Dodaj do ulubionych

ciucholandy w Lbn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:36
gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Milena Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:21
      mój ulubiony na 3Maja :)
    • Gość: AA Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:07
      Czytałam,że jutro w Dzienniku Wschodnuim ma być "przegląd lubelskich
      lumpeksów" :)
      • folkatka Re: ciucholandy w Lbn 22.04.05, 23:32

Mój niezmienny od dwóch lat faworyt: na Podzamczu, pomiędzy Dworcem Głównym PKS
        a ul. Ruską. Teraz otworzyli drugi, podobnej wielkości, w tym samym budynku.
        • Gość: Ewa Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:23
          ja polecam ten na ul. Krótkiej chyba , obok UFO :)
          • Gość: Ala Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:38
            Milion Ciuchow na Łeczyńskiej
            • Gość: Klasa Re: ciucholandy w Lbn IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 04.05.05, 11:48
              Róg Staszica i Zielonej, w podwórzu (osobno dział dziecięcy). Ciuchy są
              wyselekcjonowane. Wybór mają b.dobry, pod względem wzorów i jakości.
    • bianka-mooney Re: ciucholandy w Lbn 04.05.05, 12:10
      chciałabym się zapytać czy któraś z użytkowniczek forum kupuje w szafie?
      czytalam o tym ciucholandzie w Dzienniku wschodnim, proszę o podanie adresu :D
      • Gość: eko Re: ciucholandy w Lbn IP: *.lublin.pl 04.05.05, 13:14
        Szafa jest na Zielonej 1
        • bianka-mooney Re: ciucholandy w Lbn 04.05.05, 14:35
          bardzo dziękuję za odpowiedź :D
          • Gość: up Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:27
            up
      • Gość: Klasa Re: ciucholandy w Lbn IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 04.05.05, 14:33
        Patrz jak wyżej: Staszica/Zielona
    • Gość: Ewka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:14
      moja znajoma kupuje fajne rzeczy w lumpeksie gdzieś na ul.Zana..obok targu..ale
      dokładnie nie wiem..
      • folkatka Re: ciucholandy w Lbn 04.05.05, 15:58
        Tam jest ich kilka
    • Gość: up up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:09
      up
      • Gość: Tabu Gdzie milon ciuchów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:05
        Gdzie dokłądnie na łęczyńskiej??
        • Gość: groszek Re: Gdzie milon ciuchów??? IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 08.05.05, 21:43
          Łęczyńska 1, zaraz za skrzyżowaniem z Męczenników Majdanka, wchodzi się w
          podwórze, sklep jest w głębi.
          • Gość: Weteranka Re: Gdzie milon ciuchów??? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 08.09.05, 21:16
            Ja uważams sie momentami za weterana chiuchlandowego wiec może ktos posłucha
            mojej rady :) Najlepszy ciuchland jest na skierki 3!!! Trzeba przejśćprzez cały
            targ kolo leclerka na zana i na dole w bloku jest to magiczne pomieszczenie ;)
            Chodze do ciuchlandów już od lat i teraz ograniczylam sie prawie tylko od tego-
            poza tym że w każdym mieśce jakie odwiedzma chociazby w czasie wakacji na równi
            ze zwiedzenem zabytków sa odwiedziny ciuchlandów ( w kielcach na rcynku jest
            fajny a najlepszy w kolobrzegu!!!) Tak wiec zapraszam na skierki 3 - obaj
            właściciele na pewno sie Wami starannie zaopiekuja :D
    • Gość: terka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zrel.com.pl / *.devs.futuro.pl 16.05.05, 10:35
      Na Zielonej - Szuflada, sympatyczna Pani, ciuchy wybrane, swobodnie rozwieszone
      i ceny nie szokują.
      • ryza_malpa1 Re: ciucholandy w Lbn 16.05.05, 21:01
        POtwierdzam.
        Polecam Szufladę i Szafę ( oba na zielonej) - ciuchy troche droższe niż
        w "klasyczny" ciuchlandzie ale sortowane, dobrejjakości , prawie nowe i na
        czasie - zawsze zajdę tam coś dla siebie.
        Co do ciuchlandu na Podzamczu - z dwóch z robił się niestety jeden :(
        Piszę niestety bo w tym drugi,lepszym, bardziej schowanym bywały fajne ciuszki
        a teraz wszystko jest wymieszane ze zwykłymi "szmatami" spranymi i w rozmiarze
        ponad 44 :(
        Fajne, wysortowane ciuchy są też na Bursztynowej naprzeciwko Stokrotki.
        • Gość: Antonina Re: ciucholand dla dzieci w Lbn IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 16.05.05, 22:40
          Ja znalazłam fajny ciuchland dla dzieci od noworodka do nastolatka. Na LSM
          ul.Grażyny 10 przy przedszkolu na przciwko Empiku. Fajne ciuszki i przytępne ceny.
        • Gość: erka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zrel.com.pl / *.devs.futuro.pl 19.05.05, 08:35
          W Szafie są ciuchy - na wieszakach te, które nie poszły wsród znajomych. A w
          Szufladzie /i w Szafie zresztą też/ ceny lekko wysokie jak na niektóre szmaty.
          • ryza_malpa1 Re: ciucholandy w Lbn 19.05.05, 09:18
            Gość portalu: erka napisał(a):

> W Szafie są ciuchy - na wieszakach te, które nie poszły wsród znajomych. A w
            > Szufladzie /i w Szafie zresztą też/ ceny lekko wysokie jak na niektóre szmaty.

No i co tego?

A co do cen....kupiłsam ta ostatnio zaje....sta bluzkę za 15 zł, za któa w
            sklepie zapłaciłabym pewnie ponad 100. Wszyscy znajomi pieją z zachwytu a i i
            sie baaardzo podoba.
            a co do szmat to każdy ma oczy i jak nie uważa , ze cos jest warte swojej ceny
            to niech nie kupuje.
    • Gość: iwona Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:37
      Na czechowie ul.Kiepury 5 obok sklepu zoologicznego w podcieniach, super sklep
      do tego tanio i same markowe ciuchy , prawdziwy raj...do tego wspaniała
      właścicielka z która mozna negocjować ceny
    • Gość: Fika Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zrel.com.pl / *.devs.futuro.pl 19.05.05, 08:46
      Co fajnego kupiłyście ostatnio w ciuchlandzie?
    • emilama Re: ciucholandy w Lbn 19.05.05, 11:52
      Na Zamojskiej:) Niedawno otwarty cichland "Resort", fajne firmowe ciuchy, w
      piątki przecena 50%, miłe młode waścicielki, ceny do negocjacji, jak mi się
      wydaje:)No i niewiele ludzi jeszcze wie że tam jest taki fajny sklep:)Jest to
      blisko Biedronki, po tej stronie ulicy co ulica Rusałka,między Skokiem i
      sklepem metalowym a do sklepu wchodzi się po schodkach w górę. Polecam.E.
    • Gość: zzzzzzzz Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:19
      a gdzie mozna znalezc jakies fajne meskie ciuchy??
      • Gość: iwona Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:48
        ul.Kiepury w podcianiach( obok sklepu zoologicznego) na markowe ciuchy
        min.Lacoste,Hugo Bossa,H&M,Prada, Colloseum, ja tam ubieram wszystkich mężczyzn
        ze swojej rodziny nie wspominając juz o sportowych ciuchach typu nike czy
        adidas :) i za tzw. grosze... i napewno nie poczujesz sie tam skrepowany w
        czasie wybierania bo jest tam naprawde miła atmosfera i przesympatyczna
        włascicielka która nie tylko doradzi a i pomoże w wyborze, pozdrawiam
        • Gość: Darek Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:37
          Moze jeszcze jakies namiary na miejsca gdzie mozna kupic cos dla
          facetow-koszulki sportowe,jakies spodenki,moze jakies dlugie luzne spodnie z
          kieszeniami po bokach.Pozdrawiam
        • Gość: gaga Re: ciucholandy w Lbn IP: *.zin.lublin.pl 07.09.05, 22:56
          Na ul. Jana Sawy 6, markowa odzież, ceny różne, ale często są 50% przeceny,
          atmosfera i obsługa cudowna. Szczerze polecam
    • Gość: Emila Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:00
      Byłam w chwalonym przez wszystkich "milion ciuchów" i stwierdzam,że nie jest
      tam najtaniej a ciuchy przeciętne. To tyle.
      • Gość: grażyna Re: ciucholandy w Lbn IP: *.lublin.mm.pl 14.06.05, 17:53
      • Gość: Wera Re: ciucholandy w Lbn IP: *.lublin.mm.pl 14.06.05, 17:54
        A ten na Diamentowej, a raczej juz na Energetyków - co o nim myślicie?
        • Gość: ola Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:40
          Kiedys tam kupowałam, ale z tego co pamiętam to większsość ciuchów była
          kiepskiej jakości. Trzeba było długo szukac, żeby znaleść coś fajnego. Ceny
          średnie.
    • Gość: Eliza Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:36
      na Naurtowicza w bramach można znależć wiele,wiele fajnych lumpeksów
      • fitka3 Re: ciucholandy w Lbn 17.07.05, 15:26
        ja czasem wpadam na lotnicza kolo przedszkola
        z towarem bywa roznie zalezy od tygodnia ale atmosferaw sklepie mila
        czesto maja fajne ciuszki dle dzieciakow i niskie ceny
        • Gość: zzzz Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:40
          up
          • Gość: kaśka Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:16
            na Krakowski otrworzyli chyba nowy "Milion ciuchów"...to na początku niadaleko
            Saskiego...przy skrzyżowaniu z Wieniawską
    • Gość: anonim Re: ciucholandy w Lbn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:33
      z fajnymi ciuchami i tani na ul.grazyny 14 obok gerwazego
    • Gość: ja Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:13
      UP
      • Gość: happy mum Re: ciucholandy w Lbn IP: *.devs.futuro.pl 06.09.05, 23:21
        Wzdłuż Kunickiego ciągnie sie setka ciuchlandów. Mam wrażenie,że jest ich tam
        wiecej niz sklepów spożywczch..
    • Gość: lusia Re: ciucholandy w Lbn IP: 212.182.94.* 08.09.05, 18:33
      Ja jak ostatnio poszłam (w dniu dostawy) do jedengo z ciuchlandów to myślałam
      ze żywa stamtąd nie wyjde..Baby(zwłaszcza te starsze)wyrywały sobie z rąk
      ubrania tak jakby to nie wiadomo co było-bez kłótni też się nie obyło!! Istna
      żenada! Nie polecam odwiedzania szmateksów w dniu dostawy...
      • Gość: boba Re: ciucholandy w Lbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:53
        A gdzie to było??? Cóż to za ciuchland???
        • Gość: ohydka Re: ciucholandy w Lbn IP: 217.17.33.* 09.09.05, 00:10
          o to chodzi ze jak chodzic to tylko w dniach dostawy- na tym wszystko polega,
          bo wtedy sa najlepsze ciuchy..ale to wymaga wielu poswiecen bo faktycznie
          dzieja sie rzeczy potworne- np sroda na Lubartowskiej:kolejka od 9 rano,
          pierwsze osoby wbite w szybe, a jak otworza drzwi to masakra, potem zaczyna sie
          rzucanie koszykami i wieszakami i...wyzwiskami rzecz jasna.ja ostatnio oprocz
          fajnych ciuchow wrocilam z ogromnym siniakiem na udzie;)towar maja super,ceny
          niskie bardzo ale czy warto az tak sie bic hmmm.ja poki co mam uraz ale polecam
          sprawdzic;)pozdrawiam
          • Gość: lusia Re: ciucholandy w Lbn IP: 212.182.94.* 09.09.05, 17:46
            Dokładnie! ja przeżyłam to samo na Narutowicza..tylko że pierwsze klientki
            stały przed drzwiami już o 7 rano:-) Nie polecam wtedy iść w klapkach..można
            nie źle ucierpieć :-)pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka