Dodaj do ulubionych

Wybierz sobie kandydata na prezydenta

• karol.mazurek Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 14:19
      Platformo Prima aprilis jest 1 kwietnia. Coś Wam sie pomyliło i podaliscie ta
      liste w zlym terminie. A tak na poważnie to kogo wystawiacie w wyborach na
      prezydenta miasta?
      • Gość: PO Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: 83.14.92.* 30.07.06, 15:21
        Darka Jedlinę :)
        • Gość: kicorka Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:01
          faktem jest że po odejściu Profesor Gilowskiej w PO lubelskiej zapanował bałagan i kolesiostwo, teraz chcą wykosic Darka Jedlinę i za co ??za prawdę...
          Nie wierzę Palokotowi, i intuicja mi mówi że z całą" aferą" zwiazaną z tzw nepotyzmem prof Gilowskiej miał coś wspólnego, bo tylko on duzo zyskał na usunięciu Pani Gilowskiej ,osoby która cieszyła sie olbrzymim szacunkiem w Lublinie i w regionie.
          Darek Jedlina na prezydenta!!!
          Ludzie nie dajcie sie ogłupić miernotom proponowanym w sondażu
          • Gość: kura Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:12
            a a mam przczucie graniczące z pewnnością, ze za aferą z "nepotyzmem Zyty" jak i
            afera z jej teczką stoi ta sama osoba. Mój ulubiony detektyw Poirot zawsze
            zadawał sobie w takich razach pytanie: qui bono? Kto na tym zyskał?
          • witold.baranowski Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:05
            Moim zdaniem od poczatku Palikot nie jest wiarygodny w tym co mowi i zarowno w
            kwestii nepotyzmu, potem doboru wpolpracownikow, dalej teczki Zyty jest za duzo
            zbiegow okolicznosci aby mozna bylo uwierzyc w to co mowi JP.
          • iza.tokarczuk Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:09
            Fajnie jakby Jedlina wystartował na prezydenta nawet z własnego komitetu
            napewno znalazloby sie duzo osob ktore by mu pomogly w kampanii.
            • Gość: krzaczek Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:58
              TO powinnas sie ucieszyc. Jedlina postanowil wystartować.
      • Gość: Birda Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.pronet.lublin.pl 30.07.06, 17:48
        Z takiej fajnej partii zrobic takie gó...
        Gratuluje władzom tej partii że w koncu o tej partii tak głośno

Ja juz na was nie zagłosuje
        • eseldowiec Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:01
          Jakoś mi nieszkoda tej partii. Górą SLD!
          • leniak Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:20
            ciekawe czego górą jest SLD? nie chcę brzydkich wyrazów użyć więc sam sobie nie
            odpowiem.
        • jan.adam.serce Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:11
          To jest rekordowe tempo w ktorym Palikot zniszczyl dobra marke Platforma
          Obywatelska.
          • leniak Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:18
            co zrobić że politycy tu tacy raczej piaskownicowi sątyle że zamiast foremkami
            bawią się teczkami i nagraniami
            Platformie gratulujemy przechyłu!
            i cóz miło było widzieć takie cudo na scenie politycznej... ale cieszę się że
            postanowiliście odejść.
            • kura56 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:30
              Nikt w piaskownicy nie dostanie do zabawy teczki. To już na prawdę wyższa szkoła
              wtajemniczenia. Zagranie by sie udało, tylko przeiwnik okazał się niedoceniony.
              Nie docenili poparcia społecznego, które nizmiennie jest ogromnym kapitałem
              Zyty. Poza tym Zyta zaimponowała wszystkim swą walecznością i nizłomnością.
              Paradoksalnie, teczka ugruntowała jej pozycję w rankingach popularności, bo lud
              bardzo lubi solidaryzować się ze skrzywdzonymi. Poza tym , szczerze
              powiedziawszy Zyta, to jedyny "facet z jajami" w tej partii. Jestem pewna,że
              jeszcze o niej usłuszymy i będziemy z niej dumni. O Palikocie też się pewnie
              zrobi głośno. Tylko w innym kontekście.
              • liberator25 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:36
                Jak sie zrobi wreszcie o nim głośno to mam nadzieję,że pociągnie za soba całą
                grupę współpracowników.
                • Gość: ravel Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:48
                  Mysle ze w rozliczeniu pomoze prog. Gilowska ABW i CBA
          • kura56 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:22
            do tej pory był mistrzem marketingu. Umiał promować marki. Ale tylko takich
            produktów, które da się nabić w butelkę i sprzedać. To nabijanie w butelkę mu
            zostało.Tylko produkt, czyli PO na tym stracił. Założę się , że władze krajowe
            nie widzą żadnego problemu. Oni dalej wierzą, ze Palikot poprowadzi platformę do
            zwycięstwa w naszym regionie. Stracili kompletmie poczucie rzeczywistości.A
            nasze opinie na tym forum to pewnie dla nich " wściekłe ujadanie PIS-owców".
            Otóz nie, panowie. Ja i cała moja rodzina głosowaliśmy jesienią na PO. Ostatni
            raz w życiu.
            • max.webber Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 20:26
              Moim zdaniem tu chodzi raczej o to aby "nie rozgrzebywac gowna przed wyborami
              bo zacznie jeszcze mocniej smierdziec". Po wyborach zrobia czystke i ktos inny
              przejmie stery PO na trzy lata przed kolejnymi wyborami.
              • Gość: trufle Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:03
                Chyba zaczyna sie ta czystka jednak wczesniej. Wpuscili Jedline na liste.
                Czyzby szykuja wlasnie jego do zadania odbudowy wizerunku PO?
                • kura56 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 12:29
                  To bardzo dziwne. Przecież Palikot wyciął Jedline w styczniu. Teraz posądził go
                  i Bryzka o to nagranie z Der Dziennika. W/G dotychczasowej logiki Jedlina
                  powinien zastać usunięty z PO. Składał zeznania w Gdańsku w sprawie szantażu
                  lustracyjnego Zyty na jej wniosek. Aż by się prosiło pozbyć takiego
                  niebezpiecznego typa. Jak sądzicie , jakie nagranie mają jeszcze chłopcy w PO?
                  • historyk52 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 12:55
                    Wszystko to wskazuje na to, ze Palikota zarzuty wobec Jedliny czy tez tego
                    drugiego co go wyrzucili sa wyssane z palca i teraz wycofuje sie z nich jak
                    tylko sie da. Druga wersja moze byc taka ze to nagranie to wierzcholek gory
                    lodowej i ten drugi moze miec niezle tasmy na Palikota. Co do samego Jedliny to
                    robiac mu nieprawdziwe zarzuty Palikot strzelił sobie we wlasna noge, bo
                    Jedlina ma olbrzymi potencjal i moglby go wykorztstac w kampanii innego
                    komitetu niz PO.
                    • Gość: kura Dlaczego Palikot nie wyrzucił jeszcze Jedliny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:32
                      Wydaje mi się bardziej prawdopodobna jest wersja z innymi nagraniami. Ktoś to
                      ujawnił te w Der Dzienniku zrobił to w sposób profesjonalny, po pół roku.
                      Zupełnie jak Michnik. To świadczy o tym, że była to precyzyjnie zaplanowana
                      akcja, by trafić w sam cel. Pierwszy efekt został osiągnięty. Palikot się
                      wycofał z wyścigu o fotel prezydenta. Poczekajmy na rozwój wypadków. Może być
                      ciekawie. Nawet bardzo ciekawie. Odnoszę wrażenie, że "gilowszczycy" mogą nawet
                      odzyskać lubelską PO. Wszystko zależy od zawartości taśm i twardych dysków.
                      Jutro rusza proces lustracyjny Zyty. Oj będzie się działo....
                    • Gość: kubica Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:38
                      Wszystko wskazuje na to, ze to cale zamieszanie z nagraniem pilotował sam
                      Palikot aby odwrocic uwage od zamieszania wokol teczki Gilowskiej. Niestety
                      jest słabo przewidujacy i cała ta sprawa zaczyna wychodzic teraz na wierzch.
          • Gość: honorowy Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:49
            Gdyby obowiazywal kodeks honorowy to obecne wladze PO za doprowadzenie partii
            do ruiny medialnej powinny sobie palnac w łeb.
          • Gość: ribe Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:40
            Niech wreszcie Palikot przestanie bawić sie w posła. Regionu na to nie stać!
            • rastamen Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 18:03
              Może niech zaszyje sie gdzieś daleko. Najlepiej jakieś Mazury lub inne lasy.
              Byle daleko od polityki, Lublina.
      • Gość: jaco Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:59
        Jednak sie opamietali i zglosili jeszcze Jedline. Teraz ta lista wyglada
        bardziej poważnie.
    • zofia.dereczko Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 21:21
      Boze tej partii z takimi władzami jak obecnie nic juz chyba nie pomoze. Chyba,
      ze nastapi ich szybka wymiana
      • Gość: krzys Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:02
        Jest światełko w tunelu. Wystawili tez Jedlinę. Czyżby centralne władze, bo
        lokalnych o to niepodejrzewam, poszly po rozum do głowy??
    • profesore2 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 21:28
      Ha, ha, ha kolejny artykuł o lubelskiej Platformie ukazał sie w gazecie.
      Okazało sie ze Palikot jednak nie wniosl sprawy przeciwko osobie ktora oskarzyl
      w mediach o nagrywanie. Co wiecej teraz okazalo sie ze ta osoba oskarza go o
      znieslawienie i rzada 100 tys zł na Lubelskie Hopicjum. Palikot robi lublinian
      w przysłowiowego konia. Wydaje sie ze ma doczynienia z idiotami. Ale chyba jego
      koniec zbliza sie wielkimi krokami.
    • rastamen Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 22:13
      Ta kampania PO to będzie spektakularna porażka. Wyrzuca kupe kasy na promocje
      miernoty tylko po to aby miec paru opozycyjnych radnych wiecej, ktorzy i tak
      nie beda nic znaczyli.
      • Gość: eryk Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:23
        Jest szansa na profesjonalna kampanie bo startuje Jedlina. Byle tylko nie
        zaczela sie w ta kampanie wtracac grupa pseudo ekspertow od marketingu
        politycznego od Palikota.
    • leszek.miller1 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 30.07.06, 23:48
      Panie pośle "Prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym nie jak zaczyna ale jak
      konczy"
    • mlodosc1 Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat 31.07.06, 08:55
      Wreszcie w tym audiotele bedzie ktos na kogo warto oddac głos. Jedlina z
      Lublina. Młody wykształcony, społecznik umiejący przekonać do siebie młodych i
      aktywnych ludzi. Szkoda tylko ze Platforma sama z siebie go nie chciala zgłosic
      tylko musieli to robic Młodzi Demokraci. Widać ze młodziezowka PO jest bardziej
      dojrzała i rozsądna niz jej dorośli "koledzy".
      • iza.tokarczuk Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat 31.07.06, 09:07
        SUPER! Strasznie sie ciesze ze Jedlina zdecydowal sie wystartowac nawet wbrew
        swoim kolegom!
      • peowiec3 Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat 31.07.06, 09:15
        Jedlina w Platformie był od początku. Do tego był blisko Gilowskiej. Młody i
        aktywny. Wszystko to składa się na to, że można go określić jako idealnego
        kandydata na ,którego i ja zagłosuję.
        • ilonapodbielska Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat 31.07.06, 09:21
          Jestem całym sercem ZA tą kandydaturą!
          • Gość: kura Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:57
            Fajnie. Szkoda ze Platforma wyciaga tak późno wnioski i dopiero teraz umieszcza
            powaznego kandydata na swojej liscie. Ja tylko mam watpliwosci czy lepiej dla
            Jedliny nie byloby startowac z wlasnego komitetu?!
        • Gość: kobalt Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:19
          Naszczescie startuje!
      • Gość: :))))) Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:01
        Świetnie. Jedlina z Lublina prezydentem naszego miasta!
      • Gość: respublika Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:21
        Teraz każdy, któremu zależy na Lublinie powinien zagłosować na Darka Jedlinę.
      • Gość: optymista Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:50
        Wreszcie jakas optymistyczna informaacja. Wszystko wskazuje na to, że będe miał
        na kogo głosować!
        • Gość: zorro Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:40
          Też lubisz nagrywać, a może obiecał ci kredycik w swoim sklepiku?
          • Gość: k.rolski Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:35
            Ktos inny lubi nagrywać i ma jeszcze wiele nagrań. "Spokojnej" nocy życzę!
      • milowy.piotr Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat 31.07.06, 11:53
        Mam nadzieje ze Pan Jedlina wygra nie tylko sondaz przeprowadzany przez jego
        partie.
      • kwiatkowska.jolanta Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat 31.07.06, 11:55
        Odpowiedni człowiek na Prezydenta naszego miasta. Interesuje sie problematyka
        nietylko ludzi młodych ale i starszych.
        • Gość: marcin.dopierski Re: Jedlina-wreszcie wartościowy kandydat IP: *.chello.pl 01.08.06, 22:51
          Widzieliscie relacje z tej promocji? Naprawde rewelacja. Jedlina zasługuje na
          to aby byc prezydentem miasta.
    • historyk52 Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. 31.07.06, 10:17
      Po raz kolejny okazało się, że czas na odmłodzenie sceny politycznej. Jak widać
      i na tym obrazku młodzi mają łeb na karku i nie kieruja sie tylko interesem
      sitwy, ktora udaje ze rzadzi partia, zgłasza tylko miernych ale wiernych, ale
      interesem spoleczenstwa.
      • Gość: statyPeowiec Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:20
        Czapki z głów przed młodymi!
      • Gość: kibicuje Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:51
        Młodzi Demokraci- świetna decyzja. Możecie chodzic z podniesiona głową. Szkoda
        że PO nie sklada sie tylko z waszych członków.
        • Gość: zorro Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:39
          Jodełka na prezydenta? No tak, to już będzie koniec naszego miasta. W urzędzie
          same intrygi szntaż i kolesiostwo - zgroza.
          • Gość: kolba Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:32
            Ja też jestem przeciwko Jodełce. Niech wygra więc JEdlina!
            • Gość: picuś Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:38
              Ten Jodełka to podobno nazywa się Ryszard Jodłowski i ma startować z LFS.
              • Gość: kibul Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:45
                A ten Jodłowski to przypdadkiem nie by jednym z kandydatów o którym myślał LPR?
          • Gość: polski Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:46
            Same intrygi i kolesiostwo? To przecież będzie jak w biurze na Krakowskim
            Przed. 68.
      • Gość: torun Re: Brawo Młodzi Demokraci za zgłoszenie Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:04
        A czy to prawda ze wyrzuciliscie ze swojego grona asystenta Palikota niejakiego
        Krzysztofa Ł i to podobno za nieplacenie składek. Jeśli to prawda to szanuje
        Was jeszcze bardziej bo oprocz tego ze walczycie o przyszlosc miasta to tez
        dbacie o czystosc waszych struktur. Tak trzymac.
    • Gość: Brawo Jedlina! Brawo Jedlina!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:08
      Brawo Jedlina!
    • Gość: rybołowicz Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:29
      Widać światełko w tunelu. Jedlina startuje wiec bede miec na kogo głosować.
    • Gość: Oliwia Krysiu łapy precz od kampanii Jedliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:33
      Krzysiu łapy precz od kampanii Jedliny bo spieprzysz kolejna sprawe.
    • max.webber Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 14:12
      Do boju Jedlina!
    • kwiatkowska.jolanta Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 14:14
      Popieram Darka Jedlinę!
    • sobieraj.pawel Mam pytanie do Palikota. 31.07.06, 18:17
      Panie pośle skoro teraz faworyzujesz w rankingu P.Bryłowskiego, który 6 lat
      temu wycinal Tuska i jego ludzi z UW (twoich szefów, jesli jeszze tego sie nie
      nauczyłeś, a UW, kolejny trudny i nowy skrót, to skrót od Unii Wolności parti
      centrowej,ktora skonczyla swoj byt pare lat temu z ktorej Twoi szefowie się
      wywodzili) to czego moze oczekiwac od Ciebie w 2012 roku Ireneusz Bryzek? Czy
      zgłosisz go na prezydenta Lublina? A może oddasz mu swoje pierwsze miejsce na
      liście w wyborach do sejmu?
      • kaska.pasent Re: Mam pytanie do Palikota. 31.07.06, 18:26
        Ha, ha, ha jesli rzeczywiscie Palikot tak postępuje, to za jakies 3-4 lata
        swojej byłej zonie załatwi fotel wojewody :) Jednak dobre z tego Palikota
        chłopisko.
        • rastamen Re: Mam pytanie do Palikota. 31.07.06, 18:27
          ... i jaki romantyk, z tego co pisze prasa :)
          • Gość: love Re: Mam pytanie do Palikota. IP: *.chello.pl 02.08.06, 20:36
            Romantyk. Troche to smierdzi jak majac grubo ponad 40 lat, byłą zone i dzieci
            mozna sie nagle zakochać jak szczeniak. cos tu nie pasuje ten nagły wybuch
            uczucia. Ciekawe co jest tym "drugim dnem"
            • kura56 Re: Mam pytanie do Palikota. 03.08.06, 16:15
              Podobno prokurator.
              • Gość: prokurator Re: Mam pytanie do Palikota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:37
                ... i to Krajowy. :)
    • geralt9 A Sobczak? 31.07.06, 18:36
      A Sobczak? Juz nie chce byc preziem? Czego sie boi? Lustracji?
      No i POchowamy PO w Lublinie. Nie ma na kogo glowsowac, kolejne wybory przeciw
      komus a nie za, mieszkancy sa juz tym zmeczeni.
      • ilonapodbielska Re: A Sobczak? 31.07.06, 18:39
        Ja jednak wolę Jedlinę.
    • liberator25 Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 18:43
      Tak czy siak takiego IDIOTYCZNEGO pomysłu jak z ta sonda to jak zyje nie
      widzialem. Gdyby to zrobila mala partyjka albo lokalny komitet to nawet bylaby
      fajna forma promocji. Ale partia ktora ma prawie 30% poparcia i chce
      samodzialnie rzadzic? To juz jest przegiecie.
    • tajemniczydzieciol Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 19:13
      Taka ankiete to mozna robic z proszkami do prania albo z pasta do zebow.
    • milowy.piotr Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 19:17
      Jedlina a jezeli nie on to nie zaglosuje na jakiegos 3ciej kategorii kandydata,
      ktorego wystawi PO.
    • sasankalesna Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 19:26
      Dla mnie najważniejsza jest kwestia. Kto jest odpowiedzialny za te idiotyczne
      pomysły marketingowe Platformy w ostatnim czasie? Przeciez to musi byc jakis
      domorosły samouk, któremu wydaje sie ze jak przeczytal pare ksiazek i obejrzal
      kilka broszurek TESCO, które dostał "na wycieraczkę" to może brać sie za
      kreowanie wizerunku partii.
    • mariola.stolownik Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 23:17
      Szble do boju, lance w dłoń Palikota goń, goń, goń!
      • Gość: wypas Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.chello.pl 01.08.06, 22:50
        Chyba Szable :)
    • ilonapodbielska Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 31.07.06, 23:26
      Niech ktoś rozliczy nieudolne władze partii, które doprowadziły do tego, że
      Platforma jest pośmiewiskiem.
    • jacek.rymarek Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 01.08.06, 00:14
      Kiedy skonczy sie cyrk wokol Platformy? Kiedy odejda te nieudolne wladze, ktore
      co jakis czas "wydaja na swiat" durne pomysły, które wysmiewa prasa?
      • Gość: tomek Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:21
        W wyborach podziekuje im elektorat!
    • cud.nad.urna Prosze patrezc na rece tym co przeprowadzaja ankie 01.08.06, 10:45
      Prosze patrezc na rece tym co przeprowadzaja ankiete!!!
    • ewelina.pilarska Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta 01.08.06, 11:26
      Mam nadzieję, że weygra Dariusz Jedlina, bo to najleszy kandydat dla Lublina!!!
    • Gość: palacz Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:59
      Jeśli chcesz "położyć" swoja dobrze prosperujaca firme, zatrudnij Krzysztofa
      łątka do zrobienia kampanii promocyjnej.
    • Gość: potylica Re: Wybierz sobie kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:00
      Czy ktoś ma informacje skąd PO wytrzansela swoich "specjalistow" od marketingu
      politycznego? Moze podsunal im ich PiS?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka