milowe 07.01.06, 22:17 jakie polecacie kanjpy i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efad Re: PUBY IP: *.it-net.pl 07.01.06, 23:39 "u oszusta" jak sie jedzie nad jeziorka , mila atmosferka, , zyczliwi ludzie z okolicy no i masz pewnosc , ze nikt ci piwa nie zmiesza z woda:) ( acha no i czasem zdarzaja sie nieprzewidziane atrakcje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
inez_22 Re: PUBY 08.01.06, 15:48 4 pokoje. Fajna atmosfera, muzyka, kanapy. No i ceny jak na Starówke przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: PUBY IP: *.chello.pl 09.01.06, 12:11 inez_22 napisała: > 4 pokoje. > Fajna atmosfera, muzyka, kanapy. z dodatkowych atrakcji polecam w "4 pokojach" zatrucia klientów - przejazd karetką i kilkudniowy pobyt w szpitalu GRATIS! to akurat ostatni lokal jaki mozna polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
inez_22 Re: PUBY 14.01.06, 23:34 Hmmm A to ciekawe:) O zadnych takich-dodatkowych-atrakcjach nie slyszalam, a w 4 pokojach bywam dosc czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: PUBY 23.01.06, 14:49 Słuchajcie, nie rozumiem jednego. Chodzi o staromiejski pub Bagatela na Grodzkiej (tam gdzie kiedyś była Lolo Ferrari). Na drzwiach jak byk stoi napisane " niedziela - czynne od 12" a kiedy wczoraj krótko przed 15 chciałam tam pójść ze znajmomymi przywitały nas słowa "jeszcze nieczynne". Dodam że było to po raz drugi, z tym że za poprzednio zostalismy potraktowani dosyć impertynencko. Dlaczego nie zmienią sobie tej kartki? Czy wola wprowadzać w błąd potencjalnych klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: PUBY IP: *.chello.pl 23.01.06, 14:54 folkatka, odpowiedz jest prosta - kartka im na stałe przymarzła, poza tym kto miał by dobry humor w taka pogodę?:))) o, przypomniałam sobie fajny lokal z klimacikiem - Pod Kogutkiem na Orlej - aż mnie zatkchneło jak weszłam tam wysłana ze sklepu obok kaske rozmienić...w podobnym klimacie jest niewatpliwie wymieniana Karczma Trybunalska na Rynku, rekomendowana zresztą jako lokal godny polecenia, w jednym z wydawnictw Biura Promocji Miasta promujących Lublin... Odpowiedz Link Zgłoś
kurnik11 Re: PUBY 23.01.06, 15:47 No, jest jeszcze Stylowy na Placu Zamkowym. Styl pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś