Gość: Urszula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:55 Jakie są wasze opinie na temat szpitala im. Jana Bożego???? - chodzi mi o oddział chirurgiczny???Z góry dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renke Szpital im. JANA BOŻEGO przy Biernackiego IP: 62.233.130.* 31.08.06, 12:24 Chirurgicznego nie znam, ale od internistycznego z kardiologią radzę byc jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka24 kiszka 13.09.06, 16:32 lezalam tam z wyrostkiem.BIeda ,nędza,smród,odrapane ściany,warunki w toalecie koszmarne.Dobrze ze szybko mnie wypuscili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: kiszka IP: *.it-net.pl 13.09.06, 16:45 A moze trafiłaś na sale przed remontem...z tego co wiem, szpital jest remontowany... A poza tym odrapaną ścianę mozesz znależć w każdym publicznym szpitalu, w całej polsce. Więc kształtowanie opinii na tej podstawie, t=jest trochę nie rozsądne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Odział chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:57 Szpital jest na poziomie i to całkiem wysokim.Obsługa przesympatyczna,jestem pełen uznania dla ich pracy.Ogólnie mówiąc polecam , personel na oddziale chirurgicznym jest bardzo profesjonalny leczenia bardzo dobre, pielegniarki bardzo mile i zawsze usmiechniete.Oddział dobrze zarządzany dbający o pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: Odział chirurgiczny IP: *.resetnet.pl 19.09.06, 09:42 Szpital na biernackiego to umieralnia . Obdrapane ściany , smierdzace lazienki z przed wojny , ludzie w salach czekajacy miesiace na zabiegi. Odradzam tam pobyt każdemu tak samo jak na jaczewskiego. Dziwnym zbiegiem okoliczności szpital na jaczewskiego , biernackiego i akademia medyczna są w tym samym miejscu. Ktoś się musi tym dyrektorkom w końcu dobrać do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMoZa Re: Odział chirurgiczny IP: *.it-net.pl 19.09.06, 10:11 Toś podsumował... Ile osób tyle opinii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Odział chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:06 Odrapane sciany i śmierdzące łazienki a czy to ważne??!!!...U Jana Bożego na oodziale chirurgicznym jest fachowa opieka i pierwsze słysze ze miesiącami czeka sie na zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opuncjafigowa Re: Odział chirurgiczny IP: *.it-net.pl 19.09.06, 13:38 Tomku...dla niektórych to najważniejsze kryterium oceniania!!!...niestety...w ten sposób powstaja nieprawdziwe opinie, które przysłaniają kompetencje personelu... Dzis dla wielu liczy się to co widać...inaczej byłoby, gdyby łazienki były wyłożone najdroższymi kafelkami i cała reszta to wyposażemie z Ikeii...wtedy szpital byłby cacy... Niestety taka smutna prawda ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś