shawman 19.09.05, 16:12 Witam! Wszystkich forumowiczów zapraszam do przeczytania NetDeklaracji: www.lubelskie.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0006,0019 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: NetDeklaracja 19.09.05, 16:57 Z całym szacunkiem dla demokratów, ale deklaracji Ci u nas dostatek. Demokraci mają nikłe szanse być znaczącą siła w parlamencie, więc co mi po tym, że obiecują zwalczać, popierać, opowiadać się i sprzeciwiać skoro nic z tych działań nie znajdzie odniesienia w rzeczywistości przeciętnego użytkownika internetu. Nowe technologie (oraz wiele innych działów gospodarki) wymaga rzeczywistego wsparcia a nie deklaracji. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: NetDeklaracja 19.09.05, 18:06 Działania, które podejmują w Sejmie posłowie i partie, które reprezentują, mają bardzo wyraźne odniesienie w rzeczywistości. Weźmy choćby stawkę VAT na Internet - jej wysokość może znacząco zmienić cenę dostępu do Internetu. Również na KRRiT, która niedawno próbowała zaanektować Internet, politycy mają niemały wpływ (mogliby też mieć wpływ na jej likwidację, która według mnie byłaby pożądana). Nowe technologie zazwyczaj rozwijają się świetnie, jeżeli jest na nie popyt - a na Internet jest - dopóki państwo nie zaczyna blokować ich rozwoju. W tej chwili widzę tylko jedno ugrupowanie, które jest zdeterminowane, by nie rzucać gospodarce kłód pod nogi i jest to Partia Demokratyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: NetDeklaracja 19.09.05, 18:27 Owsze ale zwórć uwagę że PD jeśli będzie to będzie w zdecydowanej Sejmowej mniejszości. Tak więc wszelkie deklaracjie nie przeniosą się na rzeczywisotść. Chyba że parti tej uda się uzyskać poparcie pozostałych ugrupowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: NetDeklaracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:20 >Weźmy choćby stawkę VAT na Internet > - jej wysokość może znacząco zmienić cenę dostępu do Internetu. Shawman? Na jakim ty swiecie zyjesz????? Juz VAT zmienil cene za dostep do internetu...!!!! Nie zbierasz faktur, zeby skorzystac z ulgi? Hmm... i ja mam glosowac na reprezentantow PD? Pozdrawiam z rezerwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald Po co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:30 A co kogoś obchodzi stanowisko starej kanapy, złożonej z dawnych stalinowców i kilku młodszych pasożytów ? Zapoznaj się koleś lepiej z wynikami sondaży, podobno wam drgnęło przekroczyło 1% i spada dalej . BUHAHAHA ! Odpowiedz Link Zgłoś
micra Re: NetDeklaracja 19.09.05, 21:03 pkt. 7 - ten jest szczególnie ciekawy. Jacy teraz będziecie, cool? I co ma piernik do wiatraka? Co ma zachowanie się przed kamerą do Internetu? Dla mnie tragedią jest to, że jakby się nie działo na polskiej scenie politycznej to i tak macie dostęp do mediów. Jak nie wchodzicie do parlamentu jako UW to przez 4 lata dzięki ustaleniu w TVP macie prawo zasiadać w programach publicystycznych, bo uzyskaliście 3%... A teraz zmieniliście się w coś innego. A dlaczego nie .NetDeklaracja (Dot Net Deklaracja)? A co, Internet to jest najważniejszy problem w kraju? Jednym z ważniejszych problemów w kraju jest to, że jak ktoś chce otworzyć archiwa IPN i inne to od razu podnoscie głosy, że to granda, oszołomstwo. Martwi mnie że jedyną słuszną drogą jest Wasza droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundi Re: NetDeklaracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:11 to faktycznie jakaś bzdura ! Obiecują Niderlandy ! Przecież żaden z tych oszołomów nie wejdzie nawet na skwerek przed sejmem ! Kolejny populistyczny chwyt, ale cóż tonący brzytwy się chwyta. I jeszce to, że nie będą sztywniakami w garniturach he,he Mazowiecki lekko rapujący w bluzie z kapturem i bojówkach, albo Srebrny Jurek /d. Husner / w obcisłym, rózowym, gejowskim wdzianku z cekinami. Jakbym coś takiego zobaczył to bym się zastanowił nad zmianą opinii o Pede, a na razie to w politycznym chciejstwie doszli do poziomu buractwa z samobrony, no ale Andrzej to autentyczny luzak i w porównaniu z takim Frasyniukiem - mąż stanu i intelektualista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany pedał tylko kobieta szczur czyli Heniek BOCHNIARZ !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:56 bredzisz synku jekieś bzdury, obiecanki cacanki, gruchy na wierzbie, a tu naród traci jedyna szansę na wybór transwestyty na urząd prezia . Wstyd Szołmen ! Porzuć kompa i dygaj na miasto plakatki ślinić, jeszcze nie wszystko stacone. Odpowiedz Link Zgłoś