noseknosek 17.08.05, 16:04 proszę o podanie namiarów na salon kosmetyczny, w ktorym będę miała gwarancje na dobrze zrobioną regulacje brwi. to dla mnie b.wazne:) pozdrawiam lublinian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: kosmetyczka!!! 17.08.05, 16:18 jest to kolejny post typu "gdzie, co, kiedy, jak". Wobec narzekań forumowiczów na celowe zaśmiecanie forum tego typu postami,zapytam się dlaczego piszesz tego posta przez proxy ( z Belgi?) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
noseknosek Re: kosmetyczka!!! 17.08.05, 16:25 hm. no bo jestem w belgii :( ale wracam niedlugo i sie pytam. nie wolno tak?:( Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: kosmetyczka!!! 17.08.05, 16:36 wybacz moją nadwrażliwość. Było tu trochę afer z trollami. Nie korzystam z usług kosmetyczki, nie pomogę Ci. Żona gdzieś poleciała :))). Poczekaj trochę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: kosmetyczka!!! 17.08.05, 17:28 Oaza Urody na ulicy Jana Sawy (za Beverly Hills Video) u pani Marleny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abel Re: kosmetyczka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:44 Bosze gdzie jestesmy w Lublinie........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowa Re: kosmetyczka!!! IP: *.lublin.mm.pl 17.08.05, 20:53 prezu,po co ci kosmetyczka do robienia brwi?Czyżbyś wybierał się na spęd tranwescytów? Odpowiedz Link Zgłoś