Gość: dziesięć Nasz podstawowy obowiązek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:24 "Naszym podstawowym obowiązkiem w stosunku do naszych młodszych braci jest niekrzywdzenie ich, jednak poprzestanie na tym to nie wszystko. Mamy ważniejszą misję - służyć im pomocą, kiedykolwiek będą jej potrzebować." Św. Franciszek z Asyżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14latka Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:01 Mam 14 lat. Mój ojciec jest myśliwym-zabójcą. Wstydzę się takiego ojca. Be. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:56 No to mu to powiedz zę sie go wstydzisz.... jak jesteś taka mondra! Świeta sie odezwałą co muchy nie zabiła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14latka Re: Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:44 Już mu to mówiłam, ale on woli zabijanie od uśmiechu córki. Taki z niego prymityw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruit Re: Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:40 Jak ja bym mial taka corke to bym se wolal w leb palnąć!! Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Do fruit Re: Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 07:19 Palnij se, zabójco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Do fruit Re: Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:44 idz sie leczyć! Tyle Ci powiem! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Do fruit Re: Mam 14 lat 12.03.06, 11:40 Poproś mamusie żeby Ci kupiła nowego tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Do tajnos.agentos Re : Do fruit Re: Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:04 Powinna tak zrobić, bo ten ojciec to niepoprawny, zły typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Do tajnos.agentos Re : Do fruit Re: Mam 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:18 nie umiesz podpisać sie inaczej ? Tylko tak jak juz ktos inny zrobił! Żalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus Re: Chcą dalej zabijać IP: *.tivnet.pl / 217.98.251.* 12.03.06, 19:02 Ważna wiadomość s9.bitefight.pl/c.php?uid=52021 Odpowiedz Link Zgłoś
nowyczas Nie zabijaj 12.03.06, 19:40 Często się mówi, że ludzie zawsze zjadali zwierzęta, tak jakby miało to być usprawiedliwieniem dla kontynuowania tego zwyczaju. Zgodnie z tą logiką, nie powinniśmy powstrzymywać ludzi przed mordowaniem innych istot ludzkich, ponieważ także i to robią od najdawniejszych czasów. Issac Bashevis Singer --- www.alternatywnezycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruit Re: Nie zabijaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:45 Lepiej siedz Cicho jak masz pier******** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentos.tainos Do fruit Re: Nie zabijaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:51 Jesteś niegrzecznym człeczkiem i nie powinienes ddyskutować na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Do fruit Re: Nie zabijaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:55 O ile juz to jestem człowiekiem ... aa nie grzeczny to za chwile dopiero moge być! NIe wiem jakich zasad Ty sie trzymasz ze nie jesz mięsa....nawet mi sie na ten temat z Toba nie chce gadać bo szkoda czasu na... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentos-tainos Do ........ Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:24 Napisałeś: < "O ile juz to jestem człowiekiem ..," Ha, ha, ha. Ty śmiesz siebie nazywać człowiekiem, zabójco? Hi, hi, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Do ........ Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:45 nie skomentuje tej wypowiedzi bo nie bede rozmawiał z osoba która jest nie zrównowa**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Do ........ Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:28 Kto tu jest nie zrownowarzony to widac! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos [...] 13.03.06, 10:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentos-tajnos Re: Do agenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:11 Pocałuj się w nos :) Przecież razem służymy w tych tajnych obrzydliwych służbach, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat wschodu Do cover_wielki Re: Chcą dalej zabijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:08 cover_wielki napisał: > A czy myśliwi nie mogli by zajrzeć na niektóre osiedla, gdzie biega pełno dużych szczekaczy bez smyczy sięjąc strach. Zapewne cover_wielki chciał jedynie sporowokować forumowiczów do dyskusji, gdyż nie wydaje się prawdopodobne aby ktokolwiek o zdrowych zmysłach wzywał zabójców na swoje osiedle - zabójców, to znaczy podłych myśliwych albo obrzydliwych rzeźników. A gdyby tak zrobił, to byłby taki sam jak te paskudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preczzmyśliwymi Pies najlepszy przyjaciel Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:17 Pies to najlepszy przyjaciel Polaka. A że przy okazji porzucamy je w lasach i godzimy się na masowy odstrzał przez myśliwych to zupełnie inna historia. ... Mieszkańcy Wicka nie spodziewali się, że podczas spaceru po lesie, dokonają makabrycznego odkrycia. Znaleźli martwego psa, którego ktoś przywiązał drucianą linką do drzewa. Stworzenie zamarzło. Ktoś zostawił je na niechybną śmierć. - Takich przypadków ludzkiej głupoty mamy coraz więcej - komentuje prezes Inspektoratu Ochrony Zwierząt Animals w Lęborku.. Sprawę można by zgłosić na policję, jednak jeśli nie będzie świadków tego zdarzenia, to sprawca raczej pozostanie bezkarny. Osoba, która chciała pozbyć się psa, wybrała najgorsze rozwiązanie. ... Państwo ciągle wychodzi z założenia, że taniej jest załatwić sprawę nabojem za 1,5 złotego, niż stworzyć jakiś system. Ponieważ rzeź psów odbywa się w lasach, sprawą powinien się zająć resort środowiska. Ale biorąc pod uwagę, że minister to zapalony myśliwy, na happy end na razie nie można liczyć. ... Żaba, kundel rodziny Drobczyńskich z Iłowa, został zastrzelony na oczach dzieci. - Kule świstały, a psy biegające koło dzieci padały na śnieg - opowiada świadek. Myśliwy zrobił sobie coś na wzór safari, bo do psów strzelał zza samochodu. - Po pierwszym strzale dzieci uciekły do domu. Psy doczołgały się później. Nodi był lżej postrzelony. Za Żabą wnętrzności ciągnęły się po ziemi. Strasznie cierpiała. A jak zadzwoniłam do myśliwych, żeby się zlitowali i przyjechali ją dobić, to powiedzieli, że to nie ich sprawa. ... Dobrym ludzom chyba nie pozostaje nic innego, jak wyłapać wszystkich myśliwych, rzeźników oraz innych zboczeńców-zabójców i wysłać ich w kosmos, rakiety czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśliwy Re: Pies najlepszy przyjaciel Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:31 NA takich jak Ty też czekajaale w zakładach.....wiadomo jakich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preczzmysliwymi Re: Pies najlepszy przyjaciel Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:22 Walnij w stół, a nozyce sie odezwą, hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
nie.popieraj.zabijania Re: Pies najlepszy przyjaciel Polaka 14.03.06, 13:30 Napisano: > "Dobrym ludzom chyba nie pozostaje nic innego, jak wyłapać wszystkich myśliwych, rzeźników oraz innych zboczeńców-zabójców i wysłać ich w kosmos, rakiety czekają." Dodam: oraz płatnych zabójców: naganiaczy, tropicieli, przewodników. Wysłać w kosmos powinno się również wszelkich łowców, jak rybacy czy wędkarze. My, ludzie zawsze bedziemy protestować przeciw przecie bestialstwu zwyrodnialców. W nowych czasach nie ma miejsca dla morderców! I jeszcze jedno, nie można darować tym zbójom zabijania piesków - sąd czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał ! Re: Pies najlepszy przyjaciel Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:19 Zabijajcie dalej te za***** psy! Pies ma być przy budzie a nie biegać po lesie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnoludek Do Rafał Re: Pies najlepszy przyjaciel Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:29 Jeśli pies biega po lesie, to nie jego wina, tylko opiekuna psa. Karać należy opiekunów psów, a nie od razu strzelać do piesków. Kary powinny byc surowe: pierdel, a nie grzywna :) I jeszcze uwaga do Ciebie, Rafał. Przy budzie, to może Ty powinieneś być przywiazany i dostawać raz dziennie michę odpadków do żarcia, ale nie psiak. Pieskami trzeba sie opiekować należycie, a nie męczyć je :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat wschodu Do cover_wielki Re: Chcą dalej zabijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:44 Zapewne cover_wielki tworząc ten wątek nie spodziewał się tak zażartej obrony zabijania. Otóż jeden, czy dwóch rzezimieszków-myśliwych, bojąc się o własne ty.łki, py.skuje w obronie mordowania zwierząt - i tylko oni to czynią. Zatem, mimo ustaw i przepisów, których interpretacja jest bardzo naciągana przez zabijaczy (również rozmaitych vipów-pipów), trzeba unikać zabijania. Pierwszym i najlepszym krokiem do wzrostu świadomosci człowieka jest świadomy wybór wegwtarianizmu jako stylu życia. Wtedy tacy podelcy jak myśliwy czy rzeźnik nie mają racji bytu. I jest fajnie. Nie wolno darować ani jednego zabitego pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro Do cover_wielki Re: Chcą dalej zabijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:20 hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah Kolejny walnięty post! Wegetarianizm hahahahahaha LECZ SIE !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro Do Makro Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:41 Ale Cię wzięło, nie? Ja Cię znam, Makro. Twoje imię zaczyna się na "c" i ma cztery litery. Trzecią literą Twojego imienia jest "u", a ostatnią "j". Zgadnij, jaka jest druga litera Twojego imienia? Pewnie "h" - nie sądzisz? Uszanowanie draniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro Do Makro Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:48 To że tak na Ciebie koledzy wołają to nei znaczy ze ktoś ma tak na imie....więc wiesz.....popros kolegów żeby juzna Ciebie tak nie wołali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentos-tajnos Dlaczego ciagle chcesz zabijać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:47 Dlaczego ciagle chcesz zabijać i zjadać dzieci? No dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnnoludek O podłych mysliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:34 My, mieszkańcy lasów, bardzo nie lubimy tych wrzaskliwych, strzelających do mieszkańców kniei, sika.jących i sra.jących pod krzakami, podpitych myśliwych- zabójców. Niedługo naprawdę się zdenereujemy i zrobimy porzadek z tą całą chołotą. Krasnoludek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro Re: O podłych mysliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:48 rób sobie porządek teraz cwaniaku i tak nic nie zdziałasz hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnoludek Re: O podłych mysliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:20 Tak myslisz? To spróbuj przyjść do nas do lasu, wtedy pogadamy. Ty nie jesteś w stanie zobaczyć krasnoludków, bo jesteś za bardzo podły. A krasnoludki zobaczą Ciebie i policzą się z Toba po swojemu. He, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro Re: O podłych mysliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:28 No ewidentnie widać że kogoś wypuścili dla zakładu dla psychicznie chorych! Bezapelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnoludek Re: O podłych mysliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:45 No właśnie, dzięki, że kolejny raz się dokładnie przedstawiasz, obrońco morderców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro Re: O podłych mysliwych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:35 I jeszcze masz bujną wyobraźnie.... brawo ....za niedlugo Cie znowu zamkna! Ja przedstawiac nikogo nei musze bo wszyscy wiedza że to Ty .... Odpowiedz Link Zgłoś
klejnot.forum Re: Chcą dalej zabijać 15.03.06, 13:50 Kto popiera mordowanie i chwali morderców, ten sam jest mordercą, społecznym zgniłkiem. Co dajesz, wraca. Jeżeli ktoś zabija i zjada dzieci (sarnie, zajęcze, kurze, ...ludzkie) , to co może do niego wrócić? - www.alternatywnezycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentos-tajnos Do tajnos.agentos Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:39 Przedstawiłeś się jako Dupa Maryna, a myslałem że jesteś tajnos.agentos od Fidela. Ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentos-tajnos Do tajnos.agentos Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:10 Teraz podałeś drugie swoje imię Maryna-dupa. Dzięki za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro Do tajnos.agentos Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:17 Jakie Ty masz problemy! Zachowujesz sie jak dziecko w 1 klasie podstawówki! Może Twój umysł zatrzymał sie na tym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kresowianka Rozmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:53 Arkadiusz Adamkowski: Kiedy myśliwy może strzelić do psa w lesie? Tadeusz Majdowski, szef Polskiego Związku Łowieckiego w Płocku: Tylko wtedy, gdy w obwodzie łowieckim w odległości 200 m nie ma jakichkolwiek zabudowań. Poza tym taki pies musiałby stanowić zagrożenie dla zwierząt dziko żyjących, być pozostawiony bez opieki i jednocześnie nie mieć kagańca. A jeśli ma kaganiec? - Może biegać po lesie, nikt nie ma prawa do niego strzelić --- Elżbieta Popczuk zastępca przewodniczącego płockiego oddziału Związku Kynologicznego - Mogą być przeróżne sytuacje: pies może komuś najzwyklej uciec z domu, zerwać się ze smyczy; czy do takiego też należy strzelać bez zastanowienia? Myśliwy powinien jakiś moment odczekać, bo bardzo często właściciel jest w pobliżu. Nie można naciskać spustu automatycznie, tylko dlatego, że prawo daje taką możliwość. --- Jan Świderski starszy instruktor zarządu okręgowego Polskiego Związku Łowieckiego w Gorzowie - Myśliwy jest zobowiązany ocenić, czy ma do czynienia z psem, czy kotem zdziczałym, który zagraża w lesie innym zwierzętom. Jeszcze raz więc apeluję, aby żaden myśliwy nie podchodził do tej ustawy mechanicznie. --- Jerzy Szenfeld dr nauk weterynaryjnych - Myśliwy powinien sobie odpowiedzieć na pytanie, czy pies, którego widzi, może rzucić się na sarnę? Nie mogę się z tym pogodzić, że funkcjonująca ustawa dopuszcza tak wielkie nadużycia. Odpowiedz Link Zgłoś