07.01.06, 22:17
jakie polecacie kanjpy i dlaczego
Obserwuj wątek
    • Gość: efad Re: PUBY IP: *.it-net.pl 07.01.06, 23:39
      "u oszusta" jak sie jedzie nad jeziorka , mila atmosferka, , zyczliwi ludzie z
      okolicy no i masz pewnosc , ze nikt ci piwa nie zmiesza z woda:)

( acha no i czasem zdarzaja sie nieprzewidziane atrakcje :))
    • inez_22 Re: PUBY 08.01.06, 15:48
      4 pokoje.
      Fajna atmosfera, muzyka, kanapy. No i ceny jak na Starówke przystępne.
      • Gość: g.ziembinska Re: PUBY IP: 62.233.190.* 09.01.06, 11:37
        cax mafe!
      • Gość: paweł Re: PUBY IP: *.chello.pl 09.01.06, 12:11
        inez_22 napisała:

> 4 pokoje.
        > Fajna atmosfera, muzyka, kanapy.

z dodatkowych atrakcji polecam w "4 pokojach" zatrucia klientów - przejazd
        karetką i kilkudniowy pobyt w szpitalu GRATIS!
        to akurat ostatni lokal jaki mozna polecić.
        • inez_22 Re: PUBY 14.01.06, 23:34
          Hmmm A to ciekawe:) O zadnych takich-dodatkowych-atrakcjach nie slyszalam, a w
          4 pokojach bywam dosc czesto.
          • folkatka Re: PUBY 23.01.06, 14:49

Słuchajcie, nie rozumiem jednego. Chodzi o staromiejski pub Bagatela na
            Grodzkiej (tam gdzie kiedyś była Lolo Ferrari). Na drzwiach jak byk stoi
            napisane " niedziela - czynne od 12" a kiedy wczoraj krótko przed 15 chciałam
            tam pójść ze znajmomymi przywitały nas słowa "jeszcze nieczynne". Dodam że było
            to po raz drugi, z tym że za poprzednio zostalismy potraktowani dosyć
            impertynencko. Dlaczego nie zmienią sobie tej kartki? Czy wola wprowadzać w błąd
            potencjalnych klientów?
            • Gość: aaa Re: PUBY IP: *.chello.pl 23.01.06, 14:54
              folkatka, odpowiedz jest prosta - kartka im na stałe przymarzła, poza tym kto miał by dobry humor w taka pogodę?:)))

o, przypomniałam sobie fajny lokal z klimacikiem - Pod Kogutkiem na Orlej - aż mnie zatkchneło jak weszłam tam wysłana ze sklepu obok kaske rozmienić...w podobnym klimacie jest niewatpliwie wymieniana Karczma Trybunalska na Rynku, rekomendowana zresztą jako lokal godny polecenia, w jednym z wydawnictw Biura Promocji Miasta promujących Lublin...
              • kurnik11 Re: PUBY 23.01.06, 15:47
                No, jest jeszcze Stylowy na Placu Zamkowym. Styl pierwsza klasa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka