devil_24 21.07.05, 14:39 Hej czy ktoś wie na jakich działkach powstają supermarkety w Dęblinie? Czy są to działki należące do miasta, czy osób prywatnych? Za ile zostały sprzedane sieciom handlowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Supermarkety 07.08.05, 12:04 28.07 otworzono dyskont sieci Lidla, nie wiem czy można uznać go za market, ale zainteresowanie jest spore. Czy zagrozi lokalnym sklepom - to zależy nie tylko od cen w Lidlu, ale też od oferty w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia1 Re: Supermarkety 17.12.05, 19:09 na czyich dzialkach - nie wiem ale bedac ostatnio w deblinie widzialam, ze tam zycie kwitnie nikt juz nie chodzi na spacery nad wisle, do lasu tylko do ludla lub biedronki ludzie!!!! TO JAK W WARSZAWCE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Supermarkety 18.12.05, 13:43 Witaj; e-kasia1 ty się od warszawki odstosunkuj :) Sam widziałem jak wczoraj grzałaś co sił w nogach po karpia do Lidla, dlaczego?.... Bo Lidl jest tani. A na spacery nad Wisłą ludzie chodzą za dnia,jak śpisz do 16.00 to nie dziw się że ziomali wymiotło. A do lasu lepiej też nie chodzić bo tam wilk grasuje i mógłby ci niechcący torebkę zabrać tą śliczną...no wiesz którą. Odnośnie tego ostatniego spostrzeżenia oczywiście że nie chodzimy w Warszawce do lasu,no chyba że przyciąć jakąś choinkę i do syrenki wrzucić. > Dlaczego nikt nie chodzi do Ogrodu Zoologicznego Uwolnić Szympansa u nas zaczynają chodzić na dyskoteki i zabawy ciechoroba,... >ludzie!!! TO JAK W DĘBLINIE!!!! I jeszcze coś; UWOLNIĆ KARPIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia1 Re: Supermarkety 19.12.05, 19:22 ja sie dopiero dostosunkowalam do tego miasta a na stare lata pewnie wroce do starego kochanego deblina bede chodzila co niedziele do kosciola a później do lidla;-) Odpowiedz Link Zgłoś