Dodaj do ulubionych

Oficjalnie

24.12.24, 13:12
Drogie dzieci procentowe

Melyna z kierownictwem życzy Wam:
-Miłych i nieskacowanych świąt
-Brzuszków nie obciążonych obżarstwem
-Niepalnej choinki, przyjemnych zwierząt domowych (One takie zawsze w sumie są, no ale niech będzie) i braku namolnych krewnych, zachowujących się jak horda jaskiniowców, już po pierwszej połówce
-Dla Pań zepsutej wagi pokazującej dziwne wyniki przed sylwestrem
-Pełnego portfela, minimalnych wydatków w supermarkecie i taniej benzyny aby dowieźć ostatnie przedświąteczne zakupy do chaty
-Kulturalnych bezdomnych, których z klatki schodowej zaprosiliśmy do domu, by prowadzić interesujące dysputy, kiedy już nie ma z kim, bo rodzinka się obraziła za cholera wie co
-I oczywiście zdrowia, zdrowia, zdrowia, które to zdrowie nawet w największej melynie pijackiej nie jest do kupienia za żadne pieniądze

smile smile smile smile smile smile
Obserwuj wątek
    • mala200333 Re: Oficjalnie 24.12.24, 17:30
      Wesolych Swiat Wsiem!
      • dunajec1 Re: Oficjalnie 24.12.24, 19:59
        Przybiezeli do stolika we czterech
        a odeszli od stolika na czterech
        chwala monopolowi wodce spirytusowi.....

Wesolych po sledziu karpiu i Luksusowej, or Crown Royal.
        • a74-7 Re: Oficjalnie 25.12.24, 19:18
          Zdrowych i pogodnych i zasobnych Swiat winksmileTakich malo meczacych big_grin
    • borsuczyca.klusek Re: Oficjalnie 25.12.24, 19:44
      Dziękujemy 😊
    • e-zybi Re: Oficjalnie 26.12.24, 05:04
      Nic, tylko świętować i się nie przejmować 😉🍷🎄
      • ruda.replay Re: Oficjalnie 26.12.24, 10:15
        Innymi słowy, wrzucić na luz i popychać sałatkę jarzynową, żeby się nie zmarnowała big_grin wink
        • leziox Re: Oficjalnie 26.12.24, 12:54
          Sałatkę dożarłem. Zostały jeszcze śledzie w oleju i deko wędliny. Poza tym jestem lekki i nic a nic nie obciążony grzechami obżarstwa i ochlajstwa. Chociaż mógłbym, ale jakoś ochoty nie było.
          • e-zybi Re: Oficjalnie 26.12.24, 13:06
            Nic się nie powinno zmarnować, wszystko z umiarem sobie dawkować, by się w brzusiu zdrowo poukładało i w boku nie bolało…😉
            • ruda.replay Re: Oficjalnie 26.12.24, 14:38
              Grzechu obżarstwa u mnie nie było, ale na zmarnowanie nie pozwolę! wink do północy jeszcze długo, upcham w trzewia wink
              • mala200333 Re: Oficjalnie 26.12.24, 17:08
                Cala Noc nie spałam. Znowu kojoty przypelzny. Wyły, wyły..Płaci im ktoś za to?
                Szczęśliwego Nowego Roku!
                • leziox Re: Oficjalnie 26.12.24, 18:50
                  Kup sobie karabin maszynowy i przekonaj kojoty, że to bardzo niegrzecznie, tak nocami wyć.
                  • ruda.replay Re: Oficjalnie 26.12.24, 19:04
                    big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka