Dodaj do ulubionych

fałszowanie podręczników szkolnych

21.08.06, 20:29
co sądzicie o tym, żeby napisać protest do Giertycha przeciwko fałszowaniu
podręczników szkolnych przez PiS i kler?

Bo w moim podręczniku do historii ( gimnazjalnym) jest napisene, że Polaków w
Katyniu mordowało NKWD, tymczasem bruner4 napisał, że ZSRR nie mordował
polskich jeńców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: fałszowanie podręczników szkolnych IP: *.chello.pl 21.08.06, 20:30
      napisz protest do brunera:)
      • jazalogowana Re: fałszowanie podręczników szkolnych 22.08.06, 15:32
        ... albo zacznij ukladać podręczniki. Jeden więcej na rynku nie zaszkodzi.I
        koniecznie wybierz wlaściwe logo.
    • pytacze Re: fałszowanie podręczników szkolnych 22.08.06, 16:11
      aron cierpi na rozdwojenie jazni????? Napisal: w moim podreczniku ginazjalnym!
      aron, pamietamy ci jak tu na forum pisales, ze ubierasz sie w luksusowe
      garnitury z bazaru, i ze twoje zona tez tam kupuje najbardziej wytworne swoje
      kreacje. Wiec nie pitol, maly czlowieczku! Ty chyba zadnego podrecznika w reku
      nie miales...
      • Gość: aron Re: fałszowanie podręczników szkolnych IP: *.pl / *.enterpol.pl 22.08.06, 16:34
        nieprawda, miałem podręcznik gimnazjalny.

No i Wikipedia też fałszuje historię - proponuję poczytać tam sobie teksty o
        pakcie Ribbentrop-Mołotow i Katyniu.
        • pytacze Re: fałszowanie podręczników szkolnych 22.08.06, 17:03
          aron, przeciez jestes za stary na gimnazjum? znowu rozdwojenie jazni? moze
          chodziles do zasadniczej, moze do technikum, ale na pewno nie do gimnazjum, bo
          w twoich czasach gimnazjow nie bylo... no, chyba, ze masz tzw. mala mature
          przed- lub powojenna. a histori Polski nie ucz sie z wikipedii tylko z naprawde
          dobrych podrecznikow, palancie!
          • aron2004 Re: fałszowanie podręczników szkolnych 22.08.06, 19:54
            no jak ja chodziłem do liceum to już był klechistan i uczyli mnie że był pakt
            Ribbentrop Mołotow i ostateczne rozwiązanie kwestii polskiej w Katyniu. Ale
            dopiero teraz dowiedziałem się że to nieprawda.
    • andrzej.sawa Re: fałszowanie podręczników szkolnych 22.08.06, 20:05
      A może zamiast głupich postów zajmij się myśleniem,ale to dla ciebie za trudne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka