Dodaj do ulubionych

jestem nauczycielem. mam nowego ministra. seppuku.

• Gość: n-l w LO Re: jestem nauczycielem. mam nowego ministra. sep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:16
      Zapytałem swoich wychowanków, klasa I LO, co mają do zarzucenia nowemu
      ministrowi edukacji, po chwili ciszy jeden z uczniów odpowiada krótko "worek na
      łeb".
      • rilian Re: jestem nauczycielem. mam nowego ministra. sep 17.05.06, 08:29
        hehehe...

a tak przy okazji, bliźniaczy tandem giertych-wierzejski już nam się
        przedstawił, oskarżając w iście goebbelsowski sposób protestujących vs. nim o
        pedalstwo i pedofilię. jako praktykujący heteroseksualista jestem w szoku. :P
    • niktwazny126 Re: jestem nauczycielem. mam nowego ministra. sep 17.05.06, 10:01
      Czekam na takie dzialania i decyzje ministra, które :
      > pozwolą na mniejszenie liczebności oddziałów klasowych
      >dadzą pieniądze na zajęcia dodatkowe pozalekcyjne
      > odciążą nauczycieli od zbędnej biurokracji
      > w taki sposób podzielą siatkę godzin w szkole, aby przedmioty potrzebne w
      dalszej nauce nie były traktowane marginalnie ( porównuję liczbę godzin
      historii- religii, fizyki -religii, biologii - religii)
      > uzasadnią istnienie klas profilowanych w liceach i urealnią liczbę godzin z
      poszczególnych przedmiotów
      • Gość: Rolnik sam w dolin Re: jestem nauczycielem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:59
        Czytam tu kilka madrych postow. A te glupie: ludzie! nie dajcie sie sterowac
        facetom z LSD i PO. A geje i inne zdeprawowane nienormalnosci ? Niech siedza
        cicho bo to ich OSOBISTA SPRAWA i OSOBISTA DEWIACJA. Tak - jestescie
        dewiantami. A tu im gorsza deprawacja tym glosniej krzycza. To JEST
        NIENORMALNE. I JEST TO NAJWYRAZNIEJ STEROWANE. A mlodziez? Mlodziezy zalezy na
        rozrobie, na urwanych lekcjach i chetnie sobie w Warszawce pokrzycza na
        ulicach. Zakoncze jak Smolen--tradycyjnie: "A TAM, CICHO BYC!"
        • rilian Re: jestem nauczycielem.. 17.05.06, 16:11
          nie napiszę aż tak mądrze jak przedmówca, bom pewnie sterowany, ale przypomina
          mi się zdanie z "cmzjmz": "To złodziej! I pijak! Bo każdy pijak to złodziej!" -
          ot, czy nie toczka w toczkę logika towarzyszy z LRP?
        • leniak Re: jestem nauczycielem.. 17.05.06, 23:21
          jak piszesz dużymi literkami to jakbyś krzyczał, rozumiem że to manifestacja
          taka?
    • olias ż ż ż ż żegnaj 17.05.06, 22:53
      pa pa!
    • isab nie uciekajcie... 18.05.06, 20:46
      kończę właśnie szkołę, ale smutno by było, żeby ci "po mnie" przychodzili do
      szkół gdzie same takie ratatamtamy z niewyparzonymi mordkami uczą....
      zazdroszcze takich nauczycieli, których Giertych oburza... mnie niestety uczył
      historii nauczyciel, który otwarcie powtarza, że "z Radia Maryja tyle dobra
      płynie", niestety - całkiem poważnie, ktory zastanawia się po co właściwie w
      konstytucji tyle swobód obywatelskich...

na szczęście z sorką od polskiego można było o kaczorkach pożartować :)
      zostańcie! :)
    • Gość: Guest 7 jestem nauczycielem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:20
      Sluchajta dobre ludziska co wam zapodam jako nauczyciel a znize sie do waszego
      poziomu, bysta zrozumialy: poczekajta troszku, zobaczyta, ze w polskiej szkole
      bedzie lepiej ( a to juz na powaznie pisze), nie dajta sie sterowac tym
      cieniasom z LSD i PO. Przegraly glupki a za kilka miesiecy tak im opadnie
      opinia, ze znikna z naszego sejma. Przykladajta sie do nauki bo nauka to
      postepu klucz - jak pisal jakis tam Lenin czy jakos tam. Studenty - to juz
      zaniedlugo jakas tam wasza sesja czy inne egzamina. Uwazajta, zakonczta
      szybko "kozienalia" i do ksiazki. I nie kladzta jeich pod poduszki bo do lba
      przez pierza nie przejdzie nic, do cholery. Dobrze radze, bo zara bede was
      egzaminowal, Guest 7.
      • niktwazny126 Re: jestem nauczycielem. 19.05.06, 09:45
        Roztaczasz przed nami wizję sejmu zdominowanego przez samoobronę i pis ? To już
        mamy, a jakoś nie widać, zeby to poprawiało status nauczyciela i pozycję nauki.
        Dobrze by było, gdyby spełniła się twoja przepowiednia, ze w polskiej szkole
        będzie lepiej. Ja na to lepiej czekam już ladnych parę lat, i chyba nie
        doczekam.
        • Gość: ja Re: jestem nauczycielem. IP: *.it-net.pl 19.05.06, 21:31
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3357574.html
          Ach, jaki dobry ten minister !!
    • Gość: trawnik z Trawnik Izrael bojkotuje Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:55
      Izraelski resort spraw zagranicznych rozważa wprowadzenie "indywidualnego bojkotu" Romana Giertycha - informuje dziennik "Jedijot Achronot".
      Przedstawiciele ambasady Izraela starają się złagodzić wydźwięk artykułu, ale podkreślają, że nie będą utrzymywać żadnych kontaktów z nowym wicepremierem.
      - Nie ma mowy o żadnym specjalnym bojkocie - mówił dziś dziennikowi "Rzeczpospolita" ambasador Izraela w Warszawie David Peleg. Kontynuujemy po prostu naszą politykę nieutrzymywania żadnych kontaktów z przedstawicielami LPR. Dotyczy to również jej przewodniczącego, który został ostatnio wicepremierem. Powodem jest ideologia tego ugrupowania - dodaje izraelski ambasador
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka