Dodaj do ulubionych

K . U . R . C . Z . U . K

30.09.05, 15:07
Boże przenajświętszy, dlaczego kogoś takiego znów wybraliście?
Kto na niego głosował? Ktoś z was? Poproszę o JEDEN argument ZA.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: K . U . R . C . Z . U . K jest OK IP: *.lublin.mm.pl 30.09.05, 15:31
      Ja. Bardzo fajny facet, ale trzeba go lepiej poznac. Niezwykle uczynny. Czyta
      wiecej niz wielu forumowiczów razem wziętych. Lepiej sie pytaj tych, co
      glosowali na Bendera. Dlaczego go poparli? Bo o.Rydzyk nakazywał?
      • aron2004 Re: K . U . R . C . Z . U . K jest OK 30.09.05, 18:17
        Gość portalu: lolo napisał(a):

> Ja. Bardzo fajny facet, ale trzeba go lepiej poznac. Niezwykle uczynny. Czyta
        > wiecej niz wielu forumowiczów razem wziętych. Lepiej sie pytaj tych, co
        > glosowali na Bendera. Dlaczego go poparli?

bo nie chodził na rocznice KBW, antysemita jeden
    • Gość: :) Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:48
      • ciupazka Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E 30.09.05, 17:56
        Może ptasia grypa nam nie będzie groziła, skoro k.u.r.c.z.e... i to blade?
        • Gość: :) Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:59
          Uwaga ! Pan Grzegoż K. może przenosić ptasią grypę ze wschodu... problem jest
          poważny - wszystko przez niebieskie ptaki wędrowne.
          • Gość: tropiciel Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.viknet.pl 30.09.05, 20:03
            Pozdrawiam Prezu, cieszę się że wróciłes, moja ty tajemnico poliszynela :) Ktoś
            jeszcze to odkrył?
            • tajemnica.poliszynela Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E 03.10.05, 19:17
              wow domyślny jesteś
              • Gość: mosze 2004 Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:44
                Pozostal im tylko pan Grzesio, nadzieja zmian Kowalczuk przegral z nim, ku
                oslupieniu wielu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka