Dodaj do ulubionych

chłopcy dali pupy:D 2 - 0

09.06.06, 22:53
szkoda, a najbardziej mi szkoda boruca... PORAŻKA
Obserwuj wątek
    • alex2222 Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 09.06.06, 22:55
      dlaczego Janas nie wpuścił od razu po przerwie Jelenia???
      • monti79 Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 09.06.06, 22:56
        Ekwador przynajmniej się ruszał w tym meczu. Zero woli walki.Żenada
        • robertw18 Gdyby "Prezydent" Gensel.. zakazał Polakom wstępu 10.06.06, 14:13
          na stadion, to jaki byłby wynik? Jednak 40 tys. w błazeńskich czapkach
          i "farbach narodowych" zapewniło wynik jednocyfrowy...
          Pozdr.
          • robertw18 A Co Na To Germańscy Anglosasi: 20.06.06, 19:15
            "Poland – I don’t know what to say about them. For some reason when I hear
            their name I draw a blank. Brain cells aren’t firing."
            Takimi "sportsmenami" Polacy urabiają sobie opinię w świecie. Lepiej by było
            zaprzestać państwowego finansowania jakiegokolwiek sportu. Wiadomo by było, że
            w to bawią się amatorzy i może pozostawilibyśmy lepsze wrażenie...
            Pozdr.
    • zo_h Jedziemy do domu :/ 09.06.06, 22:57
      i tyle "pokazu" z naszej strony.
      • leniak Re: Jedziemy do domu :/ 09.06.06, 23:07
        szkoda jedynie kibiców którzy byli tam na poważnie...
        cóż brawo Ekwador
        • Gość: power Re: Jedziemy do domu :/ IP: *.speed-net.pl 09.06.06, 23:39
          moze i brawo Ekwador a nszaszym co?? chciało by sie powiedzieć że organ w plecy (meski) ale zostaje wracjacie do Polski bo nic i tak nie ugracie;/
          • dociek Re: Jedziemy do domu :/ 09.06.06, 23:49
            To jest bardzo proste. Widać, że piłkarze nie popierają aktualnych władz. Nie
            dziwię się. Za E.Gierka wysoka pozycja w Mistrzostwach Świata w Piłce Nożnej
            wzbudziła społeczny entuzjazm do tego stopnia, że wszelkie niedomagania państwa
            i władzy zostały odsunięte na drugi plan. A teraz wylezą na wierzch i będą
            kłuły w oczy.
            • leniak Re: Jedziemy do domu :/ 09.06.06, 23:58
              stary oni zwyczajnie nie umieją w piłkę grać i nic ponad to.
    • ydnal Nie umial im Janas wyjasnic, o co chodzi 10.06.06, 00:32
      W reprezentacji odprawa przed meczem. Wsrod pilkarzy nowy czarnoskory
      reprezentant Polski. Janas na tablicy rysuje prostokat i male kolko. Potem
      stuka raz w prostokat raz w kolko i mowi: BRAMKA!, PILKA!, pilka do bramki,
      rozumiesz? Murzyn sie wyraznie wku..a i mowi: Trenerze, ukonczylem filologie
      polska i mowie po polsku lepiej od wielu rodowitych Polakow. Na to Janas:
      Eeeee, nie tobie tlumacze, tylko Rasiakowi...

Pierwsze zagrozenie bramki Ekwadoru w 85 minucie... Wstyd.

• Gość: ja 2:0 !! IP: *.it-net.pl 10.06.06, 08:24
      no, miałam złe przeczucia już podczas meczu finałowego, ale "dopóki piłka w
      grze... " to ja, niedzielny kibic, mam malutką nadzieję
    • acryl Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 10.06.06, 12:02
      podobno w hali targów lubelskich było 2tys kibiców telebimy i super atmosfera
      szkoda że telewizja Lublin nie dała relacji do tv ogolnopolskiej w panoramie było info o innych miastach ,
      • bu2m Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 10.06.06, 12:05
        acryl napisał:

> podobno w hali targów lubelskich było 2tys kibiców telebimy i super atmosfera
        >

Jaki oni mecz oglądali? Może póścili im "na żywo" powtórkę z 74?
        • Gość: ef Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 IP: *.it-net.pl 10.06.06, 13:59
          wszystkiego jest w bród mowie o oprawie mundialu -nie ma druzyny a jest stado
          miernot, napompowane przez media do granic mozliwosci i biedni kibice , ktorzy
          jak stado baranów wierza , bo chca wiezyc ze na poludniu jest polnoc, bo tak im
          w mediach powiedzieli i wszyscy tak mowia. No i wypada byc kibicem , i drzec
          gebe jak bezrozumne zwierze : polska bialoczerwoni. I jest to co zwykle od
          kilkunastu lat bezwladna kopanina i proby tłumaczenia sie po meczu , ze sedzia
          zle sedziowal i mielismy pecha bo byla poprzeczka i slupek.
          Wspolczuje za granicą tym wszystkim ludziom, ktorzy z polska pilka nie chca miec
          nic wspolnego a beda w pn wstydzic sie w pracy za ta bande wysoko oplacanych
          miernot, ktorej nawet kondycyjnie nie chce sie przygotowac , i ktora od
          kilkunastu lat nie pokazala nawet , ze chce ( mowie o dluzych dystansach , bo
          pojedyncze zrywy maja)

bolanda do przodu , heeeeeej :D
    • Gość: miśka Re: media markt sie cieszy:)))) IP: *.resetnet.pl 10.06.06, 21:45
      ..nie bedzie musial telewizorów darmo oddawaś:)))
      • robertrobert2 Re: media markt sie cieszy:)))) 10.06.06, 21:47
        I Frytka dla Faktu się nie rozbierze:)
        • Gość: ja Re: media markt sie cieszy:)))) IP: *.it-net.pl 10.06.06, 21:50
          Robert, to chyba dobrze :)
          • robertrobert2 Re: media markt sie cieszy:)))) 10.06.06, 21:52
            Dla mnie tak:)
            • Gość: kibic. Ale osmieszyli Polske i kibicow. IP: *.an3.sfo17.da.uu.net 10.06.06, 22:43
              Kupa ''glupow'' latajacych po boisku, i zalosny trener !!!!
              • g.ziembinska Re: Ale osmieszyli Polske i kibicow. 10.06.06, 22:53
                oni biedni w tych czapach jechali do Niemiec, a tu taki kubel zimnej wody:D na
                te czerwono białe czapy...
                • ciupazka Re: Ale osmieszyli Polske i kibicow. 11.06.06, 10:47
                  Jeszcze mają szansę...

clips.interia.pl/index.html?id=19372
                  • gabriel Re: Ale osmieszyli Polske i kibicow. 11.06.06, 10:52
                    Ta drużyna przegrała ten mecz ustawieniem, jak można było tak defensywnie
                    ustawić wszystko najlepsze co mamy. TU trzeba było grać do przodu strzelać
                    stwarzać zagrożenie. A nie chcieć uzyskać 0-0. Ja odniosłem wrażenie że nasi
                    przede wszystkim nie chcieli tego meczu przegrać. A jak się czegoś nie chce to
                    takie są efekty.
                    Jeśli chodzi o indywidualne oceny, to wiadomo, Smolarek zasłużył na pochwałę, i
                    Żurawski który naharował się ile mógł. Słaby Krzynówek niestety. Druga linia nie
                    istniała w obronie najgorszy Baszczyński, Boruc złapał to co miał złapać.
                    A wczoraj oglądałem Szwecja vs TiT, i widziałem zaangażowanie i walkę do końca.
                    Szkoda żę oprócz sportowej coraz większa przepasz mentalna zaczyna nas dzielić
                    od tych którzy grają lepiej od nas.
                    Ale oni chcą wygrywać, a my nie przegrać.
                    • lubelak6 Re: Ale osmieszyli Polske i kibicow. 11.06.06, 11:50
                      Dali dupy z talara
                    • Gość: halaszka Re: Ale osmieszyli Polske i kibicow. IP: *.resetnet.pl 11.06.06, 15:51
                      gabriel masz racje!!
    • Gość: ja Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 IP: *.it-net.pl 11.06.06, 18:09
      Emocje na chwilę opadły, w środę ciśnienie znowu podskoczy. A dzisiaj sobie
      myślę, ze, po pierwsze, ktoś musi przegrać, aby wygrać mógł ktoś, a po drugie -
      my przynajmniej nie strzeliliśmy sobie samobója.
      • Gość: leniak Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 IP: *.lublin.mm.pl 11.06.06, 19:04
        potrafisz pocieszyć...
        • Gość: halaszka Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 IP: *.resetnet.pl 11.06.06, 20:28
          bo samobója to trzeba też umieć trzelić hahaha:D:D
        • Gość: ja Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 IP: *.it-net.pl 11.06.06, 20:42
          staram się :):)
          • Gość: dorota Pytanie do JA IP: 62.233.130.* 11.06.06, 23:35
            Pytanie do JA
            Jacek Gmoch w komentarzu uzył dzisiaj kilkakrotnie slowa "meczy"...
            W/g mnie to meczy koza,a dopelniaczem od meczu jest meczów.
            Z kolei P.Babiarz za kazdym razem akcentuje Kostaryke na pierwszej sylabie.
            Zuzlowy sprawozdawca R.Noga wymawia 11 -jedYnaście (juz kilka lat).
            Skoro nikt w TV nie zwraca na to uwagi,to moze ja jestem przewrazliwiona i sie
            po prostu czepiam?
            Zadałam te kilka pytan abyś nie wyszła z wprawy,ostatnio nie ma kogo
            poprawiać :-).Pozdrawiam.
            • Gość: sceptyczka Re: Pytanie do JA IP: *.resetnet.pl 12.06.06, 00:28
              czepia to sie rzep psiego ogona lub czepek jak sie zczepi:D lepiej sie nie
              czepiać... bo to dziwnie wygląda...milej nocy:)

a co do naszych robali grających :) to dali pupki jak ..hm nie powiem kto.
            • Gość: ja odpowiedź IP: *.it-net.pl 12.06.06, 11:56
              slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?szukaj=mecz&kat=3
              "Forma meczy nie jest niezgodna z systemem gramatycznym polszczyzny – ma bliski
              analogon w postaci formy mieczy, której nikt przecież nie kwestionuje. Jest
              jednak – jak pokazuje Korpus Języka Polskiego PWN – czterokrotnie rzadziej
              używana od formy meczów.Poza tym występuje głównie w prasie, drukach ulotnych i
              w języku mówionym, prawie zaś nieobecna jest w książkach, czyli wydawnictwach,
              które są redagowane staranniej. Można by ją uważać za wariant gorszy, ale
              słownikarze w ogóle ją dyskredytują. Czynią to zgodnie z oczekiwaniem
              społecznym, gdyż osób, którym forma meczy się nie podoba, jest wiele. Nie jest
              Pan w swoich odczuciach odosobniony " - cytat za językoznawcą , odpowiedź na
              pytanie innej osoby

Znalazłoby się czasem coś do poprawienia, ale większość forumowiczów darzę
              sympatią i sobie darowuję. Tamtem przypadek był szczególny :).
              • Gość: dorota Re: odpowiedź IP: 62.233.130.* 12.06.06, 16:20
                Miło,grzecznie i wyczerpująco.Dziekuję :-)
                • Gość: ciupazka Re: odpowiedź do tytułu wątku... IP: *.it-net.pl 12.06.06, 17:41
                  foto.telenet.be/Photos/Albums/Photo.aspx?id=S4cWc12KX7VQF9CoRiTR3U6ApFeV!WnifZhK0t0giy8OrhCDcmM4JFHaal92fksZMf
                  • g.ziembinska Re: odpowiedź do tytułu wątku... 12.06.06, 19:38
                    :D nieżle...
    • bruner4 Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 12.06.06, 23:31
      I dobrze, już mam dosyc tego pieprzenia o piłce nożnej.
      • Gość: folkatka Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 01:30
        A pozwolisz że podzielę sie zasłyszanym dowcipem:
        Przychodzi Janas do wróżki i pyta: Jaki bedzie wynik meczu Polska - Niemcy?
        Ta mu odpowiada: Polacy strzelą cztery gole.
        Janas sie cieszy: To świetnie!! Powiedz mi jeszcze kto strzeli.
        Wróżka: Dwa strzeli POdolski, i dwa Klose.
    • Gość: ja Re: chłopcy dali pupy:D 2 - 0 IP: *.it-net.pl 14.06.06, 13:52
      Zanim zaczniemy zażywać środki uspokajające, chcę wam przypomnieć (i sobie
      też), ze to im powiino zaleząc, bo onie biorą za kopanie ogromne pieniądze. Jak
      przegrają ( tfu tfu) to będą odrobinę ubożsi, a nam to niewiele zmieni. Tak
      więc wyciszyć emocje. Potraktujmy pracę piłkarzy jak piekarzy- ile zrobi, tyle
      zarobi.
      A tak w ogole to trzymam kciuki za naszych. Chciałoby sie wygrać, ale boję sie
      obstawiać wynik.
      • Gość: miśka i dziś też dadzą!!! IP: *.resetnet.pl 14.06.06, 18:14
        :D

historia lubi sie powtarzać.
        • Gość: dorota Re: i dziś też dadzą!!! IP: 62.233.130.* 14.06.06, 19:06
          Ja obstawiłam wynik 3:1 z takim uzasadnieniem >czy znów nam strzelac nie kazano?
          • leniak Re: i dziś też dadzą!!! 15.06.06, 00:22
            a ja optymistycznie przesadziłem na 4:0 dla nas...
            ale cóż nie było totalnej klapy mimo wszystko 0:1 z Niemcami to jak na tę naszą
            zbieraninkę wynik dobry (można by powiedzieć że zabrakło szczęćia, ale tak na
            serio to jednak umiejętności gry po prostu brakuje) Ciekawe natomiast czy
            pokonamy następnych bo jakbyśmy przegrali... (odpukuję już puk puk..)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka