marnowac 10.03.11, 23:21 jakiej wysokości płacicie czynsz za mieszkanie - wydaje mi się że u mnie jest jakoś za dużo ale może wszędzie jest podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malcoolm Re: wysokość czynszu 11.03.11, 05:35 Pytanie zbyt ogólne, mogę zapytać Cię "ile płacisz za buty?" 250 zł, chociaż niektórzy i 400 zł płacą za czynsz - zależy od spółdzielni, metrażu i wielu innych czynników :) ----> Szczecin Blog - Uśmiechnij się, jesteś w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: wysokość czynszu IP: 193.29.255.* 11.03.11, 09:36 To może ja się dołączę do pytania: ile płacicie za eksploatację mieszkania (zł/m2)? To koszt utrzymania zarządcy i obsługi nieruchomości? Czy to prawda że jest on większy w spółdzielniach niż we współnotach mieszkaniowych? Ja w SM Warszewo płace 3,6 zł/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: wysokość czynszu 11.03.11, 09:45 uważam, że wogóle spółdzielnie to pasożyty - w większości mieszkania są własnościowe, opłaty ponoszone co miesiąc nie są adekwatne do zakresu obsługi i prac wykonywanych przez spółdzielnie Odpowiedz Link Zgłoś