Dodaj do ulubionych

Lewico, jednocz się!!!

IP: 81.219.88.* 05.07.05, 15:21
Najukochańszy Prezu - na wstępie zaznaczam, że nie chodzi tu niestety o
Lewicę Putero Rydzyka :((((((((((( Czemu Borowski nie mógłby przekonać
elektoratu, by ten oddał swe głosy na Cimioszewicza?? Obyłoby się bez drugiej
tury - cóż za oszczędność. A tak nawiasem mówiąc, wyobrażacie sobie Endrju
von Klewki jako zwierzchnika naszych sił zbrojnych? albo godnego
reprezentanta Polski przed przywódcami innych krajów? Czekam na opinie, a ty,
prezu, nie stukaj tu.
Obserwuj wątek
    • Gość: apolitic Do szczególarzy różnej maści IP: 81.219.88.* 05.07.05, 15:24
      oczywiście miało być "Cimoszewicza"
      • halevi Re: Do szczególarzy różnej maści 05.07.05, 15:30
        a powinno być "Carexa"
        • prezu hehe 05.07.05, 18:27
          odwal sie halevi / cimoszewicz na prezydenta!
          • Gość: f Re: hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:12
            !!!
    • 4gwiazdki Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 15:35
      Dobre pytanie.Zastanawiam się,jakby to było,gdyby np.Andrew został
      zwierzchnikiem sił zbrojnych.CZołgi (i tak g..... warte) zostały by zastąpione
      wozami drabiniastymi,samochody końmi (które i tak są w wojsku niedożywione i
      brutalnie traktowane).Natomiast broń zastąpiono by kosami.
      A gdyby to miał być Kaczorek lub ktoś nie daj Boże z LPRu-to prawdopodobnie
      ogłosił by się zwierzchnikiem kościoła w Polsce (taki lokalny
      papież).Prokuraturę i sądy też by zawładnął.I dyktatura w Polsce murowana.
      Prawdopodobnie jako karę za przestępstwa stosowano by palenie na stosie.
      Aż strach pomyśleć.
      • halevi Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 16:03
        A cztery gwazdki zostałyby naczelnym astrologiem kraju
        • 4gwiazdki Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 16:21
          Grozi nam tak,jak to opisałem.Państwo wyznaniowo-dyktatorskie.A nie wszyscy
          chcą kraju wyznaniowego.
          Religia powinna być bezwzględnie oddzielona od polityki.
          A co do mnie-nie mam zamiaru być naczelnym astrologiem kraju ani nikim innym na
          świeczniku.(stołku państwowym)
          To co osiągnąłem,to zupełnie mi wystarczy do dobrego i godnego życia.A to do
          czego doszedłem,to wyłącznie własnym kosztem.Bez niczyjej pomocy.
          To tyle wyjaśnień z mojej strony.A że trochę jestem fatalistą i czarno to
          wszystko widzę-każdy może sobie myśleć tak jak chce.
          • halevi Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 17:08
            1. Jedynie co niezmiennie Polsce szkodzi to czerwono-różowa zaraza
            2. Sugeruję więcej poczucia humoru na swój temat
            • prezu Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 18:29
              halevi napisał:
              > 1. Jedynie co niezmiennie Polsce szkodzi to czerwono-różowa zaraza
              > 2. Sugeruję więcej poczucia humoru na swój temat

SPADAJ HALEVI!
              • irish76 Re: Lewico, jednocz się!!! 06.07.05, 09:29
                halevi na prezydenta. prezu precz na ural
            • 4gwiazdki halevi 05.07.05, 20:10
              halevi,jesteś "zbyt" domyślny.Odnoszę wrażenie jakbyś cytował katechizm.
              Ale wolno Ci.Nie będę tego komentował.
              A czy Polsce szkodzi czerwono-różowa zaraza?Tak.Na równi z czarną zarazą
              podjudzaną przez pewne radyjko.
              Amen
            • Gość: bosman halevi czy jak ci tam IP: *.lublin.mm.pl 05.07.05, 22:33
              zapomniałeś o trzecim punkcie:
              - od halevich i czarnych(czyt. katabasów) uwolnić Polskę
          • prezu Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 18:28
            4gwiazdki napisał:
            > Grozi nam tak,jak to opisałem.Państwo wyznaniowo-dyktatorskie.A nie wszyscy
            > chcą kraju wyznaniowego.
            > Religia powinna być bezwzględnie oddzielona od polityki.
            > A co do mnie-nie mam zamiaru być naczelnym astrologiem kraju ani nikim innym na
            > świeczniku.(stołku państwowym)
            > To co osiągnąłem,to zupełnie mi wystarczy do dobrego i godnego życia.A to do
            > czego doszedłem,to wyłącznie własnym kosztem.Bez niczyjej pomocy.
            > To tyle wyjaśnień z mojej strony.A że trochę jestem fatalistą i czarno to
            > wszystko widzę-każdy może sobie myśleć tak jak chce.

NIE WIERZĘ WŁASNYM OCZOM. CO JAK CO, ALE TU SIĘ Z TOBĄ ZGODZĘ.
    • irish76 Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 16:05
      lewico jednocz sie i jazda do mongolii doic barany
      • Gość: hmm... Re: Lewico, jednocz się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:05
        w Mongolii doi sie kobyly...
        • Gość: lewica Re: Lewico, jednocz się!!! IP: *.centertel.pl 07.07.05, 09:49
          wydoimy kazdego!
      • prezu Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 18:30
        irish76 napisał:
        > lewico jednocz sie i jazda do mongolii doic barany

czyżby cię wydoił już ktoś z prawicy? nie? to głosuj na jełopów, na pewno cię wydoją!
    • Gość: obżydzony Re: Lewico, wal się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:49
      Berman - żydzina albo Cimoszko białoroski mużyk obydwaj synalkowie
      stalinowskich zbrodniarzy tez mi wybór. Buhahahaha
      • Gość: zorbi Re: Lewico, wal się!!! IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 05.07.05, 19:44
        Obżydzony to ty nie jesteś, tylko poje..y...
    • blood_free Re: Lewico, jednocz się!!! 05.07.05, 21:17
      Moim zdaniem jest to kwestia czasu.Oczyszczone z baronow - sierot po Millerze
      SLD polaczone z lizaca rany po porazce w wyborach prezydenckich SDPL, nie
      ujmujac celowo marginalnej UP czy UL daje szanse na jakies sensowne porozumienie
      w wyborach samorzadowych w roku przyszlym.A w perspektywie mozliwosc rozwiniecia
      tego dialogu na plaszczyzne szerszej wspolpracy politycznej.
      • Gość: zorbi Re: Lewico, jednocz się!!! IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 05.07.05, 22:05
        Ciągle mam taką cichą nadzieję, jak tu kolega prezentuje... Ale przede
        wszystkim należy pozbyć się sierot po PZPR, wtedy da radę stworzyć na lewicy
        nową jakość. A głupki z krawatami typu śledź zawiązanymi do połowy brzucha nie
        będą bruździć...
        • Gość: CzegoWara Re: Lewico, jednocz się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:25
          a ta nowa jakość na lewicy to niby co ? Obozy koncentracyjne ? Monopartia ?
          czy może kolektywizacja ? Dla was szmaciaki proponowałbym jedną z
          najistotniejszych zdobyczy socjalizmu - psychuszki.
          • Gość: bosman Re: Lewico, jednocz się!!! IP: *.lublin.mm.pl 05.07.05, 22:38
            wolę psychuszkę niz kruchtę w całym kraju.
            • halevi Re: Lewico, jednocz się!!! 06.07.05, 09:09
              no to Abramowice czekają
    • Gość: obżydzony Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:05
      to samo internetowy koniobójco. Buhahaha.
    • halevi lewica jednoczy sie zawsze przy korycie 06.07.05, 09:02
      jak przy korycie robi się ciasno, to zaczynają sie kąsać. Właśnie to obserwujemy
      • blood_free Re: lewica jednoczy sie zawsze przy korycie 06.07.05, 09:20
        Musze w tym momencie goraco zaprotestowac "halevi", to nie przy korytach dla
        lewicy robi sie ciasno. Raczej nienapasione swinie z PiS, PO, LPR i drugie
        zechca te koryta zawlaszczyc tylko dla siebie.Uwierz mi taka sytuacja jest
        bardzo niezdrowa i moze prowadzic do powaznych wzdec - patrz SLD 4 lata.Lewica
        zdobyla podowczas nieprzyzwoicie wysoki prog poparcia spolecznego.Zdaje sie,ze
        juz zadna partia w Polsce nie bedzie miala nigdy takiego wsparcia
        elektoratu.Smutno jest patrzec jak apetyt polityczny przeksztalca sie w kanibalizm.
        • irish76 Re: lewica jednoczy sie zawsze przy korycie 06.07.05, 09:31
          wyczytales to w jakiejs broszurce? czy w tym szmatlawcu bylego rzecznika?
        • halevi Re: lewica jednoczy sie zawsze przy korycie 06.07.05, 09:31
          Drogi/a "blood free"- lewica niby napasiona, ale ciągle jej mało - vide: chęć
          dociągnięcia za wszelką cenę do końca kadencji obecnego Sejmu
          • halevi Re: lewica jednoczy sie zawsze przy korycie 06.07.05, 09:33
            Poza tym za moja tezą przemawia fakt, że to sama lewica spowodowała swój
            rozpad, a nie PiS, LPR czy PO
            • zorbi1 jeszcze będziecie płakać za lewicą 06.07.05, 09:50
              Jak do władzy dorwą się tępe kaczory albo jeszcze gorsze badziewie w stylu Ligi
              to wam się wszystkim odechce i zatęsknicie za normalną lewicą. Mam nadzieję że
              do tego czasu oczyszczoną ze wszystkiej szumowiny w postaci zbetoniałych
              kacyków, którzy gó.. potrafią ale pchają się na najwyższe szczyty. To jest
              bowiem największym problemem lewicy. Po przegranych wyborach, miejmy nadzieję,
              że pojawi się lewicowa nowoczesna formacja, która raz na zawsze przetrzepie
              kaczy kuper, pozbędzie się fanatyczno-faszystowskich "koni które mówią" i
              pokarze miejsce w kącie zakłamanym, przemądrzałym półgłówkom w stylu Jasia
              Marysi... Czego nam wszystkim życzę, jak i prezydenta Cimoszewicza...
              • zorbi1 Re: jeszcze będziecie płakać za lewicą 06.07.05, 09:52
                Dla purystów: nie pokarze, tylko pokaże. Choć mam nadzieje że i pokarze, bo kara
                na tachich spaść powinna... :)
                • halevi pokarze 06.07.05, 09:54
                  a paragraf zawsze się znajdzie, jak mawiał wasz klasyk, wielki F. Dzierżynskij
                  • zorbi1 Re: pokarze 06.07.05, 10:05
                    Chcesz się licytować na klasyków ? Radzę uważać... :) A poza tym to nie jestem
                    pewien czy Dzierżyński to powiedział...
                    • halevi Re: pokarze 06.07.05, 10:32
                      Jak nie Feliks to inna szmata. Wsio rawno
                      • irish76 Re: pokarze 06.07.05, 13:59
                        prawilno skazal ty :)
                        ja tam nie jestem za zadna opcja (ani szczekajace pieski z lewa ani tepe mlotki
                        z prawa mnie nie interesuja). a jak lewa strona czy prawa ma byc
                        odzwierciedleniem tego co czytam na forum to jestem za dyktatura i wsadzeniem
                        wszystkich politykierow do obozu pracy
                        • Gość: wodnik Szuwarek Re: pokarze IP: *.it-net.pl 06.07.05, 14:11
                          Amen!
                    • Gość: komuszek Re: pokarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:52
                      Kwestie o paragrafach wypowiedzial, nomen omen Wyszyński, Andriej Januariewicz,
                      Generalny Prokuror SSSR za rządów J.W Stalina w tym państwie.
                      • zorbi1 Re: pokarze 06.07.05, 18:58
                        ano właśnie. Ale niektórzy wypowiadają się o sprawach o których mają blade
                        pojęcie...
                        • Gość: karaboża Re: pokarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:38
                          właśnie ! Proponuje więc abyś się więcej nie wypowiadał, o ile to co tu
                          próbujesz klecić mozna uznać za wypowiedź
                      • halevi Re: pokarze 07.07.05, 09:00
                        Dzięki za poprawkę. Tow. Wyszynskij też czekistowska szmata, nomen nie ma nic
                        do rzeczy.
                        • blood_free Re: pokarze 12.07.05, 17:51
                          Nomen omen ma tu wielkie znaczenie. Nie jest tajemnica, ze Stalin wielokrotnie
                          wyrzucal prokuratorowi Wyszynskiemu, ze w bratniej Polsce dziala klecha o tym
                          samym nazwisku, ktoremu ciezko jest morde zamknac. A towarzysze z Polski nie
                          maja do tego jakos serca. Polecam lekture ksiazek Roja Miedwiediewa, pisal o tym
                          wyczerpujaco.
                          • halevi Re: pokarze 13.07.05, 10:01
                            to tylko świadczy, że nomen miał znaczenie dla Stalina i zapewne dla
                            Wyszinskogo, natomiast dla zagadnienia obecnej lewicy i jej jednoczenia nie ma.
    • Gość: czytelnik Re: Lewico, jednocz się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:04
      Czy tu sie niektorym nie pomylily gazety?! Wyborcza z Trybuna?!!
      • irish76 Re: Lewico, jednocz się!!! 13.07.05, 09:49
        najwyrazniej :) po co komu wogole lewica? zlodziei i kombinatorow mamy dosyc i
        nie maja partii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka