozliczyc ZYDO-KOMUNE=UW!!!!! 29.03.05, 02:37
          I cyklistów. Nie należy zapominać o cyklistach.
    • jozek46 Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 04:55
      Nie trzeba zapominać,,,,ze ta partia pod wodzą Balcerowicza jest twórcą
      dziadówq w Polsce i o tym biedni powinni pamiętać,zanim to towarzystwo się
      przepoczwarczy w partię demokratyczną.Jest to partia mamony!!!
      • shawman Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 07:26
        No patrz, jestem w tej partii i jestem, a jakoś żadnej mamony nie widzę. :P
    • Gość: Marc Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:37
      Sposób na istnienie polityczne a'la P. Brylowski:
      1. Dać Gazecie Wyborczej budynek w centrum miasta – zawsze będą wiedzieli
      że jestem poważną postacią publiczną
      2. Wsadzić do gazety swojego ordynansa - Andrusiewicza – zawsze o mnie
      napiszą
      3. Jak nie mam nic do powiedzenia – opowiadam o konfliktach w partii,
      której nie udało mi się rozwalić (mimo pomocy gazety)
      4. Jak mi nic w zyciu nie wychodzi, ordynans zawsze pomoze i pogadam z nim
      w gazecie.
      • Gość: baltico Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:40
        Czytam te wasze gerki imniech mi ktos powie czy ten Andrusiewicz to ten klient
        co pisywał w takiej gazetce reklamowej moje miast czy nasze miasto co to
        ludziom wiskali na ulicy a gdzie był tylko zalosne reklama i jego jakies teorie
        politczne co to mozna bylo ryć ze smiechu. No nareszciw koszerna PLAJTYJE jesli
        takiego zatudni.
      • Gość: toja Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.intranet / *.piwet.pulawy.pl 15.03.05, 14:42
        No i co. Jetbang pluje, klamie, podejrzewa, nienawidzi. A jakie slownictwo ...!
        kryminalista, nierzadnica, cyrkowe akrobacje... Male to, plytkie i
        nieprawdziwe. To z takimi panami, tedy i tak isc mamy do przodu? A na zjezdie
        byla mowa: nie o przeszlosci, nie tylko o sprawach Lublina,ale do przodu i
        razem. My, pretorianie Celinskiego, tego wlasnie chcemy. I nikt nas nie zmuszal,
        zeby byc po Jego stronie. Po prostu myslimy, wiec jestesmy. Widzimy wiec po
        stronie takiego czlowieka opowiadamy sie. W nim (MC)nie ma cienia prywaty,
        samolubstwa. Wszystko co robi to dla dobra Unii i kraju; typowy propanstwowiec.
        A o co chodzi "jetbangowi" w tym okresleniu "szeroko pojete horyzonty"? Ale od
        inzyniera pewnie sie nie dowiem. Chyba, ze to taki inzynier, jak ja adwokat.
    • Gość: lengel 80 Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:01
      A widzę znowu wspaniałych unitów. Ach panie "redaktorze" Andrusiewicz. Czy to
      pan jest tym Andrusiewiczem który był członkiem Unii Wolności i bardzo aktywnie
      chciał uczestniczyć we wszystkich tych podziałach i walkach politycznych o
      których Pan piszę. To pan walczył jak lew o to by wygrywał Bryłowski. Tyle że
      nigdy pan nic nie wygrał w tej partii a i pana ulubieniec słoneczko lubelskich
      hipermarketów Makro i Leclerc, obrońca spółek powstałych na kanwie starych
      komunistycznych molochów który w końcu sprzymierzył się z komuchami odszedł
      jako nie wiadomo kto, bo na obwieszczeniu wyborczym pisało "Bryłowski-
      bezpartyjny ". Teraz się pan znów z nim dogadał . Co panu obiecał. Może pracę w
      LPEC-u. A na marginesie jak pana sympatie do SLD gdy niepodzielnie rządziło
      tym krajem ,miał się pan do nich i ich młodzieżówki zapisać. Nawet tam panu nie
      chcieli zaoferować kariery ?. Została tylko Gazeta z której odeszli autentyczni
      dziennikarze. Życze dalszej kariery. Cha,cha ,cha
    • Gość: ara Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 15.03.05, 09:13
      Gratuluję Gazecie tak wyśmienitego "młodego" i "niezależnego" narybku
      dzienikarskiego... Naprawdę nie wiecie, kim jest W. Andrusiewicz i co robił w
      czasie swojej, pożal się Boże, "kariery politycznej" w UW za czasów Pawła
      Bryłowskiego, który popierał każdą gnidę, byleby na niego głosowała?
      Wstyd Panie i Panowie Redaktorzy! Jeszcze parę takich numerów i naprawdę
      stracicie ostatnich wiernych czytelników.
    • Gość: Ale o co chodzi??? Przepraszam za małą dygresję. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:25
      Przepraszam za małą dygresję, ale muszę w tym miejscu postawić zasadnicze
      pytanie: Ten dobry to Celiński a ten zły to Bryłowski? Kto jest bez winy niech
      pierwszy rzuci.. czymś ciężkim, bo tak mi to wygląda. Czy Pan Celiński odważy
      się na taki ruch (proszę najpierw uderzyć się w piersi). Dlaczego Unia Wolności
      nie chciała poprzeć w wyborach Pawła Bryłowskiego (jakby nie patrzyć kolegi z
      UW) tylko poparła całkiem obcą osobę??? Może dzisiaj prezydentem byłby Paweł
      Bryłowski i sprawy wyglądałyby zupełnie inaczej !!!
      • shawman Re: Przepraszam za małą dygresję. 15.03.05, 14:00
        > Dlaczego Unia Wolności
        > nie chciała poprzeć w wyborach Pawła Bryłowskiego (jakby nie patrzyć kolegi z
        > UW) tylko poparła całkiem obcą osobę???

Zaraz, zaraz... Popadamy w jakieś dziwactwa. To Bryłowski był członkiem Unii
        Wolności, a nie odwrotnie. Jeśli lubelska UW wybrała koalicję z PO i ówczesnym
        SKL (szkoda, że to porozumienie nie przetrwało dłużej), to Bryłowski mógł się
        dostosować lub odejść z partii. Przecież nikt do partyjnej przynależności nikogo
        nie przymusza. Wybrał swoistą "trzecią drogę" - w partii pozostał (pomimo małego
        oszustwa na obwieszczeniach wyborczych), ale stworzył konkurencyjną dla niej
        listę wyborczą.

> Może dzisiaj prezydentem byłby Paweł
        > Bryłowski i sprawy wyglądałyby zupełnie inaczej !!!

A gdyby nie startował, może dzisiaj prezydentem byłby Jacek Sobczak. I sprawy na
        pewno wyglądałyby zupełnie inaczej, niż za rządów Pruszkowskiego.

Wolałbym już się nie wypowiadać o winach pana Bryłowskiego, bo to jest
        przeszłość, a powinniśmy bardziej skupić się na przyszłości. Unia Wolności w
        województwie lubelskim jest teraz sporo mniejsza, niż przed wyborami w 2001
        roku, ale dużo bardziej zgrana, spoista i nastawiona na sukces. Nie chciałbym,
        żebyśmy teraz ograniczyli naszą dyskusję nad UW do losów Pawła Bryłowskiego. Nie
        jest w tej chwili tak znaczącą personą, by wywoływał aż takie emocje.
        • Gość: Vive re Re: Przepraszam za małą dygresję. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 16:07
          Jetbang, skoro Ty mówisz że czytasz codziennie prasę na sedesie to znaczy że
          masz zaparcia. Sądząc po lekturze twoich tekstów zaparcia masz także w innych
          obszarach swojego organizmu. Może po prostu odpowiedni lekarz i proszeczki. Ale
          kto Ci wytłumaczy, tak żebyś zrozumiał, jak je masz brać ?
        • elfhelm ale Celiński chyba za wiele dobrego nie zrobił? 15.03.05, 16:55
          wynik Cywińskiego przeciętny, struktur u Was w regionie nie widać. w
          samorządowych mimo pierwszego miejsca na liscie przepadł z kretesem z jakimś
          przedsiębiorcą.
          • shawman Re: ale Celiński chyba za wiele dobrego nie zrobi 15.03.05, 17:56
            > wynik Cywińskiego przeciętny, struktur u Was w regionie nie widać.

Jak masz jakichś chętnych, kieruj ich do nas. :)
    • Gość: Były pracownik UM Póki Bryłowskisyn w UW, póty UW nie dostanie 1 gło IP: *.it-net.pl 15.03.05, 14:25
      Póki Bryłowskisyn w UW, póty UW nie dostanie 1 głosu od obecnych i byłych
      pracowników Urz.Miejskiego, ich rodzin znajomych. Jako zwierzchnik był
      wyjątkowo złośliwy. Pięknie to on w TV umie mówić. Ci co mieli z nim
      JAKIKOLWIEK kontakt zależności podległej dobrze wiedzą o co mi chodzi. Prawnik
      z prawem łamanym na własny użytek.
    • janbezziemi Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 16:07
      www.trybuna.com.pl/ Ciekawy tekst o sanacji...
      • kleszczo ....................... 15.03.05, 18:02
        A jetbang milczy ... :) Przypomina mi on typowego dzialacza Samoobrony, ktory
        wyskakuje z tlumu, krzyczac cos od rzeczy, by za chwile w owym tlumie ponownie
        sie schowac kladac uszy po sobie.
        A co do pana Pawla Brylowskiego ... brak komentarza bedzie najlepszym komentarzem.
        • jetbang jestem jestem 15.03.05, 21:18
          nie kładę uszu po sobie a poprostu pracuję, w odróżnieniu od Pana Marcina
          Celińskiego który nie odpowiedział na żaden z zarzutów a co najmniej 3 posty
          wyżej są jego autorstwa (styl wypowiedzi sam w sobie jedyny na tym forum i w
          dodatku łatwo rozpoznawalny mimo braku podpisu)
          Polecam władzom ZNK (gdzie "pracuje" Celiński i bynajmniej z ulicy go nie
          przyjli!!!) wysłanie zapytania do administratorów Agory o sprawdzenie dokładnego
          IP powyższych wypowiedzi i potwierdzeniu tego iż zamiast siedzieć na 4 literach
          (ogromnych co prawda) i pracować, Marcin Celiński uprawia obrzucanie błotem (zza
          krzaków - bo nie miał na tyle odwagi żeby sie podpisać) ludzi którzy coś dobrego
          dla lublina i jego mieszkańców zrobili. A Wojtkowi Andrusiewiczowi polecam
          skierowanie sprawy do odpowiednich władz gdyż kilka tekstów narusza jego dobre imię.

Co do Bryłowskiego to proponuję założyć inny wątek gdyż ten dotyczy tylko i
          wyłacznie Unii Wolności, PD i Marcina Celińskiego.
          • shawman Re: jestem jestem 15.03.05, 23:37
            Jetbang, spiskową teorię dziejów uprawiasz. :) Masz jakiś uraz do Celińskiego?
            Bo w innych tematach na forum zazwyczaj wypowiadasz się w sposób rozsądny i
            spokojny.
            • Gość: SM Re: jestem jestem IP: 212.182.97.* 23.03.05, 19:35
              zNAM pANA c.i WOLĘ DALEJ NIC NIE NAPISAĆ..........wystarczy to małe "c".
    • alfero1 Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 18:36
      Witam wszystkich
      W naziazaniu do wczesniejszych wypowiedz moge sie przychylic do wypowiedzi
      jetbanga, ktory jako jedyny chyba dostrzega prawdziwe oblicze pana MC( nie
      mylic z klubem notabene wiejskim). Mialem okazje poznac tego pana to czlowiek
      obludny, falszywy i na dodatek pozbawiony honoru, ktory tylko psuje oblicze UW
      potrafi tylko sie klocic, dezorganizuje prace. popiera kandydata z listy
      wiadomo jakiej zamiast poprzec czlowieka z charyzma szczerze oddanego sprawom
      polski i lublina.Shawman najlepszym prezydentem mogl byc JEDYNIE!!!!!!!!!
      Brylowski, po wyniku widac ze to sobczak nie powinien sie wyglupiac a w
      Lublinie nie rzadziliby sadokatole od ojca prowadzacego i Pruszkowskiego.
      • Gość: MLODY Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 15.03.05, 19:07
        ALE, ŻE WIELKI JEST, TO WIELKI...
      • shawman Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 23:41
        Miałem już o Bryłowskim nie pisać, ale... Człowiek z charyzmą? Szczerze oddany
        sprawom Polski i Lublina? Najlepszy prezydent? ROTFL!!! Chyba znamy różnych
        Bryłowskich. :D Rozbawiłeś mnie, Alfero...
    • blood_free Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 22:38
      Przyznaje sie bez bicia, ze swoj kontrowersyjny wpis zamiescilem na forum w celu
      wywolania fermentu intelektualnego. Na zasadzie wlozenia kija w mrowisko i
      widze, ze chyba sie udalo. Natomiast nie bede ukrywal swoich sympatii i nie
      odmowie sobie stwierdzenia, ze Unia (Mumia-Mutant) Wolnosci jest dla mnie typowa
      cora Koryntu parajaca sie najstarszym zawodem swiata. Krotko mowiac - polityczna
      qrew do wynajecia.
      • shawman Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 15.03.05, 23:46
        Blood_free, spodziewałbym się po tobie czegoś więcej w politycznej dyskusji, niż
        wyzwanie adwersarzy od kurew. Cóż, jako niespotykanie spokojny człowiek nie
        zamierzam podchwytywać tego chamskiego tonu i nie napiszę tego, co mi się ciśnie
        na usta.
        • robertw18 TKM? 16.03.05, 00:01
          Wyzwiska wyzwiskami, ale cóż powiedzieć o ludziach, których przywódca nie
          spytał się o to, czy chcą zmienić nazwę partii, program, towarzyszy. Zamiast
          tego oznajmił, że tworzy nową partię, do której zaprasza jako główne wsporniki
          podpory obecnej władzy (i różne "symbole przeszłości"). Jedyny powód jaki
          początkowo podał to - chęć "zagospodarowania centrum sceny politycznej" i
          osiągnięcie ok. 10% głosów w wyborach. I nazwał się DEMOKRATYCZNYM. Oni zaś
          ochłonąwszy z wrażenia głosują niemal jednomyślnie za tym wspaniałym pomysłem z
          dużą ilością miło brzmiących ogólników.
          Mimo woli jednak przypomina się hasło: TKM.
          Pozdr.
        • kleszczo Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 16.03.05, 00:07
          W czasach dawnych, owego pana (blood_free), przedziurawilbym mieczem :)
          • blood_free Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 16.03.05, 05:57
            Przyjmuje rekawice, gdzie i kiedy?

kleszczo napisał:

> W czasach dawnych, owego pana (blood_free), przedziurawilbym mieczem :)
    • Gość: jedno imie Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 09:06
      No jetbang puściły ci nerwy. Nawet ja nie sądziłem że jesteś kapusiem a jednak
      nawołujesz do kapowania. Jeśli sądzisz że posty są jednego autora to gratuluje
      widocznej gołym okiem twojej "inteligencji".
      Czy osoby które się wypowiadają tutaj zauważyły żeby jetbang odpowiedział na
      jakikolwielk zarzut czy zdementował jakikolwiek fakt który został podany?
      Natomiast dla mnie podanie imienia redaktora Andrusiewicza jako "Wojtek "
      stanowi fakt potwierdzający waszą dobrą znajomość i fakt potwierdzający
      wszystkie zarzuty wobec was jakie tu podniesiono.
      Jeśli nawołujesz pana redaktora do podania sprawy do sądu to ja tylko o tym
      marzę. Wszystko wtedy potwierdzi się nie w sieci tylko w pełnym świetle.
      Sądem to ty sobie gęb nie wycieraj też dlatego bo coś tam naskrobałeś o jakieś
      liście . No cóż trzeba przyznać że Sobczak jest cienias do takich gierek ( co
      spowodowało jego porażkę w wyborach)i pewnie myśli że jemu doktorowi praw nie
      wypada, ale powinien podać ciebie do sądu.( a wiesz co w więzieniu robią z
      kapusiemi }.
    • muminek33 Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 16.03.05, 10:29
      Rece precz od muminkow!
      • kleszczo Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności 16.03.05, 17:25
        Jetbang nie przyjmuj rekawicy ... oj nie przyjmuj :) Zle by sie to dla ciebie
        skonczylo :)
    • Gość: jeden raz Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 17:43
      Mam pytanie do Gazety, co zostało w redakcji z demokracji?
      Zamieściłem rano wierszyk w którym nie było jednego niecezuralnego słowa i po
      paru godzinach go zdjęliście. I to Wy którzy ze zdjęcia "Dziadów " w 1968 roku
      jeszcze teraz robicie jedno z najważniejszych wydarzeń w histori.
      Czy demokracją jest że je..g z nazwiska wymienia osobę i obrzuca ją błotem a
      jak ujawniłem jego nazwisko to to usuneliście.
      Czy chodzi wam o to by nie podawać jego nazwiska i tego że pracuje w LPEC-u
      załatwił mu Bryłowski i dlatego teraz opluwa każdego kogo mu każe.
      Czy może redaktor Andrusiewicz interweniował żeby utajnić prawdę o swoim
      koledze. Ale po co. Te fakty i taK osoby zainteresowane wiedzą.
      A może redaktor Andrusiewicz chce utajnić swoje przyszłe miejsce pracy.
      Oj zawiodłem sie na Gazecie, zawiodłem.
      Proszę o zamieszczenie mego wierszyka.
    • Gość: Sentinel Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 01:59
      A ja miałem głosować na Platformę, ale chyba zagłosuję na Partię Demokratyczną.
      Po wydaje się jakaś taka Rokitowa strasznie... Poza tym chce wchodzić w koalicje
      z Kaczorami,a to mi się zdecydowanie nie podoba.
      • Gość: sdh Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 17.03.05, 06:07
        a z kim wg Ciebie Platforma powinna wejść w koalicję zamiast Kaczorów?

z SLD ? z SdPl? z Giertychem? z Lepperem?
    • Gość: jeden raz Re: Po zjeździe regionalnym Unii Wolności IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 15:16
      No cóż jetbang zamilkłeś. Nie masz argumentów na prawdę którą tu napisano.A
      może się boisz że jeszcze więcej ciekawych rzeczy z twojej pracy i twojej
      kariery sie pojawi ? Tylko jakiej kariery ? Przecież Ciebie wcześniej nikt
      nigdy do niczego nie zatrudnił. No cóż zobaczę co "mądrego" jeszcze gdzieś
      napiszesz i nie zmyli mnie zmiana podpisu. Pewni ludzie mają taki poziom że
      zawsze ich można rozpoznać a wtedy odpiszę i coś jeszcze o Tobie napiszę .
      Z wielką uwagą będe śledził karierę "redaktora" Andrusiewicza, jego genialne
      pytania i godne wielkiego wodza Mao przemyślenia ( no cóż rewolucja kulturalna
      stworzyła wielu kulturalnych ludzi i ich wielkie kulturalne teksty ).
      A Gazeta dalej nie puszcza mi wierszyka. To zamach na wolność słowa tak
      gloryfikowaną na waszych łamach
      • mmikki DEMOKRACI i sympatycy UW 29.03.05, 18:56
        kliknijcie w link
        przyłącz się
        www.demokraci.pl/rejestracja.php
    • mmikki a eurowybory nie pokazały, że UW ma potencjał? 31.03.05, 02:13

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka