black_magic_women 20.08.05, 23:07 jaka organizacje,stowarzyszenie dzialajace w Lublinie mozecie polecic komus kto ma wolny czas i chec zeby cos zmienic w swoim zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: wolontariat? 20.08.05, 23:13 hej, sprecyzuj bardziej swoje oczekiwania i możliwości.Fajnie, że o tym myślisz. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wolontariat? 20.08.05, 23:27 kurcze,Witkacy ponoc twierdzil,ze polowa sukcesu jest wtedy kiedy kobieta wie czego nie chce...czyli selekcja negatywna;))nie bardzo interesuja mnie dzieci i ekologia,ale z drugiej strony jestem otwarta na rozne propozycje,wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: wolontariat? 20.08.05, 23:42 motamy stowarzyszenie na rzecz promocji lublina, pasuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wolontariat? 20.08.05, 23:45 oj empi,rozbawiles mnie tym podkupywaniem klientek;))promocja Lublina?hmm,to mi sie nawet podoba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: wolontariat? 20.08.05, 23:47 sądząc po Twoich zainteresowanich modą i kosmetykami wiem, że zajmiesz się promocją Lublina!:)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wolontariat? 20.08.05, 23:50 sadzac po umiejetnosci kozystania z wyszukiwarki moglbys dzialac na polu szpiegowskim.ale,co do przenikliwosci i znajomosci ludzi moglbys sie podszkolic-pozory myla... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: wolontariat? 20.08.05, 23:57 nie obrażaj się, złożyłaś poważną ofertę, ja poszukuję poważnych wolontariuszy. Nie mogę zaś pozwolić sobie na przypadkowe osoby, taka specyfika. Zaś wolontariat w promocji miasta jeśli masz do tego jeszcze i warunki "zewnętrzne"? Popieram to!!! Życzę sukcesów!. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wolontariat? 21.08.05, 00:05 nie tak latwo mnie obrazic;))oj nie!pijesz do tego o czym lubie pisac na forum-ok,jesli Cie to bawi?Nie wyciagaj jednak tak szybko wnioskow co do mojej osoby,bo mozesz sie grubo rozczarowac.Ja mam wiele autoironii/i zainteresowan/,a Ty?! Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: wolontariat? 21.08.05, 00:14 niestety, nie rozumiemy się. Zainteresowałem się Twoją ofertą pracy jako wolontariuszki. Potrzebuję, sorry nie ja ale potrzebujący pomocy, wolontariuszy do pracy z niepełnosprawnymi. Tak więc jedni mogą spełnić się z niepełnosprawnymi, drudzy zaś pracując dla ogólu. Z równym pożytkiem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: wolontariat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:13 empi napisał: > nie obrażaj się, złożyłaś poważną ofertę, ja poszukuję poważnych wolontariuszy. > Nie mogę zaś pozwolić sobie na przypadkowe osoby, taka specyfika. Zaś > wolontariat w promocji miasta jeśli masz do tego jeszcze i > warunki "zewnętrzne"? Popieram to!!! Życzę sukcesów!. > pzdr. Jakie "warunki"... Czarna ma piegi, mały biust nosi "kontakty" i brazylijskie buty na koturnach... :-))) Empi, lepiej pilnuj wnuków i forum a nie kokietuj tu potencjalnych wolontariuszek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wolontariat? 21.08.05, 00:49 niejaki "niedzielny"to zapewne zboczeniec panoszacy sie na roznych forach,straszacy swoim priapizmem,a ktorego nieopacznie tu skierowalam:((co do empiego-napisalam juz sie sie nie obrazam;))naprwde szukam jakiegos zajecia,a to Ty sporzadziles mi forumowe dossier-ja sie tylko do niego ustosunkowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: wolontariat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 01:19 black_magic_women napisała: > niejaki "niedzielny"to zapewne zboczeniec panoszacy sie na roznych > forach,straszacy swoim priapizmem,a ktorego nieopacznie tu skierowalam pozwól, że jeszcze raz Cię zacytuje: >Nie wyciagaj jednak tak szybko wnioskow co do mojej >osoby,bo mozesz sie grubo rozczarowac.Ja mam wiele autoironii/i >zainteresowan/,a Ty?! no własnie. Nie wyciągaj pochopnych wniosków. Zwłaszcza "nieopacznie"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: wolontariat? 20.08.05, 23:44 Proponuje Ci Polski Czerwony Krzyz, lub Polski Komitet Pomocy Społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
u_u2 Re: wolontariat? 21.08.05, 08:14 www.youth.org.pl/index.php/ida/4/region_id/20/p/1/ob/nazwa/ob_dir/asc proponuje tu zajrzec i troche poszperac. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: wolontariat? 21.08.05, 10:23 mali bracia Ubogich: www.malibracia.org.pl/-adresy.html lub tez Centrum Wolontariatu ul. Jezuicka 4/5; 20-113 Lublin Telefon: 081 534 26 52 e-mail: lublin@wolontariat.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wolontariat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:56 w kościele św.Ducha na deptaku jest centrum wolontariatu,z tego co wiem dużo się tam dzieje;zresztą poszukaj info na stronce www.duch.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: wolontariat? 22.08.05, 13:13 ja kiedys bylam wolontariuszka w swietlicy srodowiskowej Metanoia, na Kalinie w malo cikawej dzielnicy dzieci tam po lekcjach w szkole spedzaja czas,trzeba z nimi rozmawiac, pomagac odrabaic lekcje, pobawic sie w zamian-kilkoro małych przyjaciol polecam, jezeli ktos lubi dzieci! dla bardziej odwaznych- hospicjum im . Małego Ksiecia wiem, ze praca tam jest baaardzo trudna, nie kazdy sie nadaje, nie wszystkich biora powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wolontariat? 22.08.05, 22:44 Dziekuje za wszystkie propozycje,wszystkie powaznie przemysle i moze faktycznie znajde cos dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: wolontariat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:35 Fundacja Nowy Staw ul.3Maja - wymiany międzynarodowe, Regionalne Centrum Informacji Europejskiej, edukacja nieformalna. Aegee - miedzynarodowe stowarzyszenie studentów - edukacja nieformalna, wymiany międzynarodowe. To sa organizacje gdzie dużo się nauczysz i nie ma tam pracy z dziećmi - czego zdaje się że nie chcesz robić. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: wolontariat? 26.08.05, 14:59 dziekuje Tosiu!za dziecmi nie przepadam,a Nowy staw milo mi sie kojarzy-spedzilam tam pare fajnych wakacji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: wolontariat? 26.08.05, 15:37 koniecznie napisz co w koncu wybralas! i gdzie Cei chceli na wolontariat? jestem ciekawa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś