Dodaj do ulubionych

Złe wieści dla PiS i Konfederacji

14.02.26, 23:51
W sondażu SW Research zapytano Polaków, co myślą o programie SAFE. Wyniki badań nie przynoszą dobrych wieści dla PiS i Konfederacji. 45,4% uczestników badania oceniło ten program pozytywnie. To ponad dwa razy tyle, co przeciwników. Negatywnie SAFE ocenia bowiem 21,8%. Ponadto 32,8% respondentów nie ma zdania w tej sprawie.

Przygotowany jest w resorcie obrony projekt ustawy ws. instrumentu SAFE, która ma wejść w życie do marca b.r. przed planowanym zawarciem umowy pożyczkowej na środki z SAFE z Komisją Europejską. Projekt zakłada stworzenie zarządzanego przez BGK Finansowego Instrumentu Zwiększenia Bezpieczeństwa (FIZB), za pośrednictwem którego rząd będzie mógł korzystać z pieniędzy z SAFE.
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Złe wieści dla PiS i Konfederacji 14.02.26, 23:55
      Co będziemy więc w nim produkować i sprzedawać…?
      • privus Re: Złe wieści dla PiS i Konfederacji 15.02.26, 00:07
        A konkretnie w kim lub czym?
        • negativum Chcę się dowiedzieć… 15.02.26, 00:21
          privus napisał:

> A konkretnie w kim lub czym?
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Chcę się dowiedzieć… 15.02.26, 01:01
            Ale czego chcesz się dowiedzieć?
            • j-k A xuj cie to obchodzi ? 15.02.26, 01:03
              to.ja.suka.na.czarnych napisała:

> Ale czego chcesz się dowiedzieć?

w koncu o tej porze - to suki sypiaja ?
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: A xuj cie to obchodzi ? 15.02.26, 01:09
                Odstaw Borygo i idź spać!
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Złe wieści dla PiS i Konfederacji 15.02.26, 01:00
      > Negatywnie SAFE ocenia bowiem 21,8%.

To tyle ile obecnie PiS mógłby uzyskać głosów w wyborach parlamentarnych.
      • privus Re: Złe wieści dla PiS i Konfederacji 15.02.26, 02:14
        Tak mniej więcej niektórzy szacują na dzień dzisiejszy szanse PiS. A jeszcze do wyborów mamy prawie dwa lata. Patrząc, jak teraz robią bokami, do wyborów mogą skończyć na poziomie Konfederacji.
        • negativum Re: Złe wieści dla PiS i Konfederacji 15.02.26, 02:35
          privus napisał:

> Tak mniej więcej niektórzy szacują na dzień dzisiejszy szanse PiS. A jeszcze do
          > wyborów mamy prawie dwa lata. Patrząc, jak teraz robią bokami, do wyborów mog
          > ą skończyć na poziomie Konfederacji.

Dalej nic nie nie uczycie.
          Trzaskowski prezydent na 2 godziny :)
          • privus Re: Złe wieści dla PiS i Konfederacji 15.02.26, 10:11
            Nie mam do dzisiaj żadnej pewności co do rzetelności przeprowadzenia tych wyborów, a raczej sporo wątpliwości co do aklamacyjnego ogłoszenia zwycięstwa Batyra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka