Dodaj do ulubionych

Wpadłem przed chwilą na katolicki czat

14.01.06, 22:43
I cóż się dowiedziałem? Wg jednej z piszących tam kobiet, Wałęsa to "czerwony
agent, komunista, zbawiciel PRLu", jest "katoliczką, ale dla lewicowców nie
ma miłości", kogoś kto "popiera tuska, wałęse czy innych lewicowców powinno
się opluć, zgnieść", a komunizm upadl dzięki temu, że... "ojciec Tadeusz
Rydzyk założył RM". Co ten ksiądz zrobił z tymi ludźmi... Takiej eksplozji
nienawiści i głupoty nie widać nawet na stadionach podczas meczu Motoru.
Polecam:

www.adonai.pl
Obserwuj wątek
    • janbezziemi Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat 14.01.06, 23:18
      "Poliszynelu" podaj dokladniejszy namiar,stronke mam,ale gdzie ten idiotyczny
      wpis?
      • tajemnica.poliszynela Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat 14.01.06, 23:20
        To słowa czatujących on-line. Co chwila jakieś nowości...
        • janbezziemi Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat 14.01.06, 23:58
          tajemnica.poliszynela napisał:

> To słowa czatujących on-line. Co chwila jakieś nowości...
          >
          www.polchat.pl/
          Nowosci? Czlowieku popatrz - oni sa na tym czacie,jak tam klikasz a tu jest i
          erotyka!!!! Niesamowite!
    • Gość: jozef_zydzinski Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 01:12
      to teraz wpadnij na czat niekatolicki - dobrze ci to zrobi
      • tajemnica.poliszynela Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat 15.01.06, 02:07
        Oj, baco, czemu arcybaca taki zgryźliwy...nawet po pracy? Nieładnie, nieładnie...
      • Gość: butapren Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat IP: *.hsd1.tn.comcast.net 26.05.13, 04:16
        "to teraz wpadnij na czat niekatolicki - dobrze ci to zrobi"

Pseudonim czasem swiadczy o czlowieku... wyglada na to, ze jestes zwyczajnym szmaciarzem!
    • maniek.kilof wpadnij sobie na czat pedałów lub lewaków 15.01.06, 01:23
      bo to chyba bardziej ci by odpowiadało? ;)
      • Gość: butapren Re: wpadnij sobie na czat pedałów lub lewaków IP: *.hsd1.tn.comcast.net 26.05.13, 04:18
        "bo to chyba bardziej ci by odpowiadało? ;)"

Czy to kolejny ultra-katolicki frustrat na forum GW?
    • joannabarska Re: klub różowego dropsa 15.01.06, 02:06
      ZNOW TEN DUREŃ MNIE PODRABIA!
      • tajemnica.poliszynela Re: klub różowego dropsa 15.01.06, 02:06
        O patrz Joasiu, właśnie miałem to samo napisać, uprzedziałaś mnie:)
    • Gość: zarzeczny Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.06, 10:49
      Ja ci dobrze radzę!Unikaj rzymskich katolików jak ognia i ptasiej
      grypy.SZczególnie tych na funkcji(bo nie mówię o babinie kóra biega pięć razy
      dziennie do kościoła).Bo wynikną z tego wielkie nieprzyjemności np.ogłupią Cię
      tak ,że zapomnisz co to znaczy dobroć,bliźni ,....
    • Gość: Paweł Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat IP: *.homeip.net / *.homeip.net 15.01.06, 12:17
      To Ty wpadłeś na czat radiomaryjny, bo katolicy by takich rzeczy nie pisali
      • tajemnica.poliszynela Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat 17.01.06, 20:55

Widocznie jednak! Nie zwalaj winy.
    • tajemnicza.petronela tajemnica.poliszynela=filmstar? 15.01.06, 17:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=34875190
      • tajemnica.poliszynela Re: tajemnica.poliszynela=filmstar? 15.01.06, 20:13
        usuncie te podrobke!!!
    • Gość: f Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 15.01.06, 19:52
      łojeju
    • Gość: Ursus jestem katolikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:27
      utwór P. Kukiza "Wirus SLD" można uznać spokojnie za wykładnię moich poglądów
      dotyczących tej formacji politycznej. Agenturalność Wałęsy jest smutną, żenującą
      i zawstydzającą prawdą. Nie uważam, że przeciwników politycznych trzeba zgniatać
      i opluwać. Jeżeli chodzi o Radio Maryja, to zasługi tej rozgłośni (jak również
      personalnie ojca Tadeusza Rydzyka)w krzewieniu Prawdy, a poprzez to wychodzenie
      z totalitarymu komunistycznego, czy liberalnego, są nie do przecenienia. Pod tym
      względem RM sytuuje się na przeciwległym biegunie w stosunku do imperium
      medialnego GW. Pozdrawiam.
      • Gość: proceed Re: jestem katolikiem IP: 195.117.97.* 16.01.06, 14:36
        totalitaryzm liberalny hehe niezły kwiatek:) sam na to wpadłeś?
      • Gość: antyidiota Re: jestem katolikiem IP: *.lublin.mm.pl 25.05.13, 22:52
        A gdzie ty masz/miałeś liberalizm?
      • Gość: butapren Re: jestem katolikiem IP: *.hsd1.tn.comcast.net 26.05.13, 04:22
        "Jeżeli chodzi o Radio Maryja, to zasługi tej rozgłośni (jak również
        personalnie ojca Tadeusza Rydzyka)w krzewieniu Prawdy, a poprzez to wychodzenie
        z totalitarymu komunistycznego, czy liberalnego, są nie do przecenienia"

"Ursus" czyli... odmozdzenie totalne?

P.S. W wiekszosci cywilizowanych krajow zachodnich tego typu rozglosnia jak
        "Radio-co-ma-ryja" bylaby juz dawno temu zaliczona do kategorii
        "hate radio" i bezwzglednie zamknieta!
    • Gość: ak Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat IP: *.play-internet.pl 25.05.13, 14:15
      zgadzam sie całkowicie, osobiście znam bardzo wierząca katoliczke, ktora szykanuje ludzi o innych pogladach politycznych. to chore, mało tego ta osoba nie widzi nic w tym zlego. Z tego co Bóg naucza należy kochac wszystkich ludzi i sznowac ich poglądy.
      • Gość: bosman [...] IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.05.13, 23:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • 1all.correct Tylko lustracja kleru z egzorcyzmami 25.05.13, 23:14
          może uratować naszą katolicką paranoję !!! Precz z komuną !
    • Gość: butapren Re: Wpadłem przed chwilą na katolicki czat IP: *.hsd1.tn.comcast.net 26.05.13, 04:14
      Niestety, wiekszosci ultra-katolickich oszolomow (a takich sa w Polsce setki tysiecy) uparcie miesza sie w mozdzku religia z polityka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka