Gość: k2 IP: *.pronet.lublin.pl 25.09.02, 15:28 szukam dziewczyn na impreze w ta sobote, 1. krok - przeslij swoje zdjecie istred@o2.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaska Re: do dziewczyn IP: 62.233.135.* 25.09.02, 15:57 jak post był w ramach rozbawienia forum, to faktycznie bardzo śmieszny;o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: do dziewczyn IP: 5.1R2D* / 151.10.115.* 25.09.02, 16:29 a gdzie jest ta impreza bo moja koleżanka z pracy jest zainteresowana. pyta czy przyjedziesz po nią mieszka 30 km za Warszawą i ile masz wzrostu bo nie wie jakie obcasy włożyć a jest dość wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: do dziewczyn 25.09.02, 17:05 ...he,he no dziewczyny coś mały odzew z Waszej strony (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola ja w kwestii formalnej... IP: *.extern.kun.nl 25.09.02, 20:49 zdjecie moze byc topless? i sa ograniczenia wiekowe? Z gory dziekuje za odpowiedz Pola Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: ja w kwestii formalnej... 25.09.02, 21:00 Gość portalu: Pola napisał(a): > zdjecie moze byc topless? > i sa ograniczenia wiekowe? > Z gory dziekuje za odpowiedz > Pola Hi, hi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakeGenius Topless i inne takie IP: *.umcs.lublin.pl 26.09.02, 15:06 Co prawda nie ide w sobote na zadna impreze, ale goraco popieram idee zdjec topless oraz, a co mi tam, ograniczen wiekowych. Jakos tak moze "moderator" powstawia te fotki tutaj, na forum, w sposob niezobowiazujacy, eh. Gość portalu: Pola napisał(a): > zdjecie moze byc topless? > i sa ograniczenia wiekowe? > Z gory dziekuje za odpowiedz > Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: do dziewczyn IP: *.pronet.lublin.pl 25.09.02, 21:56 Odnosnie zdjec to chyba nie musze pisac ze tylko topless :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do dziewczyn IP: *.extern.kun.nl 26.09.02, 00:21 > Odnosnie zdjec to chyba nie musze pisac ze tylko topless :D ok, to jutro jak bede wracac z pracy, to zrobie sobie takie w automacie, bedzie malego formatu...czy to stanowi problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: do dziewczyn IP: 213.25.136.* 26.09.02, 09:24 Polcia;o) może k2 lubi puzzle? zrób parę zdjęć, na jednym policzek, na drugim oko, przecież kolega w ramach imprezy może je sobie poskładać.... Odpowiedz Link Zgłoś
cynikus Re: do dziewczyn 26.09.02, 14:43 Hheeh niezle niezle ..... Pozdr. Cynikus Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: do dziewczyn 26.09.02, 15:37 Gość portalu: k2 napisał(a): > szukam dziewczyn na impreze w ta sobote, 1. krok - przeslij swoje zdjecie > istred@o2.pl :-) Chętnie pójdę na imprezę w sobotę, ale zanim prześlę Ci swoje zdjęcie, napisz jaką furą po mnie podjedziesz, ile masz kart kredytowych i czy jesteś choć trochę podobny do połączenia Georga Clooney'a z Krzysztofem Hołowczycem. Aha, i czy Twoi starzy prowadzą jakiś dobrze prosperujący interes, bo to byłoby milusie! PS. Czy jest jakiś krok 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: do dziewczyn IP: *.pronet.lublin.pl 26.09.02, 22:15 dzis prownalli dowiedzialem sie ze jestem podoby do Jerzego Dudka :) tylko pamietaj ze zdjecie topless ! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: do dziewczyn 27.09.02, 18:48 Dzisiaj ten wątek jest umieszczony w gazecie papierowej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do dziewczyn IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 19:39 > Dzisiaj ten wątek jest umieszczony w gazecie papierowej:))))) lucy, widac moj adres??? :-))))))))))))) chlopaki, a co z ta impreza, noo??? fotke wyslalam, kiecka kupiona, rajstopy zapasowe tez, fryzjer zamowiony, a tu nic...eee do bani z tym wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: do dziewczyn 27.09.02, 19:45 Poluniu:) W gazecie Twojego adresu nie ma,hmmmm a może szkoda,hi, hi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do dziewczyn IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 20:00 a to nie szkodzi, Luciu, mi tam wszystko jedno i tak sie rodzina do mnie nie przyznaje :P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: do dziewczyn 27.09.02, 20:14 Ha, ha, ha:))))) Pola, dzięki za załączniki! Zawsze w dobry humor mnie wprawiają;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do dziewczyn IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 20:32 Nie ma sprawy, Luciu, lubie, jak sie odbiorcy moich zalacznikow usmiechaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś