olive2 23.11.05, 21:53 Witam serdecznie, mam wielka prosbe, prosze o namiary na dobrego endokrynologa przyjmujacego w Lublinie, jesli ktos moglby mi pomoc to bylabym bardzo wdzieczna.z gory dziekuje!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up.....please Re: Endokrynolog? IP: 83.238.121.* 24.11.05, 06:07 :( bardzo prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnAbErIa-27 Re: Endokrynolog? IP: *.it-net.pl 24.11.05, 14:45 Witam! Jako dobrego endokrynologa mogę polecić dr Kamińską, która pracuje w szpitalu na Lubartowskiej oraz przyjmuje w tamtejszej przychodni przyszpitalnej. Polecam ją jako endokrynologa, specjalistę w tej dziedzinie...wiem, ze niektórzy mówią, ze jest bardzo niemiła, oschła itd, itp...nie wiem, dla mnie ok, w każdym razie zaznaczam, że piszę pod kontem jej specjalności, a nie tego czy fajnie sie z nią gada ;) Zresztą o każdym lekarzu znajdzie się tyle samo pochwał co i niemiłych opinii, więc nie ma sie co zrażać!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Endokrynolog? IP: *.nette.pl 28.08.20, 17:54 Ta pani w ogóle nie powinna być lekarzem. Po prostu masakra,! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Endokrynolog? 28.08.20, 19:56 Myślę Elu, że po prawie 15 latach twoja opinia wiele wnosi do sprawy. Jak to się mówi teraz? A, już wiem! O ku*wa, ale dzban. Odpowiedz Link Zgłoś