Dodaj do ulubionych

Strajk w Staszicu

• Gość: Racjonalista Re: Strajk w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:31
      ludzie to nie strajk...
      to jest protest, więc z góry tytuł artykułu i cała reszta ma przypisaną złą
      nazwę...
      tak na boku, to jest niezorganizowane i moim zdaniem ciężko będzie osiągnąć
      wyznaczony cel, ponieważ teraz wystarczy, że "strajkujący" zrobią jakiś błąd
      (na który czeka dyrekcja) i po proteście.
      Pozdrawiam
    • Gość: Maturzysta 2005 Ale ona ma tragiczne zeby, niech cos z nimi zrobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 02:55
      Jesli zrobi sobie zabki u jakiegos dobrego stomatologa, to generalnie niezla
      bedzie z niej dupcia.

Tylko jeszcze te jeans'y co jej wchodza w "rowek" z przodu, musi zmienic na
      lepszy model :) ( jakies diesel'a Agus)

I najlepiej niech juz przestanie palic, bo jak bedzie tak ciagnac to chlopa
      sobie nie znajdzie.

Pozdro dla Agi! :)

p.s Brakuje mi czasami lekcji polskiego w pierwszej lawce.
      • Gość: Titvs Livivs Re: Ale ona ma tragiczne zeby, niech cos z nimi z IP: 212.106.17.* 16.06.06, 10:57
        Synu... jak masz problem ze swoimi zębami to ja CI mogę pomóc, a od zębów pani W
        się odwal:/ Wśród nauczycielek i tak jest najlepsza pod rozpatrywanym przez
        Ciebie kątem, to się nie czepiaj:/ a jak sie z kimś rozmawia, to się patrzy w
        oczy a nie w "rowek" z przodu, looserze:/ lepiej już sie nie odzywaj więcej bo
        kompromita:/ a żadna Aga nie czyta raczej TAKIEGO forum więc daruj sobie
        pozdrowienia bo to nie jest ani radio złote przeboje ani żadne lato z radiem<lol2>
      • Gość: . Re: Ale ona ma tragiczne zeby, niech cos z nimi z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:07
        hehe nie chce mi sie tych glupot komentowac
        po prostu mysle ze niekorzy odbiegaja od tematu probujac tu wyrazic swoje opinie
        na temat staszica w ogole i calej tej rywalizacji miedzy szkolami
        poza tym osoby nie znajace sorki lub znajace ja tylko z korytarza nie powinny
        sie wypowiadac bo jej nie znaja i nie wiedza jak prowadzi lekcje
        osobiscie mysle ze mimi iz wyglad sorki wksazuje inaczej jest ona wartosciowa
        osoba jej lekcje byly bardzo ciekawe i przed matura pamietalam z jej lekcji
        mnostwo informacji
        chyba sie rozpisalam i momo ze mam jeszcze wiele do powiedzenia zachowam to dla
        siebie bo zaraz odezwa sie ci ktorzy "wiedza lepiej"
        na szczescie skonczylam juz ta szkole nie mowie ze byla zla ale tlumila
        indywidualizm i mimo ze mam na koncie osiagniecia delikatnie mowiac szkola nie
        za bardzo mi chciala w nich pomoc
        • tola161 Ludzie!!! co to znaczy, że: "mimo iż wyglad sorki 16.06.06, 12:28
          wskazuje inaczej jest ona wartosciowa"? Popatrzcie na laski na korytarzu
          Staszica. ja tez wkładam co chcę, bo mam co pokazać. A są takie co im tłuszcz
          wylatuje bokami:P jak laska to od razu co - głupia i zła? Odwalcie się od spraw
          nie związanych z tematem! Wejdźcie na
          miasta.gazeta.pl/lublin/1,35643,3419957.html
          to sie wam trochę problem rozjaśni.
      • Gość: kibic Re: Ale ona ma tragiczne zeby, niech cos z nimi z IP: *.resetnet.pl 16.06.06, 17:10
        Z całym szacunkiem tyłeczek sorki W. to mistrzostwo świata - kolejny powód dla
        którego nie możemy pozwolić na jej odejście.
    • Gość: ... Re: Strajk w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:38
      jakie to szczescie ze pani wojtowicz nie pracuje juz w staszicu, po pierwsze
      zero podejscia do ucznia po drugie zupelnie nie umie uczyc. Nie wiem czym sie
      kierują uczniowe Ib ale chyba nie chęcia zdania matury z polskiego... moze sa
      zastraszani...
      • Gość: ja Re: Strajk w Staszicu IP: 212.106.25.* 16.06.06, 17:25
        marna prowokacja. :/
        ale skoro tak piszesz, to musisz być naprawdę kompletnym idiotą albo kims, kto w
        tej szkole znalazł się przypadkiem i nie potrafi docenić prawdziwych starań
        nauczycieli. jedno drugiego nie wyklucza tak poza tym.
        zresztą mylisz się pisząc, że Ona już nie pracuje w Staszicu, bo nadal pracuje.
        a więc nie wypowiadaj się, jeśli nie wiesz.
      • Gość: wielbiciel_taniej_ Re: Strajk w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:37
        po prostu ma fajna ci.., wiem bo bylem u niej na chacie w zamosciu, pozdro
        pozdro,
        orel (wierny kibic Motoru!)
        • Gość: Kibic Re: Strajk w Staszicu IP: *.resetnet.pl 17.06.06, 14:43
          Z CAŁYM SZACUNKIEM TYŁECZEK SORKI W. TO MISTRZOSTWO ŚWIATA - KOLEJNY POWÓD DLA
          KTÓREGO NIE MOŻEMY POZWOLIĆ NA JEJ ODEJŚCIE.
        • Gość: Prawdziwy facet Re: Strajk w Staszicu IP: *.localdomain / *.pureserver.info 17.06.06, 19:34
          Nic nie wiesz. Ona nie lubi Motoru palancie!
    • Gość: yyy wyleciała za kabaret polityczny!!!!! IP: *.szwajcarska.pl 16.06.06, 14:34
      tak pisali w kurierze dzisiejszym
      • Gość: prion mysle ze BKZ jest w to umoczona... IP: *.inter1.pl / 217.98.235.* 16.06.06, 15:17
        jest inicjatorka wszystkich spiskow w tej szkole. Wogole to niecna kobieta jest
        i dewotka na dodatek;p
        • kroolik3 wyłączono forum na stronie 1lo 16.06.06, 17:22
          metoda zamknięcia ust przeciwnikom
          • Gość: personal_jesus Re: wyłączono forum na stronie 1lo IP: *.lublin.mm.pl 19.06.06, 21:57
            forum otwarte, byly problemy z serwerem, a nie zadne zamknecie ust przeciwnikom ~~

pisz, szerloku co Ci sie zywnie podoba;p
        • Gość: yol Re: mysle ze BKZ jest w to umoczona...BKZ to zakał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:59
          BKZ TO ZAKAŁA TEJ SZKOŁY> JEŻELI KOGOŚ WYWALAĆ TO JĄ I TO NA...TYCHMIAST
          • Gość: mala17 Re: mysle ze BKZ jest w to umoczona...BKZ to zaka IP: 212.182.124.* 17.06.06, 16:03
            yol:chyba przesadzasz
    • Gość: Absolwentka szkoły Re: Strajk w Staszicu IP: *.nat.renicom.pl 17.06.06, 18:39
      No sorki Wójcik to szkoda... ja bym wywaliła na zbity ryj psorke Goszczycka...
      ta to nie wiem co robi w tej szkole, bo ani z niej dobry nauczyciel ani
      pedagog.. phehehehhe
      • Gość: Re Re: Strajk w Staszicu IP: *.enterpol.pl 17.06.06, 19:13
        Może byś się wreszcie Marta przestała wygłupiać ipodszywać pod innych. I tak
        wiadomo, że jesteś zazdrosna o sukcesy sorek. Do pięt im nie dorastasz.
      • Gość: Bu Re: Strajk w Staszicu IP: *.enterpol.pl 17.06.06, 19:26
        Czy ty w ogóle wiesz o kim piszesz? W szkole był tylko sor Wójcik i uczył cię
        informatyki. Zidiociałaś?
    • Gość: Oburzony Re: Strajk w Staszicu IP: *.chello.pl 17.06.06, 19:43
      Moze nie dala dyrowi w lape. W wielu szkolach jest to powszechna praktyka - etat
      za lapowe. Wstyd! Glupi dyrektor, ze nie chce tak dobrej nauczycielki zatrzymac
      w szkole. I jak tu ma byc lepiej w polskiej szkole?
      • Gość: mikimaus do oburzonego(albo odurzonego) IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 17.06.06, 23:45
        Nauczyciel dyrektorowi w łapę, żeby zarobić 1200-1300złotych?Gdzie tak jest?Nie
        pisz durniu o czymś, o czym nie masz pojęcia.Cały ten wątek jest beznadziejny.
    • Gość: monika-absolwentka Re: Strajk w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:00
      Sorka Wojtowicz to najlepsza nauczycielka polskiego jaką można sobie wymarzyć!
      jej lekcje są bardzo ciekawe i wzbogacają! jak można zwalniać takiego
      nauczyciela! Dyrektor chyba na glowę upadł-zwariował! Sorka przygotowała mnie w
      tym roku do matury,wyników w prawdzie jeszce nie ma ale czuję ze poszlo mi
      dobrze dzięki niej! ja tez protestuje przeciwko zwolnieniu sorki!!! nie będzie
      po co iść do staszica bez sorki;(((
      • Gość: jasio Re: Strajk w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:07

Rzygać się chce gdy sama o sobie tak piszesz.
        • Gość: A Re: Strajk w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 08:20
          Strajk, strajk i po strajku...Na szczęście sprawiedliwość wygrała ! prof.
          Wójtowicz zostaje z nami ! :-)
    • Gość: Luna27 Re: Strajk w Staszicu IP: 81.219.70.* 01.07.06, 18:10
      Ciekawe, kogo ze swoich znajomych Dyrektor Staszica zatrudni w miejsce
      rzeczonej polonistki. W pełni z nią sympatyzuję, ponieważ cztery lata temu
      byłam w podobnej sytuacji. Koniec końców wyszło mi to na lepsze (dużo lepsze),
      więc życzę optymizmu.
    • Gość: przyjaciel Re: Strajk w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:19
      Wspolczuje Pani Profesor i wszystkim uczniom. Takie dzisiaj czasy i bedziemy
      wszyscy widzieli we wszystkich strukturach wladz praktyki rodem z PRL.
      Trzymajcie sie i pamietajcie, ze za 3 lata znow sa wybory. Tym razem nie mozemy
      popelnic takiej straszliwej pomylki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka