Dodaj do ulubionych

Festiwal "Sąsiedzi"

24.06.06, 00:00
a ktoś się żalił że nie ma o kulturze... czytać i raz jeszcze czytać
forumowicze
Obserwuj wątek
    • leniak Re: Festiwal "Sąsiedzi" 24.06.06, 00:01
      nawet Józefczuka...
      • rilian Re: Festiwal "Sąsiedzi" 25.06.06, 22:14
        o nienienienie
        • Gość: ciekawa Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: 194.44.96.* 26.06.06, 00:45
          czemu tak nie lubicie tego Józefczuka? czytam i mam wrażenie, ze to jakis demon:)
          • rilian Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 08:41
            demon to bardziej wyziera ze zdjęcia... ;)

ja akurat nie przepadam, bo mam osobiste urazy...
            • robertw18 Do "leniaka"... 27.06.06, 18:09
              Owszem, "ktoś" (może nawet piszący te słowa) się wypowiedział, że nie ma
              wiadomości o tym, co się dzieje w czasie Dni Lublina w Lublinie. I chociaż p.
              Józefczuk podał "rozkład zajęć" na sobotę, to "leniak" nie ma szczególnych
              podstaw, żeby napominać w sposób rozkazujący i z przyganą "czytać i raz jeszcze
              czytać forumowicze". Bo w poniedziałek był już wspaniały występ Czechów, a
              potem wiele ciekawych innych. Ażeby "leniakowi" lepiej uświadomić upływ czasu
              dodajmy, że we środę jeden z Czechów już nie żył.
              Więc może więcej myślmy, zanim weźmiemy się do wytykania komuś, że nie czyta...
              Pozdr.
              • leniak Re: Do "leniaka"... 27.06.06, 20:30
                ależ Robercie nie chciałem Cię urazić - wybacz.
                a co do myślenia zgadzam się z Tobą to ważniejsze od czytania nie mniej skoro
                już myslimy to możemy i czytać. Hmm Czechowi [*]...
                • robertw18 Re: Do "leniaka"... 03.07.06, 21:49
                  Skoro więc myślimy, to pewnie zrozumiemy, że nie można czytać tego, co nie
                  zostało napisane. Jeśli byśmy chcieli wiedzieć, co się dzieje w Lublinie w
                  dziedzinie ciekawych występów we wspomniany poniedziałek, to z GW tego byśmy
                  się nie dowiedzieli.
                  Pozdr.
                  • leniak Re: Do "leniaka"... 05.07.06, 21:40
                    przyznaję Ci całkowitą rację.
          • leniak Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 12:29
            a ja to nawet lubię hi hi
            kiedyś jak był na party z pieczeniem prosięcia to napisał że nie jedna świnia
            była... no ma to pióro (nie wiem co na to korekta?) ale ogólnie to czytam go,
            jest też w Lublinie rozpoznawalny... w sumie go lubię.
            • lady.maver Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 18:45
              a ja Pana J. nie jestem w stanie strawić, no denerwuje mnie on niepomiernie...
              człowiek wybierze się trochę kultury łyknąć [zazwyczaj na kulturze się nie
              kończy, no ale...], tak więc człowiek wychodzi, chce czas miło spędzić,
              przyjaciół spotkać, po wieltu trudach dociera na miejsce, a tam on: redaktor
              J., w 'towarzystwie' uparcie bryluje, starannie wystudiowane miny robi,
              wrażenie sprawia, że on to tak na chwilę, że właściwie tylko przechodził,
              zobaczył światło, i przyszedł. masakra.

nie wiem, czy ktoś z Państwa był na wrześniowym spektaklu [no, w zasadzie to
              spektaklach, bo to dwa wieczory były] Odin Teatret [to taki absolutnie wybitny
              teatr, który w Polsce bardzo rzadko się pojawia, a za każdym razem to prawdziwe
              WYDARZENIE jest], jak pan redaktor umiejętnie wrażenie stwarzał, że on to nic
              innego całe życie nie robi, tylko na spektakle Odina chadza, i że jakoś
              niefajnie jest, że wino kwaśne, oliwki twarde i w zasadzie on się czegoś
              lepszego spodziewał, następnie pozę intelektualisty przybrał, i z wyższością na
              zachwyconą [a było czym] gawiedź spoglądał, na tych wiejskich głupków, co to
              się cieszą, którym się podoba...
              nie no, pomyłka, pomyłka...

co do stylu: mnie tam się nie podoba, ale sama mam styl 'kontrowersyjny' więc
              się nie wypowiadam.
              • rilian Re: Festiwal "Sąsiedzi" 26.06.06, 20:53
                kontrowersyjny?.... jak to było?...
                • Gość: lady.maver Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:42
                  'pani jest dewiantem języka posługującą się patologiczną składnią na granicy
                  bełkotu semantycznego'
                  • Gość: idzi Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: *.it-net.pl 27.06.06, 22:04
                    mmmmmmmmmmmmmmm
    • Gość: mmx Re: Festiwal "Sąsiedzi" IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:16
      Czekam na przyszłoroczną edycję festiwalu.
      To naprawdę dobra impreza!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka