Dodaj do ulubionych

wspaniała wystawa na Litewskim

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:04
Wystawa jest super!!!
Mam tylko jedną sugestię. Należałoby ją przesunąć naprzeciw Mac-Donalda, by
obrzydzić zboczeńcom kupowanie tych chamburgerów i innych amerykańskich świństw.
Obserwuj wątek
    • Gość: hejmo_konradolog oczyWIŚCIE IP: 81.219.88.* 17.07.05, 00:06
      oczyWIŚCIE, a fotki z wystawy dołączać przez następnych parę lat do zestawów
      HappyMeal w tej MCBudzie. Niech się ludzie(?) od najmłodszych lat dowiadują, co
      to takiego ta aborcja!
    • Gość: jm Re: wspaniała wystawa na Litewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:11
      Jak dla mnie, to ta wystawa powinna stać dalej od jezdni, tak w głąb placu. A
      poza tym powinna być osłonięta parawanem - kto chce, niech ogląda. Małe dzieci
      nie powinny tego oglądać, a teksty, że chodzą z rodzicami i ci im nie pozwolą,
      mnie nie przekonują.
      • prezu Re: wspaniała wystawa na Litewskim 17.07.05, 07:24
        mniam mniam wczoraj byłem w Mc Donald's, mało ludzi, oj mało :)))
        • Gość: Sławek Re: wspaniała wystawa na Litewskim IP: 212.182.108.* 17.07.05, 11:01
          jest bardzo prosty,jasny i wyraźny artykuł kodeksu d/s wykroczeń odnoszący się
          wprost do tego co jest prezentowane na pl.litewskim ale ponieważ popierane jest
          to cos przez pruszkowskiego to ciężko spodziewać się że będzie przestrzegane
          prawo.ja zrozumiałem o co chodzi dopiero gdy dziś w nocy zobaczyłem gościa
          który walił sobie konia patrząc na te fotosy. autor tej "wystawy"to moim
          zdaniem zboczeniec-nekrofil który dewiację swoją publicznie eksponuje przy
          poparciu władz miasta które sądzą że chodzi o coś innego.ratusz jak zwykle
          dopiero po jakomś czasie(albo wcale)zorientuje się że macza ręce w g....a
          tymczasem zapraszamy matki z dziećmi i nieletnią młodzież na spacer po
          publicznym placu litewskim w środku miasta...ciekawe rzeczy mozna
          zobaczyc.Szczególnie zapraswzamy przedszkolaków...Viva nekrofilia!!
          • Gość: :) Re: wspaniała wystawa na Litewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:53
            Wiesz co, chyba Ty jesteś nekrofilem. Może ten gość co go niby zobaczyłeś to
            byłeś Ty ? A co do oglądania - wolałbyś pewnie, żeby małe dzieci oglądały
            homoseksualistów obściskujących się na ławce, albo jakiś zoofili gwałcących
            gołębie na litwie ? To by było zapewnie ciekawsze dla Ciebie. Podziękujmy więc
            postępującej Unii Europejskiej. Bo od kiedy jesteśmy w tym kołchoziku, to
            normalność zmieniła swoje oblicze ! Teraz jak robi się paradę równości, to jest
            wszystko pięknie, ale jak komuś to przeszkadza, to zaraz się mówi o jakiś
            skrzywieniach psychicznych. Chodzi o kulturę osobistą. Ulica nie jest od
            obściskiwania się (nie mówiąc już o uprawianiu seksu). Zresztą, piszę ten tekst
            na forum gazety, gdzie dużo pewnie jest eurofanatyków. Więc pomachajmy im !
            • prezu Re: wspaniała wystawa na Litewskim 17.07.05, 12:02
              To szokujące, co mówicie! Nekrofilia, aborcja, eutanazja - niedobrze się robi od tego!
              • Gość: prezu Re: wspaniała wystawa na Litewskim IP: *.lublin.mm.pl 17.07.05, 16:50
                To szokujące, co mówicie! Nekrofilia, aborcja, eutanazja - niedobrze się robi
                od tego!
                Od samego prezu dostaje się mdłości.
                • prezu Re: wspaniała wystawa na Litewskim 17.07.05, 17:51

:)) upujemy bo to o mnie:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka