tajemnica.poliszynela 30.09.05, 15:07 Boże przenajświętszy, dlaczego kogoś takiego znów wybraliście? Kto na niego głosował? Ktoś z was? Poproszę o JEDEN argument ZA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: K . U . R . C . Z . U . K jest OK IP: *.lublin.mm.pl 30.09.05, 15:31 Ja. Bardzo fajny facet, ale trzeba go lepiej poznac. Niezwykle uczynny. Czyta wiecej niz wielu forumowiczów razem wziętych. Lepiej sie pytaj tych, co glosowali na Bendera. Dlaczego go poparli? Bo o.Rydzyk nakazywał? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: K . U . R . C . Z . U . K jest OK 30.09.05, 18:17 Gość portalu: lolo napisał(a): > Ja. Bardzo fajny facet, ale trzeba go lepiej poznac. Niezwykle uczynny. Czyta > wiecej niz wielu forumowiczów razem wziętych. Lepiej sie pytaj tych, co > glosowali na Bendera. Dlaczego go poparli? bo nie chodził na rocznice KBW, antysemita jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E 30.09.05, 17:56 Może ptasia grypa nam nie będzie groziła, skoro k.u.r.c.z.e... i to blade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:59 Uwaga ! Pan Grzegoż K. może przenosić ptasią grypę ze wschodu... problem jest poważny - wszystko przez niebieskie ptaki wędrowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.viknet.pl 30.09.05, 20:03 Pozdrawiam Prezu, cieszę się że wróciłes, moja ty tajemnico poliszynela :) Ktoś jeszcze to odkrył? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E 03.10.05, 19:17 wow domyślny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosze 2004 Re: K . U . R . C . Z . E. - .S.L.D. .N.I.E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:44 Pozostal im tylko pan Grzesio, nadzieja zmian Kowalczuk przegral z nim, ku oslupieniu wielu. Odpowiedz Link Zgłoś