Gość: qwerty Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.chello.pl 08.04.10, 11:43 Prezes powiedział, że wszystkie trzeba zlikwidować i chyba ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_5 Gimnazja w Lublinie 16.04.10, 22:19 Uważam jako rodzic ale także na podstawie uczniów ,ze gimnazjum nr5 uległo znacznej poprawie w ciągu dwóch lat. Naprawdę wytworzyła się supwer atmosfera, ktoś pytał o koło teatralne, zawaliste w tej szkole jest. babka młoda polonistka z charyzmą na lekcjach i na kole zna się na rzeczy. poczucie bezpieczeństwa w szole na wysokim poziomie naprawdę, jest czysciutko, nowe wyposażenie, zaplecze sportowe nieporónywalne z 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Paderewski - odradzam IP: 84.201.219.* 03.07.10, 12:21 To gimnazjum obcięło mi punkty za dodatkowe osiągnięcia, nie zapisali ich na świadectwie... Na szczęście poszłam do szkoły do której się starałam dostać i pokazałam stare swiadectwo z osiągnięciami. Niestety tylko do tej szkoły doliczyli punkty. Paderewski obcina punkty, jesli nie chce się kontynuować w nim nauki. ODRADZAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariel Re: Paderewski - odradzam IP: 109.200.80.* 03.07.10, 16:45 A ja wprost przeciwnie- doradzam. Od tego roku uczniowie na lekcjach w pierwszych klasach będą się uczyć z laptopami. Pierwsza szkoła w Lublinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenna Rybka Re: Paderewski - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 18:11 Tak kłamliwej i tendencyjnie niesprawiedliwej wypowiedzi dawno nie na tym forum nie widziałam! Mogę podać z własnego doświadczenia tegoroczny przykład sytuacji zupełnie odwrotnej (nota bene dotyczący uczennicy Moniki Sz., odnośnie której wszyscy nauczyciele wiedzieli co najmniej od pół roku, że nie zostaje w naszej szkole, a która mimo to na pewno nie może uskarżać się na wysokość końcowych ocen, jakie otrzymała). Kiedy okazało się, że wybrana przez nią szkoła życzy sobie zapisu o dodatkowych osiągnięciach w innym brzmieniu (co zresztą świadczyło o znajomości "inaczej", czyli kompletnej nieznajomości przepisów oświatowych w tejże renomowanej szkole - dokonany wpis był bowiem dosłownym cytatem z rozporządzenia MEN), chciałam niezwłocznie przepisać od nowa całe świadectwo, mimo iż cała sytuacja miała miejsce już po zakończeniu roku szkolnego i wiązała się z wieloma komplikacjami! W razie potrzeby służę konkretnymi informacjami. Ponieważ w przeciwieństwie bowiem do poprzedniczki opieram się na prawdziwych faktach, a nie wyssanych z palcach insynuacjach podpisuję się nie nickiem a imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenna Rybka Re: Paderewski - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 18:17 PS. Przepraszam za drobną pomyłkę - oburzenie spowodowało, że podświadomie zasugerowałam się nickiem mojej poprzedniczki na forum i błędnie podałam informacje o uczennicy - chodziło oczywiście o Madzię Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.chello.pl 27.08.10, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SabinaA Z jakimi średnimi mniej więcej można się dostać do IP: 46.21.219.* 11.05.13, 14:39 tych najlepszych szkół tzn 10, Biskupiak czy 16? Czy jest tu ktoś kto się nie dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bussi 14 i 15 Bronowice IP: *.lublin.mm.pl 28.02.14, 08:29 Czy ktoś uczęszcza lub uczęszczał do 14 albo 15 na Bronowicach? Jeżeli tak to jakie macie opinei na temat tych szkół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest576 Re: 14 i 15 Bronowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 19:46 Według mnie do 14-stki lepiej nie iść , o wiele lepsza 15-stka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.stansat.pl 02.06.14, 20:33 a słyszeliście o tym gimnazjum w Jeleńcu? dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/nauczycielka-zglosila-molestowanie-i-zostala-zwolniona,124809.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.nplay.net.pl 27.06.14, 18:50 wszystkie,tylko nie 5 .nauczyciele do bani Odpowiedz Link Zgłoś
anka-2607 Re: Gimnazja w Lublinie 09.02.15, 12:38 Szukam opinii o gimnazjach: nr 18, o "Batorym" oraz o "Sobieskim". Napiszcie coś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś