Dodaj do ulubionych

dobry psycholog!!

24.09.05, 15:10
POtrzebuje dobrego psychologa!!Prosze moz emi ktos doradzic kogos
kompetentnego!!Najlepiej z poradni panstwowej ale moze byc tez prywatnie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: dobry psycholog!! IP: *.chello.pl 24.09.05, 15:38
      poszukaj - był już taki wątek, tam pisali ci, którzy coś wiedzą na ten temat.
      Ale jak ci sie nie chce szukać, to tez pewnie ktos odpowie
      • Gość: ... Re: dobry psycholog!! IP: 87.207.246.* 24.09.05, 18:31
        www.anna.marciniak.prv.pl/
    • sylwek07 Re: dobry psycholog!! 24.09.05, 18:42
      w sanitas sa ok,,na ul Hempla ,tam maja kontrakt z NFZ
      • Gość: niezapominajka18 Re: dobry psycholog!! IP: *.it-net.pl 25.09.05, 11:34
        Sylwek07 a mozesz polecic kogos konkretnego???
        • kuncewiczd Re: dobry psycholog!! 25.09.05, 20:56
          Przy Orlej (to krótka ulica równoległa do Chopina, naprzeciw "Słuch-medu")jest
          zespół gabinetów. Wstępnie polecam np. Krystynę Kotową, Ewę Gruszecką. Kontakty
          telefoniczne do tych Pań są umieszczone na tabliczkach przy bramie, prowadzącej
          do gabinetów.
          Zapraszam także do odwiedzenia mojej strony: www.kuncewicz.net
          Pozdrawiam
          Dariusz Kuncewicz
        • sylwek07 Re: dobry psycholog!! 26.09.05, 09:07
          Pani Litwinska z Sanitusa
        • bartolos Re: dobry psycholog!! 29.09.05, 19:09
          krystyna kozłowska-czy ktoś zna i czy przyjmuje z NFZ(jednym słowem darmo)
    • Gość: mmm Re: dobry psycholog!! IP: *.lublin.mm.pl 28.09.05, 19:36
      a jeziernicka z sanitasu? ktos coś wie? albo Śliwińska?
      • Gość: ja Re: dobry psycholog!! IP: *.it-net.pl 28.09.05, 20:32
        Już gdzieś pisałam, że Śliwińska ok, sprawdzone długoterminowo w prowadzeniu
        terapii.
    • Gość: psycholog Re: dobry psycholog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:33
      nie może być dobry psycholog od wszystkiego. zależy o co Ci chodzi, z czym jest
      problem. Czy o diagnozę, czy o terapię rodzinną czy o terapię uzależnień czy na
      przykład o problemy wychowawcze z dzieckiem, albo jeszcze coś innego. Od
      problemu zależy wybór specjalisty. Jeśli napiszesz coś bliżej w jakiej kwestii
      potrzebna ci pomoc to łatwiej będzie doradzić. Pozdrawiam.
      • Gość: niezapominajka18 Re: dobry psycholog!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:03
        Chodzi mi o terapie indywidulna!! Problem molestownaia seksulanego
        • Gość: psycholog Re: dobry psycholog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:12
          Teraz łatwiej. Z wymienionych wyżej można polecić panią Krystynę Kotową. Raczej
          na pewno nie Litwińska i Kozłowska. W Abramowicach jest bezpłatna poradnia.
          Kiedyś to był barak na Abramowickiej 4. Poza tym na Iszej Armii WP jest
          poradnia, gdzie prowadzone są także terapie indywidualne. Prywatnie jest więcej
          możliwości, ale ten problem wymaga dość długiej pracy, także może kosztować. I
          nie ryzykuj. Żeby ktoś nie namieszał w głowie.
          • Gość: erna psychologu - dlaczego tak? IP: *.it-net.pl 30.09.05, 20:20
            psychologu - a dlaczego kotowa, a nie kozłowska? z moich informacji wynika, że
            kotowa jest bardzo dobra, ale niekoniecznie dobrze radzi sobie z pracą ze
            złością, a w tym przypadku pewnie wiele złości się pojawi. podpisujesz się jako
            psycholog co od razu wskazuje na to, że wiesz co piszesz, i pewnie Twoje zdanie
            będzie liczyło się bardziej od innych tutaj. a ja się nie zgadzam z Twpją
            opinią. serdecznie polecam kozłowską - znam ją osobiście jako pacjentka. i
            myślę, że można śmiało do niej z takim problemem się udać (prowadzi, oprócz
            indywidualnej, również chyba grupę dla takich kobiet. problemem jest to, że
            chyba nie przyjmuje za darmo, ale może pójść na konsultacje - dobry terapeuta
            umie pokierować pacjenta dalej...

niefajnie, że tak ogólnikowo skreślasz jedną a wskazujesz drugą osobę.

pozdrawiam,
            erna - również, tak się składa, że psycholog...:)
            • Gość: psycholog Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:57
              droga erno
              wydaje mi się, że dość otwarcie i nienarzucająco starałam się pomóc w
              potrzebie. Doradzałam w oparciu o moją wiedzę i jak najlepszą wolę i
              podtrzymuje to, że od pani koz trzymałabym się jak najdalej - to też zdanie
              pacjentów, którzy trafili po niej do mnie. Ale nie przeczę, że niektórym metody
              pani koz mogą odpowiadać i po prostu nie idą szukać pomocy dalej. Nikogo nie
              skreślam, bo to nie moja rola ale pacjentów. Piszesz, że jesteś pacjentką ale
              też piszesz, że jesteś psychologiem - jak w końcu? Czyżby pani koz była twoim
              superwizorem? Odezwałaś się tylko po to by bronić czci pani koz? Może znasz
              kogoś innego, kogo możesz polecić? Dlaczego tego nie robisz?
              Pozdrawiam
              • Gość: niezapominajka18 Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:47
                nio to juz teraz nic nie wiem:):) jakbyscie mogli mi napisac namiary na tych
                psychologow ktprych polecacie (jakis tel) i jeszcze dokladnie napiszcie ktorzy
                sa za darmo a gdzie trzeba płacioc..z gory dziekje za pomoc
              • Gość: erna Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.it-net.pl 03.10.05, 23:05
                psychologu,
                czy odezwałam się, żeby bronić pani kozłowskiej - poniekąd tak, ponieważ
                uważałam, że Twoja opinia, dosyć ogólnikowa przyznasz, jest dla niej
                krzywdząca. zwłaszcza podpisana "psycholog". jestem i psychologiem i byłam
                jednocześnie pacjentem. i kurcze, nie wiem o jakich metodach piszesz, które
                byłyby krzywdzące. możemy się spierać co do skuteczności, ale podczas terapii
                nie spotkałam się z żadnymi metodami, które uznałabym za inwazyjne czy
                krzywdzące.
                co do innych psychologów, nie mam specjalnych pomysłów, bo niestety moim
                zdaniem u nas w lublinie jest posucha jeżeli chodzi o terapeutów. ja wcześniej
                byłam pacjentką jednej z bardziej znanych terapeutek lubelskich, i no cóż, dużo
                się nie zmieniło.

Niezapominajko, z osób, które przyjmują za darmo dobre rzeczy słyszałam o
                Halinie Maciejewskiej. Pracuje na Abramowickiej. Nie znam jej osobiście, ale
                polecała ją moja znajoma terapeutka, do której mam zaufanie. Telefonu niestety
                nie znam.
                Pani Kozłowska przyjmuje w Via Vitae na Orlej - tam na szyldach znajdziesz
                numery telefonów. Obok przyjmuje również p. Kotowa, o której wcześniej była
                mowa, też niestety prywatnie.

Pozdrawiam,
                e.

• Gość: Plotkarka Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.19, 02:53
                  Przypomina sobie Maciejewską Halinę z tamtych odległych czasów i mam dreszcze. Nie wiem kto ją poleca możliwe że ręka rękę myje i psiapsiœłki sobie pomagały reklamując się ale z zetknięcia z Maciejewski zostało tylko poczucie krzywdy i złość. Przyszłam w sytuacji kryzysowej z bólem baba zrobiła mi zmianę zachowań krzycząc na mnie i szydząc. Obgadywała mnie i innych klientów na tyle bezczelnie że zdawała relacje z przebiegu rozmowy z klientem na korytarzu zaraz po skończonej wizycie nie czekając aż wyjdę z budynku. Rok 2005 to były już ostatnie lata Maciejewskiej w przychodni na Abramowickiej. Potem przeniosła się do pracy w przychodni pedagogicznej w okolicy 3 Maja Przestała sobie radzić z pracą typową dla psychoterapeuty, zajeła się bardziej coachingiem. Kozłowska to była jej koleżanka . Mam też skserowane notatki Maciejewskiej z terapii które dawałam do oceny. Straszne brednie i głupoty. Poziom zero.
    • Gość: magdalena Re: dobry psycholog!! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.05, 19:07
      Czy mógłby mi ktoś poradzić dobrego psychologa w zakresie pomocy w kryzysach
      małżeńskich. Dziekuje z gory za jakies kontakty.
    • Gość: monika Re: dobry psycholog!! IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 19:44
      Jeziernicka jest OK
      po Śliwińskiej mnie odrzuciło i miałam zrezygnować-na szczęście trafiłam do
      jeziernickiej
      • basiek13 Re: dobry psycholog!! 19.10.05, 20:08
        A ja mam problem z emocjami, nerwami. Moje dziecko podobnie.Może to problem z
        osobowością , tego jeszcze nie wiem. Kogo polecicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka