mona594 13.08.05, 10:57 szukam wrózki w Lublinie.Sprawdzonej.Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: wróżka w Lublinie 13.08.05, 12:29 mona594 napisała: > szukam wrózki w Lublinie.Sprawdzonej.Proszę o namiary. Pod jakim kątem "sprawdzonej"? Że nie miała teczki w IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepus Re: wróżka w Lublinie IP: 212.106.24.* 13.08.05, 16:35 Sprawdzona to tylko AIDA, ale do niej trzeba długo czekac. Podobno na 1 maja jest wrózbita dobry. Ja była na Tatarach u wróżki dobrej, ale ona juz nie przyjmuje. :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIDzie-nie Re: wróżka w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 10:58 AIDZIE mówimy stanowcze nie!Ludzie nie dajcie się jej nabierać!Te jej historie z dzieciństwa to sciągnięty zyciorys słynnej wrózki STalina (ta podobno miała dar). U Aidy byłam ja i klika moich koleżanek lub znajomych i wszytskie się rpzekonały,że żadna z niej wrózka.Uwłacza prawdziwym wrózkom czy astrologom.Po prostu z czegoś musi zyć, mieć na te soje fanaberie a w Armenii bida ąż piszczy..całą rodzinkę trzeba utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: wróżka w Lublinie 13.08.05, 16:55 Szpital w Abramowicach. Chwilowo na obserwacji jest taka jedna, ponoc najleopsza, sprawdzą ją dokladniej.Mona594 - czy Mona Liza to Twoja praprapra itd? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Zamisat wrózki polecam astrologa jest dużo lepszy 13.08.05, 18:20 niż wróżka. Jedyny mankament godzina urodzenia. W każdym razie ja chodzę do astrologa Agnieszki - tel kom. 603839301 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona594 Re: wróżka w Lublinie IP: *.ariadna.cd 13.08.05, 23:00 Dzięki za namiary na astrologa. Joanbarska- zamilknij! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Uwaga na "Monę594"! 14.08.05, 11:04 Gość portalu: Mona594 napisał(a): > Dzięki za namiary na astrologa. > Joanbarska- zamilknij! ========Kaganiec mi chcesz założyć, niedouczuona "Mona594"? (Używam delikatnego słownictwa w stosunku do Ciebie, bo może nie jestes całkiem zdrowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona 594 [...] IP: *.ariadna.cd 15.08.05, 08:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Uwaga na "Monę594"! 15.08.05, 10:05 Mona594 - wróżka Joanna Barska radzi Ci natychmiastową wizytę u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 15.08.05, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska "Mona594" czy kolejna fałszywka? 15.08.05, 10:47 "Mona594" raz "poszła" tu jako osoba zalogowana, a raz jako gosć. Styl tego "gościa" przypomina mi kogoś o manierach ponizej zera ,pozwolę sobie więc zapytać z a l o g o w a n ą "Monę594" , czy ktoś sie pod nią nie podszył? Jeśli tak, to rada wróżki (Joanny Barskiej) nie jest wobec niej aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michiko [...] IP: *.lub.net.pl 15.08.05, 12:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michiko adminów prosze o więcej tolerancji. czy musimy IP: *.lub.net.pl 15.08.05, 12:14 znosic takie 0" ja joannabarska?? a jakos wy pozwalacie jej atakiowac innych?? Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Wg NETYKIETY 15.08.05, 12:24 forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html NIE OBRAŻAJ i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko tzn ze jednym można a innym nie??wybranym?? 15.08.05, 12:36 dlaczego nie zbanuje cie tego nicka?? Dlaczego inni forumowiecze musze znosic głupie posty i ataki?? moze jednak więcej tolerancji..... Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: tzn ze jednym można a innym nie??wybranym?? 15.08.05, 13:04 Właśnie Twoje Michiko wypowiedzi odnośnie interlokutora "joannabarska" przekroczyły już granicę ostrej polemiki i mają jednoznaczny charakter personalnych wyzwisk, dlatego je usunięto. Jesteśmy bardzo tolerancyjni dla odmiennych poglądów i ostrych dyskusji, ale obowiązują nas określone zasady postępowania. Więcej wyjaśnień, w podobnych kwestiach nie będzie z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko dla mnie ktos taki jak joannabarska jest "0' 15.08.05, 13:38 jest demokracja , prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: dla mnie ktos taki jak joannabarska jest "0' 15.08.05, 13:49 michiko napisała: > jest demokracja , prawda?? ==================================="Michiko",mogłabym odpowiedziec, że dla mnie ktos taki jak "michiko" to OO. Niech jednak Twoje obrazliwe uwagi ewentualnie komentują inni. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Do tych, co tu pyskują zbytnio 15.08.05, 13:43 Drogi "krt_czart"- jak ktos zaczął juz ostatnią ćwiartkę wieku ,moze tu mieć znacznie więcej praw niz przedszkolaki. Co nie znaczy,ze ja z tych praw korzystam. Pozdrawiam -Joanna Barska. PS Oczywiscie w tytule, pisząc o pyskaczach, nie mialam na myśli "krt-czat"(a).! Odpowiedz Link Zgłoś
michiko to ty taka stara d... jesteś??i nie masz zajęcia 15.08.05, 13:46 lepszego niż dokuczanie na forum?? Chyba jesteś niedopchnieta... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: to ty taka stara d... jesteś??i nie masz zaję 15.08.05, 13:51 michiko napisała: > lepszego niż dokuczanie na forum?? > Chyba jesteś niedopchnieta... =========================================Gratuluję! Chowaleś sie w rynsztoku,"michiko"? Widzę, ze chamstwa nie da sie mimo "opiekunow" forum wyeliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: to ty taka stara d... jesteś??i nie masz zaję IP: *.chello.pl 15.08.05, 15:30 Skończył się Wersal, zaczęła się szara, zwykła rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Wersal... IP: *.lublin.mm.pl 15.08.05, 15:55 W Lublinie Wersal? Chamstwa pełno. Trzeba z tym zyc skoro nawet stąd nie mozna go usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wersal... IP: *.chello.pl 15.08.05, 16:06 Mi nie chodzi o Lublin tylko o forum. Tydzień temu było tak pięknie,że aż dziw! Ja się z chamstwem nie utożsamiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: wróżka w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:39 Ja Ci powróże. Jak pokazesz mi dowód to nawet powiem Ci ile masz lat hehehe Odpowiedz Link Zgłoś