Dodaj do ulubionych

wróżka w Lublinie

13.08.05, 10:57
szukam wrózki w Lublinie.Sprawdzonej.Proszę o namiary.
Obserwuj wątek
    • dociek Re: wróżka w Lublinie 13.08.05, 12:29
      mona594 napisała:

> szukam wrózki w Lublinie.Sprawdzonej.Proszę o namiary.

Pod jakim kątem "sprawdzonej"? Że nie miała teczki w IPN?
      • Gość: Pepus Re: wróżka w Lublinie IP: 212.106.24.* 13.08.05, 16:35
        Sprawdzona to tylko AIDA, ale do niej trzeba długo czekac. Podobno na 1 maja
        jest wrózbita dobry. Ja była na Tatarach u wróżki dobrej, ale ona juz nie
        przyjmuje. :(
        Pozdrawiam
        • Gość: AIDzie-nie Re: wróżka w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 10:58
          AIDZIE mówimy stanowcze nie!Ludzie nie dajcie się jej nabierać!Te jej historie
          z dzieciństwa to sciągnięty zyciorys słynnej wrózki STalina (ta podobno miała
          dar). U Aidy byłam ja i klika moich koleżanek lub znajomych i wszytskie się
          rpzekonały,że żadna z niej wrózka.Uwłacza prawdziwym wrózkom czy astrologom.Po
          prostu z czegoś musi zyć, mieć na te soje fanaberie a w Armenii bida ąż
          piszczy..całą rodzinkę trzeba utrzymać.
    • joannabarska Re: wróżka w Lublinie 13.08.05, 16:55
      Szpital w Abramowicach. Chwilowo na obserwacji jest taka jedna, ponoc
      najleopsza, sprawdzą ją dokladniej.Mona594 - czy Mona Liza to Twoja praprapra
      itd?
    • michiko Zamisat wrózki polecam astrologa jest dużo lepszy 13.08.05, 18:20
      niż wróżka. Jedyny mankament godzina urodzenia.
      W każdym razie ja chodzę do astrologa Agnieszki - tel kom. 603839301
    • Gość: Mona594 Re: wróżka w Lublinie IP: *.ariadna.cd 13.08.05, 23:00
      Dzięki za namiary na astrologa.
      Joanbarska- zamilknij!
      • joannabarska Uwaga na "Monę594"! 14.08.05, 11:04
        Gość portalu: Mona594 napisał(a):

> Dzięki za namiary na astrologa.
        > Joanbarska- zamilknij!
        ========Kaganiec mi chcesz założyć, niedouczuona "Mona594"? (Używam delikatnego
        słownictwa w stosunku do Ciebie, bo może nie jestes całkiem zdrowa).
        • Gość: Mona 594 [...] IP: *.ariadna.cd 15.08.05, 08:17
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • joannabarska Re: Uwaga na "Monę594"! 15.08.05, 10:05
            Mona594 - wróżka Joanna Barska radzi Ci natychmiastową wizytę u psychiatry.
            • michiko [...] 15.08.05, 10:09
          • michiko mona i co umowiłas sie do astrologa?? 15.08.05, 10:09

• joannabarska "Mona594" czy kolejna fałszywka? 15.08.05, 10:47
            "Mona594" raz "poszła" tu jako osoba zalogowana, a raz jako gosć. Styl
            tego "gościa" przypomina mi kogoś o manierach ponizej zera ,pozwolę sobie więc
            zapytać z a l o g o w a n ą "Monę594" , czy ktoś sie pod nią nie podszył?
            Jeśli tak, to rada wróżki (Joanny Barskiej) nie jest wobec niej aktualna.
            • Gość: michiko [...] IP: *.lub.net.pl 15.08.05, 12:13
            • Gość: michiko adminów prosze o więcej tolerancji. czy musimy IP: *.lub.net.pl 15.08.05, 12:14
              znosic takie 0" ja joannabarska?? a jakos wy pozwalacie jej atakiowac innych??
              • krt_czart Wg NETYKIETY 15.08.05, 12:24
                forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html

NIE OBRAŻAJ i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
                • michiko tzn ze jednym można a innym nie??wybranym?? 15.08.05, 12:36
                  dlaczego nie zbanuje cie tego nicka?? Dlaczego inni forumowiecze musze znosic
                  głupie posty i ataki??
                  moze jednak więcej tolerancji.....
                  • krt_czart Re: tzn ze jednym można a innym nie??wybranym?? 15.08.05, 13:04
                    Właśnie Twoje Michiko wypowiedzi odnośnie interlokutora "joannabarska"
                    przekroczyły już granicę ostrej polemiki i mają jednoznaczny charakter
                    personalnych wyzwisk, dlatego je usunięto. Jesteśmy bardzo tolerancyjni dla
                    odmiennych poglądów i ostrych dyskusji, ale obowiązują nas określone zasady
                    postępowania. Więcej wyjaśnień, w podobnych kwestiach nie będzie z tej strony.
                    • michiko dla mnie ktos taki jak joannabarska jest "0' 15.08.05, 13:38
                      jest demokracja , prawda??
                      • joannabarska Re: dla mnie ktos taki jak joannabarska jest "0' 15.08.05, 13:49
                        michiko napisała:

> jest demokracja , prawda??
                        ==================================="Michiko",mogłabym odpowiedziec, że dla
                        mnie ktos taki jak "michiko" to OO. Niech jednak Twoje obrazliwe uwagi
                        ewentualnie komentują inni.
                    • joannabarska Do tych, co tu pyskują zbytnio 15.08.05, 13:43
                      Drogi "krt_czart"- jak ktos zaczął juz ostatnią ćwiartkę wieku ,moze tu mieć
                      znacznie więcej praw niz przedszkolaki. Co nie znaczy,ze ja z tych praw
                      korzystam. Pozdrawiam -Joanna Barska. PS Oczywiscie w tytule, pisząc o
                      pyskaczach, nie mialam na myśli "krt-czat"(a).!
                      • michiko to ty taka stara d... jesteś??i nie masz zajęcia 15.08.05, 13:46
                        lepszego niż dokuczanie na forum??
                        Chyba jesteś niedopchnieta...
                        • joannabarska Re: to ty taka stara d... jesteś??i nie masz zaję 15.08.05, 13:51
                          michiko napisała:

> lepszego niż dokuczanie na forum??
                          > Chyba jesteś niedopchnieta...
                          =========================================Gratuluję! Chowaleś sie w
                          rynsztoku,"michiko"? Widzę, ze chamstwa nie da sie mimo "opiekunow" forum
                          wyeliminować.
                          • Gość: Anka Re: to ty taka stara d... jesteś??i nie masz zaję IP: *.chello.pl 15.08.05, 15:30
                            Skończył się Wersal, zaczęła się szara, zwykła rzeczywistość...
                            • Gość: lolo Wersal... IP: *.lublin.mm.pl 15.08.05, 15:55
                              W Lublinie Wersal? Chamstwa pełno. Trzeba z tym zyc skoro nawet stąd nie
                              mozna go usunąć.
                              • Gość: Anka Re: Wersal... IP: *.chello.pl 15.08.05, 16:06
                                Mi nie chodzi o Lublin tylko o forum. Tydzień temu było tak pięknie,że aż dziw!
                                Ja się z chamstwem nie utożsamiam.
    • Gość: lotnik Re: wróżka w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:39
      Ja Ci powróże. Jak pokazesz mi dowód to nawet powiem Ci ile masz lat hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka