pepperoni78 27.10.02, 20:19 27.10.02; 20:21 - cisza wyborcza skończyła się. czy Nasz forumowy kolego Jetbang został radnym?? Oficjalne wyniki wyborów w najlepszym przypadku dopiero w środę, alepodejrzewam, że powinny być jakieś przecieki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetbang Re: Jetbang - radnym?? 28.10.02, 03:34 Wiecie, wyniki miały być juz w nocy ale system komputerowy padł, albo inaczej nie przyjął do wiadomości TAKICH wyników (albo firma Prokom spier... robotę). Z tego co wiem na chwilę obecną to 1.Pruszkowski 2.Brodowski 3.Bryłowski A w Radzie to 1. Prawo i Rodzina, 2. Samoobrona 3.SLD+UP. Reszta stanowi folklor (około 10% i zero radnych)!!! Zresztą ja też zostałem zepchnięty do grupy folkloru (LFS)!!! Mimo wszystko było to miłe doświadczenie pracować jako szef sztabu wyborczego. Dużo się nauczyłem i poznałem wielu ciekawych ludzi. Choć szczerze żałuję, że wynik nie był po "naszej" myśli ale cóż takie jest życie. Jak Ty to mówisz z tą częstotliwością, bo nie pamiętam. :) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Jetbang - radnym?? 28.10.02, 08:19 Ciekawy wybór: Brodowski kontra Pruszkowski... Wybieram mniejsze zło. Dlaczego Pruszkowski zdobył tak dużo głosów?? Wczoraj podsłuchałem w autobusie rozmowe dwóch pań (średnia wieku 50 lat). - Na kogo zagłosujesz? _ Jeszcze nie wiem. Nic nie wiem na temat żadnego z kandydatów, ale chyba na Pruszkowskiego bo to przystojny facet> I teraz drobna rada dla komitetów wyborczych - w następnych wyborach wystawiajcie przystojnych kandydatów ;) Odpowiedz Link Zgłoś