Dodaj do ulubionych

wolontariat?

20.08.05, 23:07
jaka organizacje,stowarzyszenie dzialajace w Lublinie mozecie polecic komus
kto ma wolny czas i chec zeby cos zmienic w swoim zyciu?
Obserwuj wątek
    • empi Re: wolontariat? 20.08.05, 23:13
      hej, sprecyzuj bardziej swoje oczekiwania i możliwości.Fajnie, że o tym myślisz.
      pzdr.
      • black_magic_women Re: wolontariat? 20.08.05, 23:27
        kurcze,Witkacy ponoc twierdzil,ze polowa sukcesu jest wtedy kiedy kobieta wie
        czego nie chce...czyli selekcja negatywna;))nie bardzo interesuja mnie dzieci i
        ekologia,ale z drugiej strony jestem otwarta na rozne propozycje,wiec...
        • _aaa_ Re: wolontariat? 20.08.05, 23:42
          motamy stowarzyszenie na rzecz promocji lublina, pasuje?:)
          • empi Re: wolontariat? 20.08.05, 23:43
            podkupujesz klientkę? :))
            pzdr.
            • black_magic_women Re: wolontariat? 20.08.05, 23:45
              oj empi,rozbawiles mnie tym podkupywaniem klientek;))promocja Lublina?hmm,to mi
              sie nawet podoba:))
              • empi Re: wolontariat? 20.08.05, 23:47
                sądząc po Twoich zainteresowanich modą i kosmetykami wiem, że zajmiesz się
                promocją Lublina!:))
                pzdr.
                • black_magic_women Re: wolontariat? 20.08.05, 23:50
                  sadzac po umiejetnosci kozystania z wyszukiwarki moglbys dzialac na polu
                  szpiegowskim.ale,co do przenikliwosci i znajomosci ludzi moglbys sie
                  podszkolic-pozory myla...
                  • empi Re: wolontariat? 20.08.05, 23:57
                    nie obrażaj się, złożyłaś poważną ofertę, ja poszukuję poważnych wolontariuszy.
                    Nie mogę zaś pozwolić sobie na przypadkowe osoby, taka specyfika. Zaś
                    wolontariat w promocji miasta jeśli masz do tego jeszcze i
                    warunki "zewnętrzne"? Popieram to!!! Życzę sukcesów!.
                    pzdr.
                    • black_magic_women Re: wolontariat? 21.08.05, 00:05
                      nie tak latwo mnie obrazic;))oj nie!pijesz do tego o czym lubie pisac na
                      forum-ok,jesli Cie to bawi?Nie wyciagaj jednak tak szybko wnioskow co do mojej
                      osoby,bo mozesz sie grubo rozczarowac.Ja mam wiele autoironii/i zainteresowan/,a
                      Ty?!
                      • empi Re: wolontariat? 21.08.05, 00:14
                        niestety, nie rozumiemy się. Zainteresowałem się Twoją ofertą pracy jako
                        wolontariuszki. Potrzebuję, sorry nie ja ale potrzebujący pomocy, wolontariuszy
                        do pracy z niepełnosprawnymi. Tak więc jedni mogą spełnić się z
                        niepełnosprawnymi, drudzy zaś pracując dla ogólu. Z równym pożytkiem.
                        pzdr.
                    • Gość: gość niedzielny Re: wolontariat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:13
                      empi napisał:

> nie obrażaj się, złożyłaś poważną ofertę, ja poszukuję poważnych wolontariuszy.
                      > Nie mogę zaś pozwolić sobie na przypadkowe osoby, taka specyfika. Zaś
                      > wolontariat w promocji miasta jeśli masz do tego jeszcze i
                      > warunki "zewnętrzne"? Popieram to!!! Życzę sukcesów!.
                      > pzdr.

Jakie "warunki"... Czarna ma piegi, mały biust nosi "kontakty" i brazylijskie
                      buty na koturnach... :-))) Empi, lepiej pilnuj wnuków i forum a nie kokietuj tu
                      potencjalnych wolontariuszek ;-)
                      • black_magic_women Re: wolontariat? 21.08.05, 00:49
                        niejaki "niedzielny"to zapewne zboczeniec panoszacy sie na roznych
                        forach,straszacy swoim priapizmem,a ktorego nieopacznie tu skierowalam:((co do
                        empiego-napisalam juz sie sie nie obrazam;))naprwde szukam jakiegos zajecia,a to
                        Ty sporzadziles mi forumowe dossier-ja sie tylko do niego ustosunkowalam
                        • Gość: gość niedzielny Re: wolontariat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 01:19
                          black_magic_women napisała:

> niejaki "niedzielny"to zapewne zboczeniec panoszacy sie na roznych
                          > forach,straszacy swoim priapizmem,a ktorego nieopacznie tu skierowalam

pozwól, że jeszcze raz Cię zacytuje:

>Nie wyciagaj jednak tak szybko wnioskow co do mojej
                          >osoby,bo mozesz sie grubo rozczarowac.Ja mam wiele autoironii/i
                          >zainteresowan/,a Ty?!

no własnie. Nie wyciągaj pochopnych wniosków. Zwłaszcza "nieopacznie"...
                          ;-)
    • blood_free Re: wolontariat? 20.08.05, 23:44
      Proponuje Ci Polski Czerwony Krzyz, lub Polski Komitet Pomocy Społecznej.
    • u_u2 Re: wolontariat? 21.08.05, 08:14
      www.youth.org.pl/index.php/ida/4/region_id/20/p/1/ob/nazwa/ob_dir/asc
      proponuje tu zajrzec i troche poszperac.
      Pzdr
    • sylwek07 Re: wolontariat? 21.08.05, 10:23
      mali bracia Ubogich:

www.malibracia.org.pl/-adresy.html
      lub tez
      Centrum Wolontariatu
      ul. Jezuicka 4/5; 20-113 Lublin
      Telefon: 081 534 26 52
      e-mail: lublin@wolontariat.org.pl

• Gość: kasia Re: wolontariat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:56
        w kościele św.Ducha na deptaku jest centrum wolontariatu,z tego co wiem dużo się
        tam dzieje;zresztą poszukaj info na stronce www.duch.lublin.pl
    • monjan Re: wolontariat? 22.08.05, 13:13
      ja kiedys bylam wolontariuszka w swietlicy srodowiskowej Metanoia, na Kalinie w
      malo cikawej dzielnicy dzieci tam po lekcjach w szkole spedzaja czas,trzeba z
      nimi rozmawiac, pomagac odrabaic lekcje, pobawic sie
      w zamian-kilkoro małych przyjaciol

polecam, jezeli ktos lubi dzieci!
      dla bardziej odwaznych- hospicjum im . Małego Ksiecia
      wiem, ze praca tam jest baaardzo trudna, nie kazdy sie nadaje, nie wszystkich biora
      powodzenia!
      • black_magic_women Re: wolontariat? 22.08.05, 22:44
        Dziekuje za wszystkie propozycje,wszystkie powaznie przemysle i moze faktycznie
        znajde cos dla siebie.
        • Gość: tosia Re: wolontariat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:35
          Fundacja Nowy Staw ul.3Maja - wymiany międzynarodowe, Regionalne Centrum
          Informacji Europejskiej, edukacja nieformalna.

Aegee - miedzynarodowe stowarzyszenie studentów - edukacja nieformalna, wymiany
          międzynarodowe.

To sa organizacje gdzie dużo się nauczysz i nie ma tam pracy z dziećmi - czego
          zdaje się że nie chcesz robić.
          • black_magic_women Re: wolontariat? 26.08.05, 14:59
            dziekuje Tosiu!za dziecmi nie przepadam,a Nowy staw milo mi sie
            kojarzy-spedzilam tam pare fajnych wakacji;)))
            • monjan Re: wolontariat? 26.08.05, 15:37
              koniecznie napisz co w koncu wybralas!
              i gdzie Cei chceli na wolontariat?
              jestem ciekawa
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka