Gość: olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:36 gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milena Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:21 mój ulubiony na 3Maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:07 Czytałam,że jutro w Dzienniku Wschodnuim ma być "przegląd lubelskich lumpeksów" :) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: ciucholandy w Lbn 22.04.05, 23:32 Mój niezmienny od dwóch lat faworyt: na Podzamczu, pomiędzy Dworcem Głównym PKS a ul. Ruską. Teraz otworzyli drugi, podobnej wielkości, w tym samym budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:23 ja polecam ten na ul. Krótkiej chyba , obok UFO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:38 Milion Ciuchow na Łeczyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klasa Re: ciucholandy w Lbn IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 04.05.05, 11:48 Róg Staszica i Zielonej, w podwórzu (osobno dział dziecięcy). Ciuchy są wyselekcjonowane. Wybór mają b.dobry, pod względem wzorów i jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka-mooney Re: ciucholandy w Lbn 04.05.05, 12:10 chciałabym się zapytać czy któraś z użytkowniczek forum kupuje w szafie? czytalam o tym ciucholandzie w Dzienniku wschodnim, proszę o podanie adresu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: ciucholandy w Lbn IP: *.lublin.pl 04.05.05, 13:14 Szafa jest na Zielonej 1 Odpowiedz Link Zgłoś
bianka-mooney Re: ciucholandy w Lbn 04.05.05, 14:35 bardzo dziękuję za odpowiedź :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klasa Re: ciucholandy w Lbn IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 04.05.05, 14:33 Patrz jak wyżej: Staszica/Zielona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:14 moja znajoma kupuje fajne rzeczy w lumpeksie gdzieś na ul.Zana..obok targu..ale dokładnie nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabu Gdzie milon ciuchów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:05 Gdzie dokłądnie na łęczyńskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Gdzie milon ciuchów??? IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 08.05.05, 21:43 Łęczyńska 1, zaraz za skrzyżowaniem z Męczenników Majdanka, wchodzi się w podwórze, sklep jest w głębi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteranka Re: Gdzie milon ciuchów??? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 08.09.05, 21:16 Ja uważams sie momentami za weterana chiuchlandowego wiec może ktos posłucha mojej rady :) Najlepszy ciuchland jest na skierki 3!!! Trzeba przejśćprzez cały targ kolo leclerka na zana i na dole w bloku jest to magiczne pomieszczenie ;) Chodze do ciuchlandów już od lat i teraz ograniczylam sie prawie tylko od tego- poza tym że w każdym mieśce jakie odwiedzma chociazby w czasie wakacji na równi ze zwiedzenem zabytków sa odwiedziny ciuchlandów ( w kielcach na rcynku jest fajny a najlepszy w kolobrzegu!!!) Tak wiec zapraszam na skierki 3 - obaj właściciele na pewno sie Wami starannie zaopiekuja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zrel.com.pl / *.devs.futuro.pl 16.05.05, 10:35 Na Zielonej - Szuflada, sympatyczna Pani, ciuchy wybrane, swobodnie rozwieszone i ceny nie szokują. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: ciucholandy w Lbn 16.05.05, 21:01 POtwierdzam. Polecam Szufladę i Szafę ( oba na zielonej) - ciuchy troche droższe niż w "klasyczny" ciuchlandzie ale sortowane, dobrejjakości , prawie nowe i na czasie - zawsze zajdę tam coś dla siebie. Co do ciuchlandu na Podzamczu - z dwóch z robił się niestety jeden :( Piszę niestety bo w tym drugi,lepszym, bardziej schowanym bywały fajne ciuszki a teraz wszystko jest wymieszane ze zwykłymi "szmatami" spranymi i w rozmiarze ponad 44 :( Fajne, wysortowane ciuchy są też na Bursztynowej naprzeciwko Stokrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonina Re: ciucholand dla dzieci w Lbn IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 16.05.05, 22:40 Ja znalazłam fajny ciuchland dla dzieci od noworodka do nastolatka. Na LSM ul.Grażyny 10 przy przedszkolu na przciwko Empiku. Fajne ciuszki i przytępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zrel.com.pl / *.devs.futuro.pl 19.05.05, 08:35 W Szafie są ciuchy - na wieszakach te, które nie poszły wsród znajomych. A w Szufladzie /i w Szafie zresztą też/ ceny lekko wysokie jak na niektóre szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: ciucholandy w Lbn 19.05.05, 09:18 Gość portalu: erka napisał(a): > W Szafie są ciuchy - na wieszakach te, które nie poszły wsród znajomych. A w > Szufladzie /i w Szafie zresztą też/ ceny lekko wysokie jak na niektóre szmaty. No i co tego? A co do cen....kupiłsam ta ostatnio zaje....sta bluzkę za 15 zł, za któa w sklepie zapłaciłabym pewnie ponad 100. Wszyscy znajomi pieją z zachwytu a i i sie baaardzo podoba. a co do szmat to każdy ma oczy i jak nie uważa , ze cos jest warte swojej ceny to niech nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:37 Na czechowie ul.Kiepury 5 obok sklepu zoologicznego w podcieniach, super sklep do tego tanio i same markowe ciuchy , prawdziwy raj...do tego wspaniała właścicielka z która mozna negocjować ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fika Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zrel.com.pl / *.devs.futuro.pl 19.05.05, 08:46 Co fajnego kupiłyście ostatnio w ciuchlandzie? Odpowiedz Link Zgłoś
emilama Re: ciucholandy w Lbn 19.05.05, 11:52 Na Zamojskiej:) Niedawno otwarty cichland "Resort", fajne firmowe ciuchy, w piątki przecena 50%, miłe młode waścicielki, ceny do negocjacji, jak mi się wydaje:)No i niewiele ludzi jeszcze wie że tam jest taki fajny sklep:)Jest to blisko Biedronki, po tej stronie ulicy co ulica Rusałka,między Skokiem i sklepem metalowym a do sklepu wchodzi się po schodkach w górę. Polecam.E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzz Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:19 a gdzie mozna znalezc jakies fajne meskie ciuchy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:48 ul.Kiepury w podcianiach( obok sklepu zoologicznego) na markowe ciuchy min.Lacoste,Hugo Bossa,H&M,Prada, Colloseum, ja tam ubieram wszystkich mężczyzn ze swojej rodziny nie wspominając juz o sportowych ciuchach typu nike czy adidas :) i za tzw. grosze... i napewno nie poczujesz sie tam skrepowany w czasie wybierania bo jest tam naprawde miła atmosfera i przesympatyczna włascicielka która nie tylko doradzi a i pomoże w wyborze, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:37 Moze jeszcze jakies namiary na miejsca gdzie mozna kupic cos dla facetow-koszulki sportowe,jakies spodenki,moze jakies dlugie luzne spodnie z kieszeniami po bokach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zin.lublin.pl 07.09.05, 22:56 Na ul. Jana Sawy 6, markowa odzież, ceny różne, ale często są 50% przeceny, atmosfera i obsługa cudowna. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:00 Byłam w chwalonym przez wszystkich "milion ciuchów" i stwierdzam,że nie jest tam najtaniej a ciuchy przeciętne. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: ciucholandy w Lbn IP: *.lublin.mm.pl 14.06.05, 17:54 A ten na Diamentowej, a raczej juz na Energetyków - co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:40 Kiedys tam kupowałam, ale z tego co pamiętam to większsość ciuchów była kiepskiej jakości. Trzeba było długo szukac, żeby znaleść coś fajnego. Ceny średnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:36 na Naurtowicza w bramach można znależć wiele,wiele fajnych lumpeksów Odpowiedz Link Zgłoś
fitka3 Re: ciucholandy w Lbn 17.07.05, 15:26 ja czasem wpadam na lotnicza kolo przedszkola z towarem bywa roznie zalezy od tygodnia ale atmosferaw sklepie mila czesto maja fajne ciuszki dle dzieciakow i niskie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:16 na Krakowski otrworzyli chyba nowy "Milion ciuchów"...to na początku niadaleko Saskiego...przy skrzyżowaniu z Wieniawską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:33 z fajnymi ciuchami i tani na ul.grazyny 14 obok gerwazego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy mum Re: ciucholandy w Lbn IP: *.devs.futuro.pl 06.09.05, 23:21 Wzdłuż Kunickiego ciągnie sie setka ciuchlandów. Mam wrażenie,że jest ich tam wiecej niz sklepów spożywczch.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: ciucholandy w Lbn IP: 212.182.94.* 08.09.05, 18:33 Ja jak ostatnio poszłam (w dniu dostawy) do jedengo z ciuchlandów to myślałam ze żywa stamtąd nie wyjde..Baby(zwłaszcza te starsze)wyrywały sobie z rąk ubrania tak jakby to nie wiadomo co było-bez kłótni też się nie obyło!! Istna żenada! Nie polecam odwiedzania szmateksów w dniu dostawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boba Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:53 A gdzie to było??? Cóż to za ciuchland??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohydka Re: ciucholandy w Lbn IP: 217.17.33.* 09.09.05, 00:10 o to chodzi ze jak chodzic to tylko w dniach dostawy- na tym wszystko polega, bo wtedy sa najlepsze ciuchy..ale to wymaga wielu poswiecen bo faktycznie dzieja sie rzeczy potworne- np sroda na Lubartowskiej:kolejka od 9 rano, pierwsze osoby wbite w szybe, a jak otworza drzwi to masakra, potem zaczyna sie rzucanie koszykami i wieszakami i...wyzwiskami rzecz jasna.ja ostatnio oprocz fajnych ciuchow wrocilam z ogromnym siniakiem na udzie;)towar maja super,ceny niskie bardzo ale czy warto az tak sie bic hmmm.ja poki co mam uraz ale polecam sprawdzic;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: ciucholandy w Lbn IP: 212.182.94.* 09.09.05, 17:46 Dokładnie! ja przeżyłam to samo na Narutowicza..tylko że pierwsze klientki stały przed drzwiami już o 7 rano:-) Nie polecam wtedy iść w klapkach..można nie źle ucierpieć :-)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś