e_block 21.02.06, 16:45 Ktoś wie jaki jest poziom tego gimnazjum, bezpieczeństwo, etc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: , Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.homeip.net / *.homeip.net 21.02.06, 17:30 poziom nie taki najgorszy, ale bezpieczeństwo niskie, nie mówiąc już o okolicach szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yonk Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.n.net.pl 21.02.06, 17:35 Okolice to chyba IX LO Odpowiedz Link Zgłoś
e_block Re: Gimnazjum nr 7 22.02.06, 13:47 ochrona jak w każdym gimnazjum, czy pilnują nauczyciele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.homeip.net / *.homeip.net 22.02.06, 17:04 gdzież tam ochrona, pilnują nauczyciele i konserwator, któremu obce są słowa "takt" i "kultura" (przynajmniej tak było do 2004) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 22.02.06, 19:10 obawiam sie ze nie najlepiej jest tez z dyrekcja. pani irena swoimi decyzjami i ogolnym sposobem bycia moze przyprawic o bol glowy. reszta kadry (przynajmniej ta z ktora mialem przyjemnosc jest taka sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.homeip.net / *.homeip.net 22.02.06, 19:48 dyrekcja zapewne bardzo zszargała szkole opinię, na to co one wypawiały, to się nóż w kieszeni otwierał kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4840 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny uczeń Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.pronet.lublin.pl 22.02.06, 20:43 Ja skończyłem szkołę na Krasińskiego kilka lat temu, gdy jeszcze była tam podstawówka nr 42, ale dyrekcja i nauczyciele w 90% pozostali ci sami, więc napewno nic się nie zmieniło. Poziom nie najgorszy, okolica także, ale gorzej z atmosferą w szkole. Pani dyrektor to kobieta bezkompromisowa, niesympatyczna i naprawdę współczuję osobom które mają z nią biologię:-(Ja ogólnie źle wspominam tą szkołę, chociaż uczniem byłem nie najgorszym, więc teoretycznie powinno być odwrotnie. Z wielkim sentymentem i sympatią wspominam jedynie panią Anię W., nauczycielkę języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
e_block Re: Gimnazjum nr 7 24.02.06, 20:54 No fakt artykuły sięgają jescze 99 roku www.dw.lublin.pl:8081/1999/1126-99.htm#01 Odpowiedz Link Zgłoś
lub.linianka Nienajgorzej:) 01.05.14, 14:34 Gość portalu: dawny uczeń napisał(a): > Poziom nie najgorszy...uczniem byłem nie najgorszym...Z wielkim sentymentem i sympatią wspominam jedynie panią Anię W.,nauczycielkę języka polskiego. Zgadzam sie, najgorszym nie byles ale ze wzgledu na ulubiona nauczycielke polskiego powinienes starac sie pisac poprawnie. Jeden blad mozna tlumaczyc literowka, dwa potwierdzaja moje przypuszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 21:21 teraz w 2013/2014 roku szkoła jest ok. Nauczyciele fajni, nowy budynek... no i nowa dyrekcja :) szkoła nie jest za duża, ale ja jestem zadowolona ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mena Re: Gimnazjum nr 7 IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 21:22 poziom normalny jak w innych gimnazjach, a bezpieczeństwo ok. teren jest ogrodzony, nauczyciele pilnują na przerwach Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Gimnazjum nr 7 30.04.14, 21:29 nie mnóż postów pod różnymi nickami :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś