habdas 19.02.06, 14:10 jak pytam gdzie najlepiej, to post jest kasowany....jak mam sie dowiedziec ktora szkola najlepsza, jesli nie moge poznac opinii ludzi tam sie uczacych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: dlaczego w L nie mozna uczyc sie angielskiego IP: *.chello.pl 19.02.06, 14:56 znajdź w wyszukiwarce temat, bo był wałkowany kilkakrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: dlaczego w L nie mozna uczyc sie angielskiego 19.02.06, 15:20 zgodnie z regulaminem FGW i uwagami forumowiczów, tego typu pytania, zwłaszcza gdy temat był wałkowany wiele razy, wysyłamy do podforum ogłoszenia. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie w Empiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:07 Nigdy w życiu w empiku! Tam nauczysz się mówić z hebrajskim akcentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habdas Re: Nie w Empiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:49 miedzy innymi o takie wlasnie opinie mi chodzilo. dziekuje zawsze to jeden puntk na mapie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Nie w Empiku IP: *.daewoo.lublin.pl / 62.233.189.* 20.02.06, 14:33 Heheh, dobre to z Empikiem. Ale coś w tym jest! generalnie unikaj szkoł, w których lektorami są osoby niedoświadczone, jakieś pindzie , które ledwo co ukończyły prywatne studia licencjackie( i to z wielkim trudem),a pełno takich " lektorek" pożal sie Boże uczy w szkołach uczących metodą Callana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka_mooney Re: Nie w Empiku IP: *.pronet.lublin.pl 21.02.06, 12:16 hehehe z hebrajskim akcentem? uczyłeś się tam w ogóle? ja chodzę już 3 rok. fce zdałam bez problemu, w przyszłym roku podchodzę do cae. także polecam empik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie cierpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:28 Nie cierpię empiku. A w Lublinie mają najgorsze, najbardziej ciasne lokale. Odpowiedz Link Zgłoś