niezapominajka18 24.09.05, 15:10 POtrzebuje dobrego psychologa!!Prosze moz emi ktos doradzic kogos kompetentnego!!Najlepiej z poradni panstwowej ale moze byc tez prywatnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: dobry psycholog!! IP: *.chello.pl 24.09.05, 15:38 poszukaj - był już taki wątek, tam pisali ci, którzy coś wiedzą na ten temat. Ale jak ci sie nie chce szukać, to tez pewnie ktos odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dobry psycholog!! IP: 87.207.246.* 24.09.05, 18:31 www.anna.marciniak.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: dobry psycholog!! 24.09.05, 18:42 w sanitas sa ok,,na ul Hempla ,tam maja kontrakt z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka18 Re: dobry psycholog!! IP: *.it-net.pl 25.09.05, 11:34 Sylwek07 a mozesz polecic kogos konkretnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuncewiczd Re: dobry psycholog!! 25.09.05, 20:56 Przy Orlej (to krótka ulica równoległa do Chopina, naprzeciw "Słuch-medu")jest zespół gabinetów. Wstępnie polecam np. Krystynę Kotową, Ewę Gruszecką. Kontakty telefoniczne do tych Pań są umieszczone na tabliczkach przy bramie, prowadzącej do gabinetów. Zapraszam także do odwiedzenia mojej strony: www.kuncewicz.net Pozdrawiam Dariusz Kuncewicz Odpowiedz Link Zgłoś
bartolos Re: dobry psycholog!! 29.09.05, 19:09 krystyna kozłowska-czy ktoś zna i czy przyjmuje z NFZ(jednym słowem darmo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: dobry psycholog!! IP: *.lublin.mm.pl 28.09.05, 19:36 a jeziernicka z sanitasu? ktos coś wie? albo Śliwińska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry psycholog!! IP: *.it-net.pl 28.09.05, 20:32 Już gdzieś pisałam, że Śliwińska ok, sprawdzone długoterminowo w prowadzeniu terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: dobry psycholog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:33 nie może być dobry psycholog od wszystkiego. zależy o co Ci chodzi, z czym jest problem. Czy o diagnozę, czy o terapię rodzinną czy o terapię uzależnień czy na przykład o problemy wychowawcze z dzieckiem, albo jeszcze coś innego. Od problemu zależy wybór specjalisty. Jeśli napiszesz coś bliżej w jakiej kwestii potrzebna ci pomoc to łatwiej będzie doradzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka18 Re: dobry psycholog!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:03 Chodzi mi o terapie indywidulna!! Problem molestownaia seksulanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: dobry psycholog!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:12 Teraz łatwiej. Z wymienionych wyżej można polecić panią Krystynę Kotową. Raczej na pewno nie Litwińska i Kozłowska. W Abramowicach jest bezpłatna poradnia. Kiedyś to był barak na Abramowickiej 4. Poza tym na Iszej Armii WP jest poradnia, gdzie prowadzone są także terapie indywidualne. Prywatnie jest więcej możliwości, ale ten problem wymaga dość długiej pracy, także może kosztować. I nie ryzykuj. Żeby ktoś nie namieszał w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erna psychologu - dlaczego tak? IP: *.it-net.pl 30.09.05, 20:20 psychologu - a dlaczego kotowa, a nie kozłowska? z moich informacji wynika, że kotowa jest bardzo dobra, ale niekoniecznie dobrze radzi sobie z pracą ze złością, a w tym przypadku pewnie wiele złości się pojawi. podpisujesz się jako psycholog co od razu wskazuje na to, że wiesz co piszesz, i pewnie Twoje zdanie będzie liczyło się bardziej od innych tutaj. a ja się nie zgadzam z Twpją opinią. serdecznie polecam kozłowską - znam ją osobiście jako pacjentka. i myślę, że można śmiało do niej z takim problemem się udać (prowadzi, oprócz indywidualnej, również chyba grupę dla takich kobiet. problemem jest to, że chyba nie przyjmuje za darmo, ale może pójść na konsultacje - dobry terapeuta umie pokierować pacjenta dalej... niefajnie, że tak ogólnikowo skreślasz jedną a wskazujesz drugą osobę. pozdrawiam, erna - również, tak się składa, że psycholog...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:57 droga erno wydaje mi się, że dość otwarcie i nienarzucająco starałam się pomóc w potrzebie. Doradzałam w oparciu o moją wiedzę i jak najlepszą wolę i podtrzymuje to, że od pani koz trzymałabym się jak najdalej - to też zdanie pacjentów, którzy trafili po niej do mnie. Ale nie przeczę, że niektórym metody pani koz mogą odpowiadać i po prostu nie idą szukać pomocy dalej. Nikogo nie skreślam, bo to nie moja rola ale pacjentów. Piszesz, że jesteś pacjentką ale też piszesz, że jesteś psychologiem - jak w końcu? Czyżby pani koz była twoim superwizorem? Odezwałaś się tylko po to by bronić czci pani koz? Może znasz kogoś innego, kogo możesz polecić? Dlaczego tego nie robisz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka18 Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:47 nio to juz teraz nic nie wiem:):) jakbyscie mogli mi napisac namiary na tych psychologow ktprych polecacie (jakis tel) i jeszcze dokladnie napiszcie ktorzy sa za darmo a gdzie trzeba płacioc..z gory dziekje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erna Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.it-net.pl 03.10.05, 23:05 psychologu, czy odezwałam się, żeby bronić pani kozłowskiej - poniekąd tak, ponieważ uważałam, że Twoja opinia, dosyć ogólnikowa przyznasz, jest dla niej krzywdząca. zwłaszcza podpisana "psycholog". jestem i psychologiem i byłam jednocześnie pacjentem. i kurcze, nie wiem o jakich metodach piszesz, które byłyby krzywdzące. możemy się spierać co do skuteczności, ale podczas terapii nie spotkałam się z żadnymi metodami, które uznałabym za inwazyjne czy krzywdzące. co do innych psychologów, nie mam specjalnych pomysłów, bo niestety moim zdaniem u nas w lublinie jest posucha jeżeli chodzi o terapeutów. ja wcześniej byłam pacjentką jednej z bardziej znanych terapeutek lubelskich, i no cóż, dużo się nie zmieniło. Niezapominajko, z osób, które przyjmują za darmo dobre rzeczy słyszałam o Halinie Maciejewskiej. Pracuje na Abramowickiej. Nie znam jej osobiście, ale polecała ją moja znajoma terapeutka, do której mam zaufanie. Telefonu niestety nie znam. Pani Kozłowska przyjmuje w Via Vitae na Orlej - tam na szyldach znajdziesz numery telefonów. Obok przyjmuje również p. Kotowa, o której wcześniej była mowa, też niestety prywatnie. Pozdrawiam, e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plotkarka Re: psychologu - dlaczego tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.19, 02:53 Przypomina sobie Maciejewską Halinę z tamtych odległych czasów i mam dreszcze. Nie wiem kto ją poleca możliwe że ręka rękę myje i psiapsiœłki sobie pomagały reklamując się ale z zetknięcia z Maciejewski zostało tylko poczucie krzywdy i złość. Przyszłam w sytuacji kryzysowej z bólem baba zrobiła mi zmianę zachowań krzycząc na mnie i szydząc. Obgadywała mnie i innych klientów na tyle bezczelnie że zdawała relacje z przebiegu rozmowy z klientem na korytarzu zaraz po skończonej wizycie nie czekając aż wyjdę z budynku. Rok 2005 to były już ostatnie lata Maciejewskiej w przychodni na Abramowickiej. Potem przeniosła się do pracy w przychodni pedagogicznej w okolicy 3 Maja Przestała sobie radzić z pracą typową dla psychoterapeuty, zajeła się bardziej coachingiem. Kozłowska to była jej koleżanka . Mam też skserowane notatki Maciejewskiej z terapii które dawałam do oceny. Straszne brednie i głupoty. Poziom zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: dobry psycholog!! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.05, 19:07 Czy mógłby mi ktoś poradzić dobrego psychologa w zakresie pomocy w kryzysach małżeńskich. Dziekuje z gory za jakies kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: dobry psycholog!! IP: *.lublin.mm.pl 19.10.05, 19:44 Jeziernicka jest OK po Śliwińskiej mnie odrzuciło i miałam zrezygnować-na szczęście trafiłam do jeziernickiej Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: dobry psycholog!! 19.10.05, 20:08 A ja mam problem z emocjami, nerwami. Moje dziecko podobnie.Może to problem z osobowością , tego jeszcze nie wiem. Kogo polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś