Gość: skała IP: *.isar.pl 06.12.02, 22:42 zadowoleni jestescie z prezentów w dniu św.mikolaja? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polepszak Re: sw.mikolaj 07.12.02, 11:21 Gość portalu: skała napisał(a): > zadowoleni jestescie z prezentów w dniu św.mikolaja? > pozdrawiam nieee.... !!! i barzdo mnie to cieszy :)))) Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: sw.mikolaj 07.12.02, 14:34 polepszak a ja jestem bardzo zadowolna ;))) pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: sw.mikolaj 08.12.02, 11:07 Sylwio widać byłaś bardzo grzeczna :))) (w przeciwieństwie do mnie ;-) ) I dlatego cieszę się, że nie byłem zadowolony, ponieważ potwierdza to regułę, że św. Mikołaj jest sprawiedliwy i trzeba być grzecznym, żeby coś dostać :))) Pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: sw.mikolaj 08.12.02, 12:30 oj , oj polepszak przeciez Ty zawsze jestes grzeczny , niedobry Mikolaj zapomnial o Lukaszu oj za to pod choinka znajdziesz cos fajnego , cmokas Lukaszu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: sw.mikolaj 08.12.02, 12:41 sylwia11 napisała: > oj , oj polepszak przeciez Ty zawsze jestes grzeczny , niedobry Mikolaj > zapomnial o Lukaszu oj za to pod choinka znajdziesz cos fajnego , cmokas > Lukaszu ;)))) Sylwio... jeżeli tylko coś doniesiesz, hihihihi pozdrawiam Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: sw.mikolaj 08.12.02, 12:49 nie doniose polepszak , tylko przyniose i cichutko poloze pod choineczke ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: sw.mikolaj 08.12.02, 12:52 sylwia11 napisała: > nie doniose polepszak , tylko przyniose i cichutko poloze pod choineczke ;))) jasne Sylwia.... św. Mikołaj mówił tak samo ;))) Łukasz ;-) P.S. Mam nadzieję, że nie masz takiej długiej brody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: sw.mikolaj 09.12.02, 19:06 oj Lukaszu ok dla Ciebie przykleje sobie dluga biala brode i zaloze czerwona czapeczke haha , prezencik dostaniesz ;))) wrocilam do domciu brrrr ale zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: sw.mikolaj 11.12.02, 17:22 sylwia11 napisała: > oj Lukaszu ok dla Ciebie przykleje sobie dluga biala brode i zaloze czerwona > czapeczke haha , prezencik dostaniesz ;))) wrocilam do domciu brrrr ale > zimno... ŁAŁ !!! Sylwio, sprostowanie... Broda niepotrzebna <STOP> Prezencik niepotrzebny <STOP> Jeżeli koniecznie uprzesz się z tą czapeczką, niech będzie (ale tylko czapeczka, hihi) <STOP> pozdrawiam, <STOP> Łukasz ;-) <STOP KOŃCOWY ;)> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Lukasz... IP: *.extern.kun.nl 08.12.02, 14:14 to nie slyszales, ze sie elfy rozchorowaly w tym roku i dlatego nie mogl sobie poradzic ze wszystkim? Ja tez nic nie dostalam, ale podobno gdziestam moj prezent lezy i w koncu kiedys do mnie dotrze, glowa do gory! :) Pzdr Pola Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Lukasz... 08.12.02, 17:34 Ja dostałem od mojego Słońca seksowne bokserki w miśki i słoneczka ;D PS Dostałem kilka maili z pytaniem, czy ja i polepszak to ta sama osoba. Odpowiadam publicznie - nie ;) Podejrzewam, że powodem tego typu przypuszczeń jest częstotliwość, z jaką kolega Polepszak (pozdrawiam) pisze na forum. Obiecuję, że kiedy tylko znów będę miał sieć w domu, postaram się pisać tak jak wcześniej, czyli trochę dużo i w miarę z sensem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: Lukasz... 09.12.02, 14:01 pepperoni78 napisał: > Dostałem kilka maili z pytaniem, czy ja i polepszak to ta sama osoba. > Odpowiadam publicznie - nie ;) > Podejrzewam, że powodem tego typu przypuszczeń jest częstotliwość, z jaką > kolega Polepszak (pozdrawiam) pisze na forum. Obiecuję, że kiedy tylko znów > będę miał sieć w domu, postaram się pisać tak jak wcześniej, czyli trochę dużo > i w miarę z sensem ;) Chciałem powiedzieć (pomimo, iż mnie nie zalewa fala maili od wielbicieli ;)) ), że CZELADNIK (pozdrawiam lodbrok ;) ) polepszak i kolega pepperoni78 (pozdrawiam :) ), to nie ta sama osoba :))) A piszę na forum często, ponieważ mi się tu podoba :))) pozdrawiam wszystkich, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: sw.mikolaj 08.12.02, 20:12 Co mogl miec na mysli sw. Mikolaj, jesli przynosil prezent pod choinke, pozniej go zabieral, by za rok znow go podrzucic pod choinke;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: sw.mikolaj 09.12.02, 14:52 Zaprzeczam jakoby mikolajowe elfy chorowaly. Zalaczam do Waszej wiadomosci stosowne pismo. Szanowni uzytkownicy produktow dystrybuowanych przez Sw.Mikolaj Polska sp. z o.o., Dziekujemy za wszelkie uwagi dotyczace poziomu naszych uslug oraz jakosci i przydatnosci dostarczanych przez nas towarow. Postaramy sie, aby takze w przyszlym roku spelnic Panstwa oczekiwania i przyniesc radosc do kazdego domu znajdujacego sie w strefie dystrybucyjnej naszego oddzialu globalnej sieci Santa Claus Ltd. Jednoczesnie przepraszamy wszystkie osoby, ktore poczuly sie dotkniete ewentualnymi wadami produktow lub uslugi, w tym w szczegolnosci brakiem dostawy, badz dostawa niewlasciego towaru. Uprzejmie prosimy o wyrozumialosc i zapewniamy, ze dolozymy wszelkich staran aby usunac zaistniale bledy i usterki. Z serdecznymi pozdrowieniami, Elfy Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: sw.mikolaj 09.12.02, 15:02 A to wy świntuchy zapaskudziłyście moją deskę klozetową!! (patrz: Czy był u Was...)Tak to jest jak się po ciemku próbuje trafić w otwór... Nawet tak duży:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: sw.mikolaj 09.12.02, 23:53 No tak Eor;) To juz kolejny rok jak Mikołaj o mnie zapomniał:( Czy tak ma być zawsze??? Rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola ELFY - NO HALOOO!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 10.12.02, 00:20 A ja sie zapytowywuje, a czym spowodowana ta kiepska jakosc uslug w tym roku, no czym????? Zero wyjasnien, ja sie tak nie bawie!! KONKRETY PROSZE, bo jak nie, to w przyszlym roku podtruje renifery! Zdruzgotana Pola Bez Prezentu Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: ELFY - NO HALOOO!!!!!! 10.12.02, 03:50 Gość portalu: Pola napisał(a): > A ja sie zapytowywuje, a czym spowodowana ta kiepska > jakosc uslug w tym roku, no czym????? Zero wyjasnien, ja > sie tak nie bawie!! KONKRETY PROSZE, bo jak nie, to w > przyszlym roku podtruje renifery! > Zdruzgotana > Pola > Bez > Prezentu Polu toz to jest terroryzm podtruwac renifery w odwet za zaniedbania sw. Mikolaja. Nie lepiej przycisnac go do........... Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: ELFY - NO HALOOO!!!!!! 10.12.02, 10:15 tiaaa.... ...a św. Mikołaj tylko patrzy... czyta... poduma... pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: ELFY - NO HALOOO!!!!!! 10.12.02, 19:14 Lukaszku jak to dobrze ze nie dostajesz tak bardzo duzo maili od Twoich wielbicielek , bo co ja bym wtedy zrobila ??? hahaha cmokas Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: ELFY - NO HALOOO!!!!!! 11.12.02, 17:19 sylwia11 napisała: > Lukaszku jak to dobrze ze nie dostajesz tak bardzo duzo maili od Twoich > wielbicielek , bo co ja bym wtedy zrobila ??? hahaha cmokas Sylwia Sylwio ma ! Pewnie pomogłabyś mi odpisywać, hihihi pozdrawiam, Łukasz ;-) P.S. Już ja bym Ci to wynagrodził... (małe niedomówionko ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś