Dodaj do ulubionych

Jak schudnąć i oczyscić organizm???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:45
No właśnie - jak oczyścic organizm ze złogów nieprzetrawionego pożywienia i
toksyn. Te zalegajace masy również sprawiaja ze trudniej jest schidnąć.
Podobno jest jakaś nowa metoda??
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:09
      Coś takiego top hydrocolposkopia widziałem gdzieś w Lublinie reklamę.
    • Gość: mm Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.05.05, 20:02
      isc do dietetyka dobrego, skonsultowac z lekarzem, inaczej mozna sobie bidy
      narobic...
    • Gość: bolo wegetarianizm ! IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.05.05, 20:07
      wegetarianizm kochany! wegetarianizm!
      zapomnieć na rok o padlinie, tłuszczach, makaronach, ciastach i....i dojdziesz
      do siebie.
      twoja nadzieja w warzywach i owocach.
    • Gość: wujek dobrarada Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:07
      Przestań tyle siedzieć na necie i rusz dupę tłuściochu. Sprzedaj kompa i kup
      sobie rower serdlu, cudów nie ma jak nie pozap... to nie schudniesz.Pzdr.
      Ps. odezwij się za 2 miechy i poochwal się jak Ci poszło
      • Gość: maxi Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:17
        Polecam preparat o nazwie Fleet (czytaj flit). Do nabycia w aptekach bez
        recepty. Jest to nowość ze Stanów ale tam obecny już 50lat. Mozna kupić w
        aptece w Luxmedzie i Instytucie Medycyny Wsi a moze też gdzieś w innych.
        Preparat to dwie buteleczki płynu. Jedna pijesz rano a drugą wieczorem. Super
        oczyszcza wszelkie syfy z zakamarków jelit. Kosztuje ok 50-60zł. Naprwde exstra
        sie po tym czułam- lekka jak piórko. Taka kuracja ta hydrocośtam to koszt
        kilkuset zł a ten preparat robi to samo ale za małą kasę. Uzywa sie na
        oddziałach szpitelnych ale mozna samemu zrobić sobie taka kuracje jednodniową.
        Dobre też przy zatwardzeniu - polecił mi to lekarz i naprawde skutkuje.
    • Gość: *** Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.it-net.pl 19.05.05, 13:57
      Szlkanka wody z sokiem ze świeżo wyciśniętej cytryny, przed śniadaniem. Cytryna
      oczyszcza organizm. A na schudnięcie podobno świetny jest ocet jabłkowy, dwie
      łyżeczki ze szklanką wody, też przed śniadaniem. Wybierz co wolisz. To takie
      domowe sposoby. Pozdrawiam.
      • Gość: chochlik Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.lublin.mm.pl 19.05.05, 14:19
        Grazyna Golec - KONSULTANT HERBALIFE tel. (081) 745-45-74
        • Gość: Była (30l. Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:04
          Znajomy gastroenterolog polecił mi również ten Fleet. Generalnie właśnie na
          oczyszczenie organizmu z toksycznych substancji. Podobno raz na jakis czas
          powinno sie to zrobic. Po tygodniu od zastosowania naprawdę jestem zadowolona.
          Nie mam zatwardzeń, które od czasu do czasu mnie gnębiły. Na pewno powtórzę ten
          zabieg co jakis czas więc tobie też polecam.
          • Gość: Tami Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:57
            A czy ten fleet można kupić w każdej aptece?? Jak wypróbuję to napiszę o
            efektach.
            • Gość: danuta Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:59
              Ciekawy pomysł. Czytałąm ze takie oczyszczanie organizmu jest oststnio na
              zdrowotnym "topie".
    • alex2222 Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? 21.05.05, 20:17
      podaj maila to mogę Ci wysłać sporo materiałów na temat oczyszczania
      organizmu,diety,odchudzania i w ogóle całej filozofii zdrowego odżywiania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka