leniak 24.06.06, 00:00 a ktoś się żalił że nie ma o kulturze... czytać i raz jeszcze czytać forumowicze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: 194.44.96.* 26.06.06, 00:45 czemu tak nie lubicie tego Józefczuka? czytam i mam wrażenie, ze to jakis demon:) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 08:41 demon to bardziej wyziera ze zdjęcia... ;) ja akurat nie przepadam, bo mam osobiste urazy... Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Do "leniaka"... 27.06.06, 18:09 Owszem, "ktoś" (może nawet piszący te słowa) się wypowiedział, że nie ma wiadomości o tym, co się dzieje w czasie Dni Lublina w Lublinie. I chociaż p. Józefczuk podał "rozkład zajęć" na sobotę, to "leniak" nie ma szczególnych podstaw, żeby napominać w sposób rozkazujący i z przyganą "czytać i raz jeszcze czytać forumowicze". Bo w poniedziałek był już wspaniały występ Czechów, a potem wiele ciekawych innych. Ażeby "leniakowi" lepiej uświadomić upływ czasu dodajmy, że we środę jeden z Czechów już nie żył. Więc może więcej myślmy, zanim weźmiemy się do wytykania komuś, że nie czyta... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Do "leniaka"... 27.06.06, 20:30 ależ Robercie nie chciałem Cię urazić - wybacz. a co do myślenia zgadzam się z Tobą to ważniejsze od czytania nie mniej skoro już myslimy to możemy i czytać. Hmm Czechowi [*]... Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Re: Do "leniaka"... 03.07.06, 21:49 Skoro więc myślimy, to pewnie zrozumiemy, że nie można czytać tego, co nie zostało napisane. Jeśli byśmy chcieli wiedzieć, co się dzieje w Lublinie w dziedzinie ciekawych występów we wspomniany poniedziałek, to z GW tego byśmy się nie dowiedzieli. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 12:29 a ja to nawet lubię hi hi kiedyś jak był na party z pieczeniem prosięcia to napisał że nie jedna świnia była... no ma to pióro (nie wiem co na to korekta?) ale ogólnie to czytam go, jest też w Lublinie rozpoznawalny... w sumie go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.maver Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 18:45 a ja Pana J. nie jestem w stanie strawić, no denerwuje mnie on niepomiernie... człowiek wybierze się trochę kultury łyknąć [zazwyczaj na kulturze się nie kończy, no ale...], tak więc człowiek wychodzi, chce czas miło spędzić, przyjaciół spotkać, po wieltu trudach dociera na miejsce, a tam on: redaktor J., w 'towarzystwie' uparcie bryluje, starannie wystudiowane miny robi, wrażenie sprawia, że on to tak na chwilę, że właściwie tylko przechodził, zobaczył światło, i przyszedł. masakra. nie wiem, czy ktoś z Państwa był na wrześniowym spektaklu [no, w zasadzie to spektaklach, bo to dwa wieczory były] Odin Teatret [to taki absolutnie wybitny teatr, który w Polsce bardzo rzadko się pojawia, a za każdym razem to prawdziwe WYDARZENIE jest], jak pan redaktor umiejętnie wrażenie stwarzał, że on to nic innego całe życie nie robi, tylko na spektakle Odina chadza, i że jakoś niefajnie jest, że wino kwaśne, oliwki twarde i w zasadzie on się czegoś lepszego spodziewał, następnie pozę intelektualisty przybrał, i z wyższością na zachwyconą [a było czym] gawiedź spoglądał, na tych wiejskich głupków, co to się cieszą, którym się podoba... nie no, pomyłka, pomyłka... co do stylu: mnie tam się nie podoba, ale sama mam styl 'kontrowersyjny' więc się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 20:53 kontrowersyjny?.... jak to było?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady.maver Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:42 'pani jest dewiantem języka posługującą się patologiczną składnią na granicy bełkotu semantycznego' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: *.it-net.pl 27.06.06, 22:04 mmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmx Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:16 Czekam na przyszłoroczną edycję festiwalu. To naprawdę dobra impreza!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś