Dodaj do ulubionych

Wypadek na Czubach

04.07.05, 20:55
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • coola Re: Wypadek na Czubach 04.07.05, 21:13
      Dokładnie tak!!! Nie wspominając o tym, że było to PRZY i NIEOPODAL.
    • Gość: lol Re: Wypadek na Czubach IP: 62.233.189.* 05.07.05, 11:25
      To napewno byl zamach na papieza ale sie kierowca spoznil pare ladnych lat;)
    • Gość: km Re: Wypadek na Czubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:01
      kierowcy powinni miec ZAKAZ prowadzenia samochodu po 65 roku zycia.

chyba ze sa wyjątkowo sprawni co sie rzadko zdarza w tym wieku.
      • Gość: Daria Re: Wypadek na Czubach IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 05.07.05, 23:08
        Re: Wypadek na Czubach
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Autor: Gość: km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 05.07.2005 19:01 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        kierowcy powinni miec ZAKAZ prowadzenia samochodu po 65 roku zycia.

chyba ze sa wyjątkowo sprawni co sie rzadko zdarza w tym wieku.

Pogadamy za kilka lat jak ty bedziesz ial 65 latek
        • Gość: Anka Re: Wypadek na Czubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:19
          ale to jest prawda! Tak jak kobieta w okresie dojrzewania a potem w okresie
          przekwitania jest nieznośna /mężczyzna jest nieznośny przez cały czas.../, bo
          to BIOLOGIA, tak człowiek po 65 r.ż. jest mało sprawny i ma kiepski refleks.Ja
          bardzo szanuję ludzi w tym i późniejszym wieku /mam mamę w tym właśnie wieku/,
          ale to są prawa natury i trzeba się z nimi pogodzić
    • Gość: :(( Re: Wypadek na Czubach IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 05.07.05, 23:53
      kurde znam dziewczyne, ktora zostala poszkodowana. jest ciezko ranna w nogi.
      jedna noge miala poszarpana, natomiast w drugiej otwarte zlamanie kosci udowej,
      wiec nie wiem z czego tu zartowac! przeszla dwie operacje!! i to wszystko przez
      jakiegos palanta, ktory nie chcial sobie zarysowac zlomiastego poloneza, na
      ktory pewnie pracowal przez pol zycia!
      • Gość: ... Re: Wypadek na Czubach IP: *.pronet.lublin.pl 11.07.05, 23:24
        Ten typ powinien za to odpowiedziec nie wsominajac o tym ze jego obowiazkiem
        jest dowiedziec sie o zdrowie poszkodowanej ,ktora bardzo dobrze znam i ktorej
        tak bardzo jest mi zal bo jest naprawde w ciezkim stanie a napewno na to nie
        zasluzyla ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka