Dodaj do ulubionych

ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE

16.01.06, 23:03
Mam zaszczyt ogłosić Państwu, że już niedługo nastąpi w Polsce ponowne
rozbicie dzielnicowe:)!!!
Hipotezę moją przedstawiam tak:

Kaczyński Lech-Mazowsze[dzielnica senioralna]
O. Rydzyk-Pomorze Gdańskie Zachodnie i Wschodnie
Lepper-Małopolska
Tusk(o ile się dogadają)-Wielkopolska

P.S. Czekam na ciekawsze propozycje!!!
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 16.01.06, 23:10
      dzikuje za wiadomosci. Jakos nie przejmujemy sie. Szykujemy kosy, halabardy i
      idziemy w teren.

M.S.
      • hubertkm Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 16.01.06, 23:13
        Jak widzę, o ile lepiej od Polski radzą sobie małe kraje, jak Czechy czy
        Estonia, to zaczynam żałować, że dzisiejsza Polska nie jest 4-5 odrębnymi
        państewkami. Nie musielibyśmy dokładać do górników, stoczniowców itd:-)
    • andrzej.sawa Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 16.01.06, 23:23
      Poniewasz nie ma w Twoim spisie Ziemi Chełmskiej,wobec tego ogłaszam,że w dniu
      rozbicia przejmę pełną i suwerenną władzę nad leżącą w obecnych granicach Polski
      częścią Ziemii Chełmskiej.Leperom zabronię wstępu, a złapanych odstawię do ich
      politycznego przyjaciela na Białoruś.Nie wiem czy uznam władzę
      seniora-najprawdopodobniej nie,bo senioralnego władcę wolę mieć dalej i poprę
      Diabła Krakowskiego.
      • hubertkm Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 16.01.06, 23:33
        Oj, żeby cię szybko nie zdetronizowali!:-)
        • andrzej.sawa Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 16.01.06, 23:48
          Pamiętaj,że jest parę pozytywnych pomysłów amerykańskich.Jednym z nich jest
          pozytywne myślenie.A ja jestem pierwszy.Wyobrażasz sobie,że u nas powstanie
          szybko jakakolwiek koalicja,nawet przeciw.
          • hubertkm Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 16.01.06, 23:52
            Przeciw prędzej niż za:-)
            • andrzej.sawa Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 16.01.06, 23:56
              No to koalicję przeciw napuścimy na część woj.sandomierskiego,czyli na Lublin i
              okolice
              • hubertkm Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 17.01.06, 00:01
                Biorąc pod uwagę możliwą do zmobilizowania ilosć sił - to będzie to szatańskie
                posunięcie z twojej strony - wygubisz ich w bezsensownej wojnie i zostaną sami
                pokorni:-)
                Ale co będzie, gdy sam Bieluch przyjdzie upomnieć się o swoje?:-)
                • andrzej.sawa Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 17.01.06, 00:11
                  A to proste,moja żona /import z Częstochowy/bardzo lubi Bielucha-i poprostu zje
                  go na śniadanie z bułką.
                  • hubertkm Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 17.01.06, 00:21
                    Całego? Pół tony żywej wagi z całym bagażem tradycji i legend na pobielonym
                    kredą futrze?:-)
                    • _aaa_ Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 17.01.06, 00:59
                      dobra Panowie, Hubert do ksiąg, andrzejek do łożnicy...kwestia zarządu zostanie za dnia rozstrzygnięta...zgadnijcie kto będzie u steru?:)))
                    • andrzej.sawa Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 17.01.06, 01:50
                      Bielucha pudełeczko po pudełeczku,aż do ostatniego.
                      • Gość: H Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:07
                        Komentarz do wypowiedzi _aaa_:
                        Feminizm robi się niebezpieczny:-)
                        Komentarz do wypowiedzi Andrzeja:
                        A jka niedźwierdź Bieluch w swej "duchowej" postaci będzie skutecznie bronił
                        dostępu do kolejnych magazynbów z serkami?:-)
                        • andrzej.sawa Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 17.01.06, 22:26
                          No to będziemy sprzedawać wejściówki
                          • Gość: H Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:30
                            Myślisz, że Bieluch da się skorumpować?:-)
                            • andrzej.sawa Re: ROZBICIE DZIELNICOWE W POLSCE 17.01.06, 22:32
                              Nie,bo jest z Chełma,ale na wszelki wypadek będę jako szef go pilnował
                              • Gość: bosman do sawincjusz po-rąbusa: doszedłem do wniosku..... IP: *.lublin.mm.pl 17.01.06, 22:56
                                bublu genetyczny, że w Chełmie są tylko więksi idioci od ciebie i dlatego nie
                                chcesz z nimi gadać i wpieprzasz sie do Lublina. Ale po zastanowienie już wiem:
                                to ty jesteś największym idiotą w Chełmie i to z tobą nikt nie chce rozmawiać i
                                dlatego wciskasz sie między nas jak koszula w dupę. Bulba kretynie.
                                • andrzej.sawa Re: do sawincjusz po-rąbusa: doszedłem do wniosku 17.01.06, 23:15
                                  Naprawdę jesteś chamowaty majtek,ale to nie mój problem głupolu
                                  • Gość: H Re: do sawincjusz po-rąbusa: doszedłem do wniosku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:22
                                    A było całkiem zabawnie...
                                    Odchodzę z wątku.
                                    • andrzej.sawa Re: do sawincjusz po-rąbusa: doszedłem do wniosku 17.01.06, 23:23
                                      H niestety masz rację.
                                      Pozdrowienia i do następnego razu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka