jozek46 21.02.06, 02:04 Wszystkie stolki dla Pisuarów są bez konkursu,a pozostali mają się poddac procedurze konkursowej,no chyba ,że chodzi o któregoś Borysiuka albo może jest Borysiukówna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blood_free Re: Samoobrona czeka na stanowiska 21.02.06, 05:15 Sobon lze jak najety.Jak swiat swiatem, to nigdy nie slyszano, aby na czlonkow rad nadzorczych spolek skarbu panstwa (szczegolnie w terenie)przeprowadzano egzaminy.Decyzje o tym kto zasiada w RN podejmuje wlasciciel,badz udzialowiec, w tym przypadku minister skarbu panstwa.Wiec nie klamcie PiS-uary, ze beda konkursy, po przed podpisaniem paktu stabilizacyjnego dokonaliscie kupczenia stolkami.A ciemne spoleczenstwo, ma oczywiscie ten kit kupic.Marcinkiewicz,albo wojewoda Zukowski,na kolejnej konferencji odpowiedza, ze to wina...opozycji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aber Re: Samoobrona czeka na stanowiska IP: 212.244.34.* 21.02.06, 07:34 blood_free napisał: > Sobon lze jak najety.Jak swiat swiatem, to nigdy nie slyszano, aby na czlonkow > rad nadzorczych spolek skarbu panstwa (szczegolnie w terenie)przeprowadzano > egzaminy.Decyzje o tym kto zasiada w RN podejmuje wlasciciel,badz udzialowiec, > w tym przypadku minister skarbu panstwa. Jak coś piszesz to poczytaj trochę ciemna maso. W tym przypadku o kwalifikacjach wymaganych od członków Rad Nadzorczych. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Samoobrona jak zgaga i nadkwasota! 21.02.06, 10:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36480504&a=36481921 Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lesera i geja z Tycha zagonię dla stagnacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kltywator Re: Samoobrona czeka na stanowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 07:24 Jak znam życie,samoobrona ustawia na stanowiskach osoby z bardzo słabym przygotowaniem zawodowym,lub nawt niedouczonych. Zasadą w samoobronie jest że w parlamencie,w urzędach i instytucjach przedstawicielami samoobrony są ludzie z wyrokami. Nie tak dawno głośna sprawa z posłanką słynną z kapeluszy i afery.Teraz Urban-pirat drogowy oraz niedouczony chirurg. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy pisiorki znają słowo lojalność? 21.02.06, 09:52 Wszak nawet w pisie nie obowiązuje lojalność tylko bezwzględne posłuszeństwo wodzowi. A Lepperowi chyba się cokolwiek poprzestawiało z tymi oczekiwaniami! Jakże to... Panie Lepper, z pozycji klęczącej co najwyżej o łaskę można uniżenie prosić, a nie o stanowiska. Za wysokie progi! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit SAMOOBRONA TO MERYTORYCZNOŚĆ I PRAGMATYZM 21.02.06, 09:56 Zatrudnianie fachowców z Samoobrony jest jak najbardziej godne polecenia ze względu na praktyczne umiejętności.Polityka rolna musi postawić na ludzi rzetelnych i wiarygodnych, mających bogate doświadczenia z problematyką produkcji rolnej.Gwarantuje to intensywny rozwój tej gałęzi oraz wyważone porozumienie społeczne na styku miasto wieś. Kadry Samoobrony to zapewniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123zly Re: SAMOOBRONA TO MERYTORYCZNOŚĆ I PRAGMATYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:57 Poseł BONDA jest tego przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 09876 Re: DYMANIE JOLI NIC NIE BOLI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:00 Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: SAMOOBRONA TO MERYTORYCZNOŚĆ I PRAGMATYZM 21.02.06, 10:59 PARANOJA !!!!Nawet gdyby w Samoobronie byli jacyś rzetelni i uczciwi, to nic już nie dostaną.Pluskwy z pisuaru obsiądą wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: SAMOOBRONA TO MERYTORYCZNOŚĆ I PRAGMATYZM 21.02.06, 11:05 Brak kadr w tym temacie wymusi działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: SAMOOBRONA TO frazesy IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.06, 11:05 Hasła bez pokjrycia obliczone na poklask wśród najsłabiej wykształconej części społeczeństwa. Fachowcy samoobrony to zadufani w sobie ściemniacze którzy do stanowisk i pieniędzy dochodzili najczęściej w sposób nieuczciwy. Samoobrona to partia w której schronienie znajdzie każdy przestępca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: SAMOOBRONA TO MERYTORYCZNOŚĆ I PRAGMATYZM IP: 217.97.168.* 21.02.06, 23:47 O jakich fachowcach z Samoobrony ty myślisz. Gdybyś choć odrobinę znała środowisko lubelskiej Samoobrony to może nie pisałabyś głupot. A PIS ma w dziedzinie rolnictwa na lubelszczyżnie wystarczająco dużo kompetentnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
p_iki Re: Samoobrona czeka na stanowiska 21.02.06, 10:06 jak zwykle wielkie gowno, nastepne wybory i znow zmiana na stanowiskach.. czy w tym zasranym kraju kiedykolwiek dojdzie do tego ze pracowac beda jedynie ludzie kompetentni a nie koledzy kolegow z wygranej partii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy murzyn Re: Samoobrona czeka - a co z LPR-em??? IP: 129.81.192.* 21.02.06, 20:42 To nigdy nie bedzie "tanie panstwo" - najwyzej "zmiana warty"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD Re: Samoobrona czeka na stanowiska IP: *.bf.uni.wroc.pl 21.02.06, 10:49 No proszę, całe 40 osób z wyższym wykształceniem w całym województwie, to prawdziwy sukces, iintelektualna elita. Jedna z posłanek Samoobrony to nie wiedziała na jakim kierunku studiuje, ciekawe czy wybrańcy wiedzą co skończyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Samoobrona czeka na stanowiska IP: *.botany.gu.se 21.02.06, 11:18 No to "chlopki-ropstropki" i pieniacze dorwali sie do koryta. Ktos mnie kiedys przekonywal-pewnie nie bez racji - ze samoobrona wziela sie z frustracji i bezsilnosci ludzi. Tyle ze frustracja i bezsilnascia rzadzic, administrowac itp. raczej sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz A co na to Balcerowicz? IP: *.ift.uni.wroc.pl 21.02.06, 11:32 W dzisiejszym numerze wyczytałem: "Wśród polityków są tacy, którzy lubią mieć dużo władzy, a ta władza polega na tym, że rozdaje się dużo pieniędzy" - powiedział we wtorkowych "Sygnałach Dnia" Balcerowicz. Zwrócił uwagę, że tacy politycy będą przeciwni prywatyzacji przedsiębiorstw, bo to ogranicza ich władzę, np. nie mogą w nich dowolnie wymieniać prezesów czy członków rad nadzorczych. "Dlatego jest tyle wściekłego oporu i tyle ataków na wolny rynek" - dodał. Zdaniem szefa NBP, dla umocnienia rozwoju i zmniejszenia bezrobocia, Polsce potrzebne są cztery reformy: reforma finansów publicznych, żeby zmniejszyć podatki; reforma prawa, żeby nie paraliżowało ono przedsiębiorczości; reforma sądownictwa, żeby usprawnić pracę sądów, strzegąc ich niezależności, oraz prywatyzacja, żeby wyprowadzić politykę z przedsiębiorstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Pchają się do rządów IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.02.06, 19:44 Szczególnie Urban,tak się do tego nadaje jak Kaczor na prezydenta. Mierzi mnie jego zarozumialstwo i bufonada.Niektórzy powinni popatrzeć na siebie trochę krytyczniej.To,że kupił parę kamienic nie tworzy z niego kogoś nadającego się na odpowiedzialny stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qavtan nie lubię Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:16 Szkoda, że samoobronA będzie rządziła :'( przykro mi z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezpartyjny Re: nie lubię Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:12 Wyrzucić wszystkich SLD-owskich sługusów z Biur Powiatowych za ich poprzednią politykę kadrową /chyba każdy wie kogo przyjmowali i według jakiego kryterium - musiało być "wyzsze"/. Mam ogromną do nich awersję, Kaczory do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś