Dodaj do ulubionych

"paramilitarysci" z lublina

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 22:57
Kilka dni temu media podaly informacje o tym, ze u kilku mlodych ludzi z Lublina znaleziono pistolet, trotyl, jakies bombki i tym podobne akcesoria. Kolesie byli podobno fascynatami idei faszystowskich. Czy ktos z Was wie moze cos wiecej na ten temat? To wazne - prosze o szczegoly.
Obserwuj wątek
    • Gość: KTS Re: IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 24.06.02, 23:10
      O ILE WIEM TO ZDARZENIE MIAŁO MIEJSCE W ŚWIDNIKU(A TE SZCZEGOŁY SĄ CI POTRZEBNE
      W CELU???????????)
      • Gość: Paul Re: IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 03:39
        Gość portalu: KTS napisał(a):

> O ILE WIEM TO ZDARZENIE MIAŁO MIEJSCE W ŚWIDNIKU(A TE SZCZEGOŁY SĄ CI POTRZEBNE
        >
        > W CELU???????????)
        Pewnie chce ciebie i twoja rodzine wysadzic w powietrze, a twoja prababcie
        wykopac z grobu i wyryc jej swastyke na czaszce. "On - ten pan" ma sie rozumiec.
        Uszanowanie.
        Paul

• Gość: Czapka Re: IP: *.kul.lublin.pl 25.06.02, 12:38
        pytali mnie o to przyjaciele "z Polski", a ja - wstyd przyznac - nie mam o tym zielonego pojecia. W prasie lubelskiej nic wiecej na ten temat nie pisano, a wydaje mi sie ciekawe, ze mlodzi ludzie, przy okazji zwiazani z jakas ideologia, zbieraj materialy wybuchowe i organizuja sie w paramilitarne druzyny...
        • Gość: otho Re: IP: 217.97.141.* 27.06.02, 06:21
          To jest kuna ciekawe? To jest chore.
          • Gość: czapka SKINY? IP: *.kul.lublin.pl 27.06.02, 12:43
            ciekawi mnie glownie to, czy ci kolesie po prostu kolekcjonowali militaria czy tez byli to np. neofaszysci, ktorzy zbierali bron na ewentualna rozprawe np. z Zydami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka