dominikrz 23.12.02, 13:47 DLA WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW ŚWIDNIKA ORAZ REGIONU ŚWIDNICKIEGO pragnę złożyć świąteczne, żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, Oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu No to Limanowa nie bedzie gorsza 24.12.02, 09:02 Świąt spokojnych, rodzinnych, wesołych, żebyście sie zbyt nie objedli, i czas na rozmowy szczere mieli, na Sylwestra pohulali, w Mieczysława poprawili.. A Nowy Rok niech Wam przyniesie dużo szczęścia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: No to Limanowa nie bedzie gorsza 24.12.02, 21:13 Dziękuję bardzo!! I Wam przesyłam życzenia Wesołych, pogodnych i z obfitym śniegiem, Świąt:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dominikrz POZDROWIONKA JESZCZE RAZ :):) 24.12.02, 22:32 GORACE POZDROWIONKA W DNIU WIGILI :):) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: POZDROWIONKA JESZCZE RAZ :):) 27.12.02, 09:14 Lucy, zdeczka mi wstyd... Pamiętasz jak rok temu, Eor zrobił losowanie for i każdy z forumowiczów otrzymał jakies fora, na które poszedł i złożył życzenia? A w tym roku, buuuuu:( Pozdrowienia dla Rzeszowa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: POZDROWIONKA JESZCZE RAZ :):) 27.12.02, 18:58 Ronju, o tym tez myslałam ale jakoś nie mogę się znaleźć:((( Eor też przestał się odzywać, wykręca się sianem!!!;) A był na spotkaniu??? A Ciebie ściskam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: POZDROWIONKA JESZCZE RAZ :):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.02, 14:32 No właśnie, świntuch jeden nie był i nie powiadomił, ze nie bedzie!!!!:( Ja też Cię pozdrawiam!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: POZDROWIONKA JESZCZE RAZ :):) 30.12.02, 14:32 To moze w podobny sposób złożymy życzenia noworoczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: POZDROWIONKA JESZCZE RAZ :):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.03, 10:23 No i masz ci los, znowu przegapiłysmy... Odpowiedz Link Zgłoś