Dodaj do ulubionych

ludzie pracy! choćmy potańczyć

IP: *.umcs.lublin.pl 18.01.03, 12:23
Jeśli tak jak i ja masz ochotę nauczyć się lepiej tańczyć (a nie tylko
monotonnie podrygiwać), a przy okazji tancząc odstresowywać się po pracy?
napisz tu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 12:36
      Hmmmmm, a może przed tymi rowerowymi spotkaniami umówimy się na jakims kursie
      tańca?:)))))
      • Gość: tango10 Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.umcs.lublin.pl 18.01.03, 12:40
        Rowerowymi? można się umówić problem w tym, że na nauce brakuje mężczyzn,
        mężczyzni nie lubią tańczyć!
        • Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 12:45
          Rowerowymi, bo na grudniowym spotkaniu forum lubelskiego obmyslilismy, ze na
          wiosnę spotykamy się na rowerowej wycieczce:)
          • Gość: tango10 Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.umcs.lublin.pl 18.01.03, 12:51
            Pedałowanie to nie taniec .... ale OK, to nic, tu też się pracuje stopami i
            głową.
          • Gość: ryża małpa Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 18.01.03, 15:37
            Ronja, ale ja nie mam kondycji i po 5 km mi dupa odpada . Żadnych roqwerów i
            wysiłków. ja sie nie zapisuje!!!!!
            • Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 17:38
              Ryża, nie bojaj, to tylko jedna z opcji:) Wedle przepisu Kaśki: na 40
              zapisanych osób na starcie zjawia się 5...:)
              • pepperoni78 Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć 18.01.03, 22:58
                Ryża, a może masz samochód?? Podejrzewam, że na 20 osób, które zadeklarowały
                udział w rowerówce pojawi się 10 z czego 5 z jakichś przyczyn nie będzie
                chciało jechać rowerem ;) Trzebaby jeszcze znaleźć jakiegoś niepijącego
                jelenia ;)
                • lodbrok Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć 19.01.03, 00:51
                  Protestuję!. Ja lubię tańczyć, a jak wynika z moich postów, każdy wyjątek
                  kompromituje regułę:-)) Co prawda na rowerze wyglądam jak świnia skacząca przez
                  płot, ale dla dobra ogółu i żeby nasze gwiazdy miały dobry ubaw to się
                  poświęcę. A jak jeszcze wezmę Ryżą na ramę to już w ogóle będzie cyrk. Żeby
                  pogodzić zainteresowanych proponuję dowolnym środkiem lokomocji(rower, autko,
                  koń(tak tak Ronju:-)), dojechać na potańcówkę. I wszyscy będą zadowoleni:-)))))-
                  -
                  Każdy wyjątek kompromituje regułę
                  • Gość: ryża małpa Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 19.01.03, 11:12
                    Najlepiej mi wychodzi chodzenie na piechotę.Autka niestety nie posiadam,
                    niepijące tyż nie jestem, ani tymbardzej jelenieniem.
                    • Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.03, 13:23
                      Słuchajcie Sakrby, możemy zrobić oddzielnie wyjazd autobusowo-pociągowy poza
                      Lublin (np. co 2 tydzień Wyborcza urządza zwiedzanie miejscowości
                      podlubelskich, trwa to pół soboty mniej więcej, myslę, że gdybyśmy sięz nią
                      wybrali, to by o nas potem pisali....;)))), a oddzielnie rowerowy piknik:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka