belial66 10.01.06, 20:47 Czy ktoś zna odpowiedź napytanie dlaczego mieszkanki Lublina sa tak puszczalskie..... chodziłem już z 3 niewiastami z waszego miasta i kazda dopusciła sie zdrady ...heh..pozdrawiam Lubelaków...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: łatwe lubelanki 10.01.06, 20:59 To może wynikać z niedostatecznej ilości lekcji religi w szkołach na terenie Lublina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mc Re: łatwe lubelanki 10.01.06, 21:08 To prawda, gadałem z taką jedną na czacie i napisala mi że nie zna w Lublinie dziewczyny która nie mialaby wibratora. Nie to co katolicki Rzeszów - święte miasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuletka Re: łatwe lubelanki 10.01.06, 22:43 cholera! ja nie mam... cóż zawsze byłam "nie na czasie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dużi_bu Re: łatwe lubelanki IP: *.kompania.net 18.02.06, 17:32 Wydaję sie, że to raczej ze zbyt dużej ilości takich lekcji po których każda uczestniczka jest przepełniona miłością i potrzebą obdarowywania tą miłością bliżnich . To piękne, więc więcej religii w szkołach, bo to kształtuje przwidłowe charaktery. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko widocznie belial.... 10.01.06, 21:13 masz małe wymagania skoro satysfakcjonują cię tanie laski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: łatwe lubelanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:13 Być może takich właśnie szukałeś i takie spotkałeś. Gdyby ci one nie odpowiadały to byś nie rozpoczynał z nimi znajomości, a tym bardziej nie szedł byś z nimi do łóżka. Takie dziewczyny znajdziesz w każdym zakontku świata. Odpowiedz Link Zgłoś
whipped.cream Re: łatwe lubelanki 10.01.06, 21:23 belial, ty po prostu musisz miec w sobie to cos... to male cos!!! (jak male????), ze zadna ci sie nie oprze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman już niejedna mu się oparła..... IP: *.lublin.mm.pl 10.01.06, 22:41 o ścianę w bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: łatwe lubelanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:25 Nie trzeba być religijnym człowiekiem żeby być porządnym człowiekiem. Są różni ludzie. Są tacy co szukają co chwile nowego partnera - to niezrównoważeni emocjonalnie i niedowartoścowani ludzie i przy okazji niewyrzyci którzy szukają ciągłej akceptacji ale takich ludzi jest stosunkowo mało. Wy takich szukacie i na takich natrafiacie. Także szukacie nowych wrażeń co chwile z innym partnerem czy partnerką. To, że wy macie takie skłonności i dziewczyny, z którymi zawieracie przelotno znajomości, to odrazu nie posądzajcie o to całego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
grant156 Re: łatwe lubelanki 10.01.06, 23:39 pewnie tak sobie fantazjuje a wy się podniecacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DPP Re: łatwe lubelanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:05 tak tak wszyscy ze wszystkimi a niedługo bez AIDS bedom tylko dzieci z przedszkola i moze ktoś jeszcze.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DPP Re: łatwe lubelanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:09 Kiedyś dziewczyny się zdobywało, nie było łatwo. ale póżniej sex smakował jak rurka z kremem heh gdzie te czasy. kochaliśmy Je i szanowaliśmy.........One same się sanowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealAna Re: łatwe lubelanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 07:35 Chodziłeś już z 3 niewiastami z naszego miasta (do lasu)... Zapewniam cię, że te co stoją przy wjeździe do Lublina są niekoniecznie lubliniankami, podobno mówią z rosyjskim akcentem... Ale miło nam, że wspierasz nasz lokalny "przemysł", może te nasze nie są tak zużyte jak te wasze, bo u nas mężczyźni są zadowoleni ze swych kobiet i ich nie zdradzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: łatwe lubelanki IP: *.plusgsm.pl 11.01.06, 08:20 To nie chodzi o kobiety, tylko o ciebie. Są faceci korych sie zdradza, i tacy ktorych nigdy w zyciu. Jezeli 3 laski pod rzad puscily cie kantem, na twoim miejscu szczerze bym nad soba pomyslal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djfhdshkdj Re: łatwe lubelanki IP: 212.182.117.* 11.01.06, 10:49 Łatwe to sa laski w twojej miescinie sam puknalem twoja zone, matke, siostre, kochanke i corke Odpowiedz Link Zgłoś
jovizna Re: łatwe lubelanki 11.01.06, 13:56 dziewczęta wszędzie są podobne :) dochodzi tu kwestia kogo się szuka i czym się kto zadowala. i nie frustruj się tylko najlepiej przestań zadawalac byle czym/kim :) ale podobno lublin słynie z pięknych kobiet, = piękne kobiety często myślą że wszystko im wolno :) i tu rozwiązanie koneksji regionalnych pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: łatwe lubelanki 11.01.06, 14:17 Każda cię zdradziła...? Qrcze, to może powinieneś przyczyn raczej u siebie szukać. :P Odpowiedz Link Zgłoś
whipped.cream Re: łatwe lubelanki 11.01.06, 15:19 no przeciez pisalam, ze ma za male to cos ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: łatwe lubelanki 11.01.06, 17:11 kiedys na dyskotece w Pulawach slyszalem taki tekst: chlopaki: czesc dziewczyny dziewczyny: skad jestesta? bo my z Lyblyna. Bylista kiedy w Lublynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: łatwe lubelanki IP: *.chello.pl 11.01.06, 21:45 Masz rację irish 76, ja jestem starszą panią (domyślam się). Przed laty jeszcze, gdy byłam w Karkonoszach w pewnym małym barze, a właściciel usłyszał, że z Lublina, dopytywał czy z Lublyna, a może z Kalynowszczyzny ? Smieliśmy się, bo On do Lublyna i Kalynowszczyzny ma szczególny uraz, choć sam stamtąd pochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Re: łatwe lubelanki IP: *.lublin.mm.pl 11.01.06, 23:46 Biorąc pod uwagę liczbę studentów wcale nie musiały to być panienki z Lublina. W każdym razie najłatwiejsze są w Radomiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Kolejny głupi wątek 12.01.06, 13:23 Kolejny głupi wątek. Zawsze były, są i będą dziewczyny o różnorodnym temperamencie seksualnym. Jaki problem do rozstrząsania? Mnie np.bardziej interesują dziewczyny, które ślubują utrzymanie cnoty do smierci. Jest mi ich po prostu żal, choc pobudki mają szlachetne. Dlaczego nie idą jednak do zakonu? Tam mało dziewic? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Kolejny głupi wątek 12.01.06, 17:43 Mógłbyś się zamknąc? Nic nie wnosisz poza probą tresowania. Oj, irisch 76...Jesli to 76 oznacza rok 1976, rok Twego urodzenia, to o czym my rozmawiamy? U mnie 76 to moje lata... Odpowiedz Link Zgłoś
xwarut Re: Kolejny głupi wątek 13.01.06, 15:06 Jak łatwe to żle? Laski to głupi wątek? Co kto lubi. Ja wolę laski od Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman co nie zmienia faktu że irish to porąbaniec. n/t IP: *.lublin.mm.pl 13.01.06, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelanka Re: łatwe lubelanki IP: *.it-net.pl 21.01.06, 17:03 Nie mam wibratora, nie zdradzam! Twoje spostrzeżenia są wygórowane. Za to mam podobne złe zdanie o warszawiankach barmankach np.w hotelu Felix, które puszczają się z żonkosiami w delegacjach! Odpowiedz Link Zgłoś
grant156 Re: łatwe lubelanki 21.01.06, 19:03 Ooo...popatrz ja tam bywam czasem na delegacji ale tym barmankom sie nie przyglądałem, ale potwierdzam; warszawianki są ładne inteligentne i wcale nie takie trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelanka Re: łatwe lubelanki IP: *.it-net.pl 27.01.06, 23:11 No zwłaszcza barmanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: łatwe lubelanki IP: *.chello.pl 28.01.06, 10:43 widocznie słabo się starałeś że musiały szukać...większych wrażeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek A ty dlaczego jesteś taki łatwy??? IP: *.lublin.mm.pl 17.02.06, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
bajtek-fm Re: A ty dlaczego jesteś taki łatwy??? 18.02.06, 20:14 Dajcie już spokój autorowi posta. Chłopaczyna nawąchał się rozpuszczalnika i miał prawo do kolorowego świata. Zero miłości do bliźniego w tym kraju :-) Odpowiedz Link Zgłoś