Dodaj do ulubionych

Szpital im. JANA BOŻEGO przy Biernackiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:55
Jakie są wasze opinie na temat szpitala im. Jana Bożego???? - chodzi mi o
oddział chirurgiczny???Z góry dziekuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Renke Szpital im. JANA BOŻEGO przy Biernackiego IP: 62.233.130.* 31.08.06, 12:24
      Chirurgicznego nie znam, ale od internistycznego z kardiologią radzę byc jak
      najdalej.
      • malutka24 kiszka 13.09.06, 16:32
        lezalam tam z wyrostkiem.BIeda ,nędza,smród,odrapane ściany,warunki w toalecie
        koszmarne.Dobrze ze szybko mnie wypuscili.
        • Gość: hmmm Re: kiszka IP: *.it-net.pl 13.09.06, 16:45
          A moze trafiłaś na sale przed remontem...z tego co wiem, szpital jest
          remontowany...
          A poza tym odrapaną ścianę mozesz znależć w każdym publicznym szpitalu, w całej
          polsce. Więc kształtowanie opinii na tej podstawie, t=jest trochę nie rozsądne
    • Gość: Paweł Odział chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:57
      Szpital jest na poziomie i to całkiem wysokim.Obsługa przesympatyczna,jestem
      pełen uznania dla ich pracy.Ogólnie mówiąc polecam , personel na oddziale
      chirurgicznym jest bardzo profesjonalny leczenia bardzo dobre, pielegniarki
      bardzo mile i zawsze usmiechniete.Oddział dobrze zarządzany dbający o pacjenta.
      • Gość: tos Re: Odział chirurgiczny IP: *.resetnet.pl 19.09.06, 09:42
        Szpital na biernackiego to umieralnia . Obdrapane ściany , smierdzace lazienki
        z przed wojny , ludzie w salach czekajacy miesiace na zabiegi. Odradzam tam
        pobyt każdemu tak samo jak na jaczewskiego. Dziwnym zbiegiem okoliczności
        szpital na jaczewskiego , biernackiego i akademia medyczna są w tym samym
        miejscu. Ktoś się musi tym dyrektorkom w końcu dobrać do dupy.
        • Gość: MiMoZa Re: Odział chirurgiczny IP: *.it-net.pl 19.09.06, 10:11
          Toś podsumował...
          Ile osób tyle opinii...
          • Gość: Tomek Re: Odział chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:06
            Odrapane sciany i śmierdzące łazienki a czy to ważne??!!!...U Jana Bożego na
            oodziale chirurgicznym jest fachowa opieka i pierwsze słysze ze miesiącami
            czeka sie na zabieg.
            • Gość: opuncjafigowa Re: Odział chirurgiczny IP: *.it-net.pl 19.09.06, 13:38
              Tomku...dla niektórych to najważniejsze kryterium oceniania!!!...niestety...w
              ten sposób powstaja nieprawdziwe opinie, które przysłaniają kompetencje
              personelu...
              Dzis dla wielu liczy się to co widać...inaczej byłoby, gdyby łazienki były
              wyłożone najdroższymi kafelkami i cała reszta to wyposażemie z Ikeii...wtedy
              szpital byłby cacy...

Niestety taka smutna prawda !

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka