Gość: alek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:45 No właśnie - jak oczyścic organizm ze złogów nieprzetrawionego pożywienia i toksyn. Te zalegajace masy również sprawiaja ze trudniej jest schidnąć. Podobno jest jakaś nowa metoda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:09 Coś takiego top hydrocolposkopia widziałem gdzieś w Lublinie reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.05.05, 20:02 isc do dietetyka dobrego, skonsultowac z lekarzem, inaczej mozna sobie bidy narobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo wegetarianizm ! IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.05.05, 20:07 wegetarianizm kochany! wegetarianizm! zapomnieć na rok o padlinie, tłuszczach, makaronach, ciastach i....i dojdziesz do siebie. twoja nadzieja w warzywach i owocach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobrarada Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:07 Przestań tyle siedzieć na necie i rusz dupę tłuściochu. Sprzedaj kompa i kup sobie rower serdlu, cudów nie ma jak nie pozap... to nie schudniesz.Pzdr. Ps. odezwij się za 2 miechy i poochwal się jak Ci poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:17 Polecam preparat o nazwie Fleet (czytaj flit). Do nabycia w aptekach bez recepty. Jest to nowość ze Stanów ale tam obecny już 50lat. Mozna kupić w aptece w Luxmedzie i Instytucie Medycyny Wsi a moze też gdzieś w innych. Preparat to dwie buteleczki płynu. Jedna pijesz rano a drugą wieczorem. Super oczyszcza wszelkie syfy z zakamarków jelit. Kosztuje ok 50-60zł. Naprwde exstra sie po tym czułam- lekka jak piórko. Taka kuracja ta hydrocośtam to koszt kilkuset zł a ten preparat robi to samo ale za małą kasę. Uzywa sie na oddziałach szpitelnych ale mozna samemu zrobić sobie taka kuracje jednodniową. Dobre też przy zatwardzeniu - polecił mi to lekarz i naprawde skutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.it-net.pl 19.05.05, 13:57 Szlkanka wody z sokiem ze świeżo wyciśniętej cytryny, przed śniadaniem. Cytryna oczyszcza organizm. A na schudnięcie podobno świetny jest ocet jabłkowy, dwie łyżeczki ze szklanką wody, też przed śniadaniem. Wybierz co wolisz. To takie domowe sposoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.lublin.mm.pl 19.05.05, 14:19 Grazyna Golec - KONSULTANT HERBALIFE tel. (081) 745-45-74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była (30l. Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:04 Znajomy gastroenterolog polecił mi również ten Fleet. Generalnie właśnie na oczyszczenie organizmu z toksycznych substancji. Podobno raz na jakis czas powinno sie to zrobic. Po tygodniu od zastosowania naprawdę jestem zadowolona. Nie mam zatwardzeń, które od czasu do czasu mnie gnębiły. Na pewno powtórzę ten zabieg co jakis czas więc tobie też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tami Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:57 A czy ten fleet można kupić w każdej aptece?? Jak wypróbuję to napiszę o efektach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:59 Ciekawy pomysł. Czytałąm ze takie oczyszczanie organizmu jest oststnio na zdrowotnym "topie". Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: Jak schudnąć i oczyscić organizm??? 21.05.05, 20:17 podaj maila to mogę Ci wysłać sporo materiałów na temat oczyszczania organizmu,diety,odchudzania i w ogóle całej filozofii zdrowego odżywiania. Odpowiedz Link Zgłoś